GioNiko Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει διαφορά στο να χρησιμοποιήσω ενα wifi extender ως access point αντί για ένα κανονικό access point. Κυρίως ρωτάω όσον αφορά την ταχύτητα. Χρειάζομαι ένα AP και όχι παραπάνω. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2022 από GioNiko 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 On 21/08/2022 at 20:21, GioNiko said: Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει διαφορά στο να χρησιμοποιήσω ενα wifi extender ως access point αντί για ένα κανονικό access point. Κυρίως ρωτάω όσον αφορά την ταχύτητα. Χρειάζομαι ένα AP και όχι παραπάνω. καποια ap υποστηριζουν κai extender οπως και το αναποδο.τιποτα το παραξενο.εχω δει να υποστηριζουν 5 6 διαφορετικα modes. αν θες ταχυτητα να ειναι dual band Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioNiko Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Στις 24/8/2022 στις 11:35 ΠΜ, poulinos είπε καποια ap υποστηριζουν κai extender οπως και το αναποδο.τιποτα το παραξενο.εχω δει να υποστηριζουν 5 6 διαφορετικα modes. αν θες ταχυτητα να ειναι dual band Ωραια ευχαριστω πολυ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 7 minutes ago, GioNiko said: Ωραια ευχαριστω πολυ! οτι χρειαστεις just ask 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα