Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έστω ότι έχω στο μυαλό μου ένα σύστημα ryzen 5 5.600 g και μητρική με chipset b450 , αξίζει η επένδυση σε σύστημα είτε  intel είτε amd που να υποστηρίζει pcie 4.0  το οποίο προφανώς θα είναι ακριβότερο με στόχο τη μελλοντική αναβάθμιση ή οι τωρινές τιμεσ του παραπάνω συστήματος δεν θα ανταποκρίνονται στην διάφορα επιδόσεων μεταξύ pcie 3.0 και 4.0 γενικά έχω διχαστεί. Μπορεί κάποιος γνωστησ στον χώρο να με κατατοπίσει?

• Λύση
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Den_Jerv είπε

Έστω ότι έχω στο μυαλό μου ένα σύστημα ryzen 5 5.600 g και μητρική με chipset b450 , αξίζει η επένδυση σε σύστημα είτε  intel είτε amd που να υποστηρίζει pcie 4.0  το οποίο προφανώς θα είναι ακριβότερο με στόχο τη μελλοντική αναβάθμιση ή οι τωρινές τιμεσ του παραπάνω συστήματος δεν θα ανταποκρίνονται στην διάφορα επιδόσεων μεταξύ pcie 3.0 και 4.0 γενικά έχω διχαστεί. Μπορεί κάποιος γνωστησ στον χώρο να με κατατοπίσει?

Αδερφέ φτιάξε ένα θέμα για την αγορά του pc σου και θα έχεις απαντήσεις ολοκληρωμένες σε ότι θες , είναι προτιμότερο από το να ανοίγεις 2 θεματα ξεχωριστά , μπορούμε να σου προτείνουμε το καλύτερο build που μπορείς να πάρεις με τα χρήματα που διαθέτεις ώστε να μην έχεις χασουρα

• Like 2
Δημοσ.

θα σε απαντησω αλλη μια φορα γιατι εχεις ανοιξει μεσα σε μια ωρα 2-3 θεματα.

Σε ειπα πιο πριν οτι στην θεση σου δεν θα'παιρνα b450 και θα πηγαινα σε b550 ακομη και με 5600g με την προυποθεση ανα πασα στιγμη να αλλαξω επεξεργαστη και να προσθεσω και καρτα γραφικων αν χρειαστει εφ'οσον το επιτρεπουν οι τιμες.

Απο κει καο περα αν εσυ θελεις b450 κανενας δεν σε λεει να μη παρειςαυτο που θελεις και κατι ακομη , σε ρωτησα πιο πριν που βρηκες την διαφορα +70 ευρω και δεν απαντησες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, triplex1 είπε

θα σε απαντησω αλλη μια φορα γιατι εχεις ανοιξει μεσα σε μια ωρα 2-3 θεματα.

Σε ειπα πιο πριν οτι στην θεση σου δεν θα'παιρνα b450 και θα πηγαινα σε b550 ακομη και με 5600g με την προυποθεση ανα πασα στιγμη να αλλαξω επεξεργαστη και να προσθεσω και καρτα γραφικων αν χρειαστει εφ'οσον το επιτρεπουν οι τιμες.

Απο κει καο περα αν εσυ θελεις b450 κανενας δεν σε λεει να μη παρειςαυτο που θελεις και κατι ακομη , σε ρωτησα πιο πριν που βρηκες την διαφορα +70 ευρω και δεν απαντησες

Spoiler

Αδερφέ άλλος είναι αυτός 😂

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nik1239 είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Αδερφέ άλλος είναι αυτός 😂

Ολοι ιδιοι ειναι Νικ , ειναι πολλοι και ζουν αναμεσα μας

oSencQt.gif.e3f842d2bbcdc402c0de057d2427a32d.gif

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Αδερφέ φτιάξε ένα θέμα για την αγορά του pc σου και θα έχεις απαντήσεις ολοκληρωμένες σε ότι θες , είναι προτιμότερο από το να ανοίγεις 2 θεματα ξεχωριστά , μπορούμε να σου προτείνουμε το καλύτερο build που μπορείς να πάρεις με τα χρήματα που διαθέτεις ώστε να μην έχεις χασουρα

εγινε φιλε θα ανοιξω θεμα αυριο 

ναι παιδια να ανοιγω αρκετα θεματα στο φορουμ τωρα τελευταια γιατι ψαχνομαι πολυ για  το καθε κομματι παρ ολαυτα ευχαριστω για τον χρονο σας 👍

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Den_Jerv είπε

εγινε φιλε θα ανοιξω θεμα αυριο 

ναι παιδια να ανοιγω αρκετα θεματα στο φορουμ τωρα τελευταια γιατι ψαχνομαι πολυ για  το καθε κομματι παρ ολαυτα ευχαριστω για τον χρονο σας 👍

σε ενα θα τα ρωτησεις ολα και θα σε απαντησουμε

• Like 1
Δημοσ.

Σ

1 ώρα πριν, triplex1 είπε

Ολοι ιδιοι ειναι Νικ , ειναι πολλοι και ζουν αναμεσα μας

oSencQt.gif.e3f842d2bbcdc402c0de057d2427a32d.gif

Ασε που σε απαντησα ρε καρντασι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...