kaktos77 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα παιδιά, Πρόσφατα πούλησα το αυτοκίνητο μου Hyundai i10 2018. Μου έχουν μείνει ένα σετ τακάκια εμπρός σφραγισμένα, ένα φανάρι ομίχλης πίσω πάλι καινούργιο από σετ που είχα πάρει 2 μαζί καθώς έτσι τα πούλαγαν και τέλος ένα σετ αντιολισθητικές αλυσίδες σφραγισμένες που πλέον δεν μου κάνουν στο αυτοκίνητο που έχω. Η ερώτηση είναι που μπορώ να τα πουλήσω αυτά, εκτός από μεμονωμένα που δοκίμασα στο car πχ και δεν απέδωσε; Υπάρχουν καταστήματα ανταλλακτικών που να τα αγοράζουν σε αξιόλογη τιμή στην Αθήνα και λέω αξιόλογη γιατί όλα είναι καινούργια και δεν θέλω πχ να δώσω και τα 3 για 30 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Μα γιατί δε τα ΄δωσες μαζί με το αμάξι; Ο νέος ιδιοκτήτης θα τα χρειαστεί, εσύ... τι να τα έκανες; Τώρα, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να μπεις στο Facebook group του Hyundai i10 και να βάλεις εκεί αγγελία... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Μπες σε κλαμπ που είναι με αυτό το μοντέλο και βάλε αγγελία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Σε διάφορες ομάδες στο f/b. Σε καταστήματα μην έχεις ελπίδες, και να βρεις κάποιο που να τα θέλει θα τα πάρει μόνο αν είναι εντελώς τζάμπα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, Haldol είπε Μα γιατί δε τα ΄δωσες μαζί με το αμάξι; Ο νέος ιδιοκτήτης θα τα χρειαστεί, εσύ... τι να τα έκανες; Τώρα, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να μπεις στο Facebook group του Hyundai i10 και να βάλεις εκεί αγγελία... Γιατί ο αγοραστής του έκανε ήδη παζάρια για 50-100 ευρώ ενώ όλα τα αυτοκίνητα που πωλούνται έχουν ξεφύγει και εγώ σε σχέση με τους άλλους του το έδινα σε νορμαλ τιμή και δεν ήθελα να του τα 'χαρίσω' ας πούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, kaktos77 είπε Γιατί ο αγοραστής του έκανε ήδη παζάρια για 50-100 ευρώ ενώ όλα τα αυτοκίνητα που πωλούνται έχουν ξεφύγει και εγώ σε σχέση με τους άλλους του το έδινα σε νορμαλ τιμή και δεν ήθελα να του τα 'χαρίσω' ας πούμε. Α πάσο τότε. Εγώ έχω διώξει κόσμο και κοσμάκη για επίμονο παζάρι, διότι παίζουν τα νεύρα μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Haldol είπε Α πάσο τότε. Εγώ έχω διώξει κόσμο και κοσμάκη για επίμονο παζάρι, διότι παίζουν τα νεύρα μου Ε ναι έδινε ξέρω 'γώ πόσα χιλιάρικα και ζήταγε να του κόψω 50 ευρώ και να πληρώσω και τη μεταβίβαση. Άμα δεν μου γύριζε το μάτι θα του τα χάριζα γιατί όντως άχρηστα μου είναι. Δεν τον έδιωξα γιατί ήθελα να το δώσω για να παραγγείλω το καινούργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ifaist Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, kaktos77 είπε Ε ναι έδινε ξέρω 'γώ πόσα χιλιάρικα και ζήταγε να του κόψω 50 ευρώ και να πληρώσω και τη μεταβίβαση. Άμα δεν μου γύριζε το μάτι θα του τα χάριζα γιατί όντως άχρηστα μου είναι. Δεν τον έδιωξα γιατί ήθελα να το δώσω για να παραγγείλω το καινούργιο. Παρε ενα τηλ. τον αγοραστη και καντου μια προταση... 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, ifaist είπε Παρε ενα τηλ. τον αγοραστη και καντου μια προταση... 😁 Ο αγοραστής ήταν γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων σε νησί και το ήθελε το αυτοκίνητο για νοικιάρικο για την καλοκαιρινή περίοδο. Για αυτό μου γύρισε το μάτι που ήθελε να κόψει 50 και 100€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy1966 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 39 λεπτά πριν, kaktos77 είπε Καλησπέρα παιδιά, Πρόσφατα πούλησα το αυτοκίνητο μου Hyundai i10 2018. Μου έχουν μείνει ένα σετ τακάκια εμπρός σφραγισμένα, ένα φανάρι ομίχλης πίσω πάλι καινούργιο από σετ που είχα πάρει 2 μαζί καθώς έτσι τα πούλαγαν και τέλος ένα σετ αντιολισθητικές αλυσίδες σφραγισμένες που πλέον δεν μου κάνουν στο αυτοκίνητο που έχω. Η ερώτηση είναι που μπορώ να τα πουλήσω αυτά, εκτός από μεμονωμένα που δοκίμασα στο car πχ και δεν απέδωσε; Υπάρχουν καταστήματα ανταλλακτικών που να τα αγοράζουν σε αξιόλογη τιμή στην Αθήνα και λέω αξιόλογη γιατί όλα είναι καινούργια και δεν θέλω πχ να δώσω και τα 3 για 30 ευρώ. βαλτα αγγελια στο car.gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, jimmy1966 είπε βαλτα αγγελια στο car.gr 40 λεπτά πριν, kaktos77 είπε Η ερώτηση είναι που μπορώ να τα πουλήσω αυτά, εκτός από μεμονωμένα που δοκίμασα στο car πχ και δεν απέδωσε; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 12 λεπτά πριν, jimmy1966 είπε βαλτα αγγελια στο car.gr Δεν ασχολήθηκε κανείς και πέρα από τις αλυσίδες δεν νομίζω ότι τα υπόλοιπα θα φύγουν εύκολα. Με βοηθήσατε αρκετά πάντως παιδιά. Θα τα βάλω σε ομάδα για i10 στο fb. Δεν το είχα σκεφτεί καν και όντως βρήκα ήδη ομάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα