Προς το περιεχόμενο

Zero-G 35inch Ultrawide Curved Gaming Monitor στα 279,90 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μόνιτορ του τίτλου στα 279,90 ( με τον κωδικό GAMING35  στο καλάθι)  με δωρεάν    μεταφορικά από Ολλανδία 

https://www.monoprice.eu/collections/displays/products/monoprice-35in-zero-g-curved-ultra-wide-gaming-monitor-1800r-21-9-3440x1440p-uwqhd-100hz-120hz-oc-amd-freesync-4ms-hdmi-displayport-va

Δεν ξέρω αν αξίζει, η τιμή του μου φάνηκε καλή.

• Like 5
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kprimax είπε

Το μόνιτορ του τίτλου στα 279,90 ( με τον κωδικό GAMING35  στο καλάθι)  με δωρεάν    μεταφορικά από Ολλανδία 

https://www.monoprice.eu/collections/displays/products/monoprice-35in-zero-g-curved-ultra-wide-gaming-monitor-1800r-21-9-3440x1440p-uwqhd-100hz-120hz-oc-amd-freesync-4ms-hdmi-displayport-va

Δεν ξέρω αν αξίζει, η τιμή του μου φάνηκε καλή.

Μάρκα και μαγαζί αξιόπιστα;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

γνωστή η monoprice

Drannoying

Good value for money

The monitor is nice and big. The first one I got had some defects but the replacement was good. For the money, I can’t complain

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Ναι. Εχω αγοράζει ενα subwoofer 700ευρώ απόο εκει. Εμπιστο!

Δημοσ.

Το είχα δει και παλαιότερα ,ίσως τι προηγουμενο μοντέλο,αλλά δεν είχα χώρο για αυτη οθόνη τότε,σε λίγες βδομάδες θα αλλάξω γραφείο οπότε έκατσε καλά.Με 280 € δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο με αυτά τα χαρακτηριστικά,35",120hz και από ότι διάβασα ικανοποιητικά χρώματα μετά το calibration.

Ευχαριστώ ts!

Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά σίγουρα δεν υπάρχει φτηνότερο, δυστυχώς είναι VA που σημαίνει black smearing και χάλια γωνίες θέασης, στο site δεν αναφέρει τι ποσοστό Srgb πιάνει που είναι ύποπτο ότι θα έχει χάλια χρώματα, αν μετά από calibration διορθώνετε οκ μια χαρά αλλά πόσοι έχουμε μηχάνημα για να το κάνουμε; το ιδανικό είναι 100%, μην τσιμπήσετε με 120% μάρκετινγκ ψευτιές (χιαομι 🤣).

Σαν VA θα έχει καλύτερο μαύρο

Response times κτλ δεν ξέρω, ίσως σε κάνα review να λέει, δεν έψαξα.

Το bleed, glow κτλ όπως όλες τις οθόνες ανεξαρτήτως τιμής είναι θέμα τύχης.

• Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Havik είπε

Σε αυτά τα λεφτά σίγουρα δεν υπάρχει φτηνότερο, δυστυχώς είναι VA που σημαίνει black smearing και χάλια γωνίες θέασης, στο site δεν αναφέρει τι ποσοστό Srgb πιάνει που είναι ύποπτο ότι θα έχει χάλια χρώματα, αν μετά από calibration διορθώνετε οκ μια χαρά αλλά πόσοι έχουμε μηχάνημα για να το κάνουμε; το ιδανικό είναι 100%, μην τσιμπήσετε με 120% μάρκετινγκ ψευτιές (χιαομι 🤣).

Thanks καλο info.
(Response time 8ms...)

Δημοσ.
Στις 22/8/2022 στις 2:09 ΜΜ, Havik είπε

Προφανώς και υπάρχει 120% sRGB,βέβαια ίσως κακώς χρησιμοποιείται,θα μπορούσαν να έχουν αλλο scale,πχ adobe RGB.

Στα χαρτιά το μεγαλύτερο μειον της οθόνης ειναι το response time που μπορει να σημαίνει αρκετό ghosting,δυστυχώς τα review είναι λίγα και φτωχά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stavrakas92 είπε

Προφανώς και υπάρχει 120% sRGB,βέβαια ίσως κακώς χρησιμοποιείται,θα μπορούσαν να έχουν αλλο scale,πχ adobe RGB.

Στα χαρτιά το μεγαλύτερο μειον της οθόνης ειναι το response time που μπορει να σημαίνει αρκετό ghosting,δυστυχώς τα review είναι λίγα και φτωχά.

Τι εννοείς υπάρχει; με την έννοια ότι μια οθόνη πιάνει περισσότερα χρώματα από αυτά του SRGB οκ ναι συμφωνώ, γι'αυτο υπάρχουν και άλλα πρότυπα όπως το adobe που λες.

Δυστυχώς όμως όταν μια εταιρεία λέει ότι πιάνει 120% δεν εννοεί αυτό, δεν εννοεί ότι πιάνει 100% SRGB + κάποια άλλα extra, δλδ το SRGB πιάνει 16,777,216 (ναι το googlara :P) συγκεκριμένα χρώματα, λέξη κλειδί το συγκεκριμένα, το παραμύθι με το 120% άρχισε γιατί η ταδε οθόνη δεν έπιανε αυτά τα συγκεκριμένα 16,777,216, έπιανε (στην τύχη) το 85% (14.260.633) από αυτά τα συγκεκριμένα και άλλα 5.872.026 που δεν έχουν σχέση με το SRGB αν τα προσθέσεις βγαίνει 20εκ που αν θες να τα μετρήσεις θα πρέπει να επιλέξεις άλλο μεγαλύτερο color space για να έχουν κάποια χρηστική σημασία ώστε αυτό που απεικονίζετε στην οθόνη να είναι και το σωστό χρώμα και όχι κάποιο άλλο τυχαίο παραπλήσιο, εξού και το calibration που κάνουν, το να λες μια οθόνη που πιάνει το 85% SRGB ότι είναι 120% SRGB επειδή απλά πιάνει περισσότερα χρώματα και να το διαφημίζεις με αυτό τον τρόπο εγώ το λέω παραπληροφόρηση στην καλύτερη, απατεωνιά αν θέλουμε να είμαστε ακριβής.

Επεξ/σία από Havik
  • Like 2
Δημοσ.

It is what it is . 

Με 280ε παιρνετε μια οθονη τεραστιων διαστασεων και αναλυσης , δεν μπορειτε να περιμενετε να εχει και επιδοσεις ή ΑΑΑ ποιοτητα .....

• Like 4
Δημοσ.
7 ώρες πριν, deedeemegadoodoo είπε

anecdotes here 

βλεπω αρκετο ghosting, κακα χρωματα, αργο response time και θελει "overclock" για 120hz

Υπήρχε και πρώτη έκδοση αν δεν κάνω λάθος. Παρόλα αυτά σε αυτά τα χρήματα ποια οθόνη τα έχει όλα;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...