noobogadgetakias Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 καλησπερα στην ομαδα.εχω ενα κινητο xiaomi redmi note 8t και τωρα τελευταια εχω θεμα με το περασμα των φωτογραφιων και των βιντεο απο το κινητο στον υπολογιστη μεσω καλωδιου.οταν το συνδεσω το κινητο στον υπολογιστη επιλεγω αντι για φορτιση το μεταφορα αρχειων.μερικες φορες δεν βλεπει καθολου την καρτα μνημης.αλλες παλι δεν βλεπει τις φωτογραφδιες που εχει μεσα στον εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο..κανω μια επανεκκινηση το κινητο και δουλευει για λιγο.οταν παω να περασω αρχεια με αντιγραφη σε φακελο που εχω δημιουργησει στην επιφανεια εργασιας μου βγαζει μετα απο λιγο το μυνημα οτι <<δεν ειναι δυνατος ο καθορισμος της τιμης που ζητηθηκε>>τι ειναι αυτο που βγαζι ρε παιδια?επισης υπαρχει τροπος να περναω τα αρχεια και οτι αλλο θελω με καποιον αλλο τροπο χωρις καλωδια κτλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Έχεις sd κάρτα ή εννοείς την εσωτερική μνήμη του κινητού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, noobogadgetakias είπε καλησπερα στην ομαδα.εχω ενα κινητο xiaomi redmi note 8t και τωρα τελευταια εχω θεμα με το περασμα των φωτογραφιων και των βιντεο απο το κινητο στον υπολογιστη μεσω καλωδιου.οταν το συνδεσω το κινητο στον υπολογιστη επιλεγω αντι για φορτιση το μεταφορα αρχειων.μερικες φορες δεν βλεπει καθολου την καρτα μνημης.αλλες παλι δεν βλεπει τις φωτογραφδιες που εχει μεσα στον εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο..κανω μια επανεκκινηση το κινητο και δουλευει για λιγο.οταν παω να περασω αρχεια με αντιγραφη σε φακελο που εχω δημιουργησει στην επιφανεια εργασιας μου βγαζει μετα απο λιγο το μυνημα οτι <<δεν ειναι δυνατος ο καθορισμος της τιμης που ζητηθηκε>>τι ειναι αυτο που βγαζι ρε παιδια?επισης υπαρχει τροπος να περναω τα αρχεια και οτι αλλο θελω με καποιον αλλο τροπο χωρις καλωδια κτλ? Γιατί δεν τα ανεβάζεις στο google photos? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Βαζεις σε pc και κινητο μια εφαρμογη που να στελνει τα αρχεια μεσω lan, πχ landrop ή nitroshare και δεν ξαναασχολεισαι με καλωδια. Καλο θα ηταν βεβαια να δοκιμασεις και με ενα αλλο καλωδιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, micos000 είπε Έχεις sd κάρτα ή εννοείς την εσωτερική μνήμη του κινητού; Όταν συνδέσω το κινητό έχω δύο επιλογές.να πάρω τα αρχεία από την εσωτερική μνήμη του κινητού.και δεύτερον να μπω στην κάρτα μνήμης και να τα πάρω τα υπόλοιπα εκεί.ο λόγος είναι ότι κάποιες φωτογραφίες και βίντεο ήταν στην εσωτερική μνήμη του κινητού.ειχα αλλάξει αργότερα την επιλογή να αποθηκεύονται οι φωτό και τα βίντεο στην κάρτα μνήμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Ενας αλλος τροπος ειναι να παρεις ενα διπλο usb stick (otg) το οποιο θα συνδεσεις στο κινητο σου, θα κανεις αντιγραφη (για λογους ασφαλειας αντιγραφη, οχι μετακινηση!) των αρχειων σου στο στικ μεσα απο την εφαρμογη αρχειων του κινητου, και μετα το βαζεις στον υπολογιστη σου και τα περνας εκει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα