efkola Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Έζησα περίπου 5 χρόνια στο Ρέθυμνο και γύρισα όλη την Κρήτη. Έχει πολλά καλά αυτός ο τόπος αλλά έχει και ένα μεγάλο στραβό... αυτός είναι και ο βασικός λόγος που ποτέ δε σκέφτηκα να πάω να ζήσω μόνιμα. Όχι ότι δεν υπάρχουν τραμπούκοι και σε άλλα μέρη, εννοείται πως υπάρχουν...αλλά εκεί είναι αρκετά τα σκουπίδια με ανθρώπινη μορφή...και δυστυχώς τα περισσότερα οπλοφορούν και η συμπεριφορά τους είναι αντίστοιχη και χειρότερη από το περιστατικό... Γιατί;Επειδή έτσι μεγάλωσαν και επειδή έτσι τους γουστάρει, είναι απλό. Κάτω έχω 3-4 φίλους που έχουμε συχνή επαφή και τέλος. Για να τα λέμε όλα βέβαια, καλό είναι να ακούσουμε και την άλλη πλευρά αν/όταν συλληφθούν αυτά τα γίδια. 6
guido Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Από ποιους να συλληφθούν; Από τα ξαδέλφια/θειους κτλ αστυνομικούς; 1
Dr_Pepper Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, kirileman είπε Μου εξηγείς λίγο την εικόνα;
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Dr_Pepper είπε Εγώ προσωπικά δεν θα βγάζω συμπέρασμα μιας και εμφανώς δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε... Σε χ άρθρο διάβασα πως πήγαν να σκοτώσουν "οικογένεια" στις περισσότερες "πηγές" (γενικές πληροφορίες ράδιο αρβύλα) φαίνεται τελικα η οικογένεια να ειναι 2 νεαροί αδέρφια.. που ναι ειναι και αυτό οικογένεια αλλά με την εξής διαφορά (επειδή ακριβώς ειναι παράδοξο να έγινε ότι έγινε στα καλά του καθουμένου και ΔΕΝ ξέρουμε -εγώ τουλάχιστον- τι ΑΚΡΙΒΩΣ έγινε) τα 2 νεαρά αδέρφια δεν ειναι παράδοξο να κάνανε κάποια "μακγιά" ή "χειρονομία" τέλος πάντων λόγω του νεαρού της ηλικίας κτλ μια οικογένεια (πατεράς μητερά μικρά παιδιά) δύσκολα να έκανε κάτι τέτοιο και μάλλον φαίνεται ότι ήταν 2 νεαροί αδέρφια μεταξύ τους. Μετά αλλού διαβάζω έγινε προσπέραση και "στράβωσα" οι Κρητικοί πους τους προσπέρασαν και τους πήρανε στο κατόπι, μήπως κάνανε καμια χειρονομία έτσι όπως προσπέρασαν; γενικά υπάρχει "ιστορία" απο πίσω πχ να την πέσανε πιο πριν σε καμιά ντόπια με άσχημο τρόπο; Αλλού διαβάζω ότι τράκαραν και ζήτησαν οι γερμανοί να ανταλλάξουν στοιχεία για την ασφάλεια και εκει έγινε ο τσακωμός. Γενικά αν δεν ξέρουμε όλα τα στοιχεία ας μην βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Αυτό που διάβασα εγώ είναι η προσπέραση. Από εκεί και πέρα, και χειρονομία να κάνανε, και στοιχεία της ασφάλειας να ζήτησαν, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τέτοιες ενέργειες. Δηλαδη άμα πας στην Κρήτη με ασφαλισμένο αμάξι και τρακάρεις θα σε κυνηγάει ο άλλος με τα κουμπουρια; Τι θα πει έκαναν χειρονομία; Σιγά το πράμα, ας ρίξει κανένα βρισίδι ο άλλος η να κάνει και αυτός μια δική του. Το ότι πήγαν να σκοτώσουν οικογένεια δεν έχω καταλάβει για ποιους αναφέρονται, προφανώς από το συμβάν που διαβάζουμε οι ντόπιοι πήγαν να σκοτώσουν τους Γερμανούς. Οι Γερμανοί τι να τους κάνουν; 1
kirileman Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Μου εξηγείς λίγο την εικόνα; http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=&perform=view&id=93707Itemid=2425&lang= Έριξα μια ματιά στα στοιχεία για Αττική, Κρήτη και Πελοπόννησο. Λεβεντογέννα.
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Μου εξηγείς λίγο την εικόνα; Όσο πιο κόκκινο χρώμα υψηλότερη εγκληματικότητα. 1
Dr_Pepper Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Αυτό που διάβασα εγώ είναι η προσπέραση. Από εκεί και πέρα, και χειρονομία να κάνανε, και στοιχεία της ασφάλειας να ζήτησαν, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τέτοιες ενέργειες. Δηλαδη άμα πας στην Κρήτη με ασφαλισμένο αμάξι και τρακάρεις θα σε κυνηγάει ο άλλος με τα κουμπουρια; Τι θα πει έκαναν χειρονομία; Σιγά το πράμα, ας ρίξει κανένα βρισίδι ο άλλος η να κάνει και αυτός μια δική του. Το ότι πήγαν να σκοτώσουν οικογένεια δεν έχω καταλάβει για ποιους αναφέρονται, προφανώς από το συμβάν που διαβάζουμε οι ντόπιοι πήγαν να σκοτώσουν τους Γερμανούς. Οι Γερμανοί τι να τους κάνουν; Όπως και να έχει δεν δικαιολογείται η βία απλά αυτό που θέλω να πω ειναι ότι δεν ξέρουμε τι παίχτηκε και επίσης λογικό (άσχετο αν δεν ειναι σωστό/νόμιμο/σοφό/ηθικό) αν μιλάμε για νεαρούς (τόσο οι Γερμανοί όσο και οι κρητικοί) δεν ειναι τόσο παράλογο να πιαστούν στα χέρια λόγω κάποια παρεξήγησης που δεν την γνωρίζουμε. Στο Ρέθυμνο ειναι πιο light οι τουρίστες γενικά (δεν ξέρω συγκεκριμένα αν ισχύει το ίδιο για τους νεαρούς γερμανούς) αλλά πχ στα μάλια που είχα πάει εκει οι ξένοι έχουν ξεφύγει τελείως κατούράνε σε πόρτες βγάζουν κώλους κτλ έξω τσακώνονται και συμπεριφέρονται άσχημα στις γυναίκες (γενικά όχι μονο ντόπιες) και έχουν και έναν ρατσισμό στους έλληνες (φάση τύπου άγγλοί αποικιοκράτες στην ινδία ή κάτι τέτοιο λες και είμαστε εκει σαν κατώτεροι να τους υπηρετούμε και ας μην δουλεύουμε στον χώρο που βρίσκονται) Οπότε εγώ αφήνω μια πισινή μέχρι να μαθευτούν όλες οι λεπτομέρειες. 1
tritonas00 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 21 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Τότε αν είναι έτσι να μην ξαναπατήσει κανένας στην Κρήτη για ταξίδι η διακοπές. Ας αφήσουμε τους ελληναραδες ντόπιους βοσκους κτηνοτρόφους να σφάζονται μεταξύ τους. θα ηταν το ιδανικο 3
guido Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, tritonas00 είπε θα ηταν το ιδανικο Κλαιν. Από εμπόριο καναβης και όπλων θα συνεχίζουν να ζουν 😂
tritonas00 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, guido είπε Κλαιν. Από εμπόριο καναβης και όπλων θα συνεχίζουν να ζουν 😂 τραπερς ειναι?
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, kirileman είπε http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=&perform=view&id=93707Itemid=2425&lang= Έριξα μια ματιά στα στοιχεία για Αττική, Κρήτη και Πελοπόννησο. Λεβεντογέννα. +τα μισα περιστατικα εκει κατω αποκρυπτονται γιατι ειτε ειναι φιλαρακια μεταξυ τους, ειτε εχουν κανα μπαρμπα βουλευτη κλπ και κανονιζει αυτος. 5 λεπτά πριν, guido είπε Κλαιν. Από εμπόριο καναβης και όπλων θα συνεχίζουν να ζουν 😂 +Οι υπολοιποι ειναι δημοσιοι υπαλληλοι. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2022 από BackFromHell
moure Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Κρητικός δεν είμαι,έχω ζήσει όμως εκεί για περίπου ένα χρόνο.Κατα βάση είναι πολύ φιλόξενος ο κόσμος εκεί,πολύ περισσότερο από αλλά σημεία στην Ελλάδα.Το ότι υπάρχουν πολλα ορκ δεν το συζητάμε,αλλά δεν είναι η πλειοψηφία. 2
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Όπως και να έχει δεν δικαιολογείται η βία απλά αυτό που θέλω να πω ειναι ότι δεν ξέρουμε τι παίχτηκε και επίσης λογικό (άσχετο αν δεν ειναι σωστό/νόμιμο/σοφό/ηθικό) αν μιλάμε για νεαρούς (τόσο οι Γερμανοί όσο και οι κρητικοί) δεν ειναι τόσο παράλογο να πιαστούν στα χέρια λόγω κάποια παρεξήγησης που δεν την γνωρίζουμε. Στο Ρέθυμνο ειναι πιο light οι τουρίστες γενικά (δεν ξέρω συγκεκριμένα αν ισχύει το ίδιο για τους νεαρούς γερμανούς) αλλά πχ στα μάλια που είχα πάει εκει οι ξένοι έχουν ξεφύγει τελείως κατούράνε σε πόρτες βγάζουν κώλους κτλ έξω τσακώνονται και συμπεριφέρονται άσχημα στις γυναίκες (γενικά όχι μονο ντόπιες) και έχουν και έναν ρατσισμό στους έλληνες (φάση τύπου άγγλοί αποικιοκράτες στην ινδία ή κάτι τέτοιο λες και είμαστε εκει σαν κατώτεροι να τους υπηρετούμε και ας μην δουλεύουμε στον χώρο που βρίσκονται) Οπότε εγώ αφήνω μια πισινή μέχρι να μαθευτούν όλες οι λεπτομέρειες. Οκ. Δεν έχω εμπειρία από συμπεριφορές νεαρών Γερμανών. Έχω μείνει στο πως έχουν τρόπους γενικά και δεν είναι όπως οι Ελληνες. Μπορεί να κάνω λάθος. Αυτά στα Μαλια είναι απαράδεκτα. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι μερίδιο ευθύνης έχουν και ξενοδοχοι η επενδυτές της τοπικής κοινωνίας που γέμισαν τον τόπο με club και κέντρα διασκέδασης.
Mhlogiatros Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, tritonas00 είπε τραπερς ειναι? Βασικα κτηνοτροφοι . Οικογενειες με διασυνδεσεις που δε τις αγγιζουν αρχες και μπατσοι γιατι θα παρει φωτια η περιοχη . Γνωστοι πολιτικοι ηδη φαινεται συνδραμουν υπερ . Κριμα γιατι γενικα ο κόσμος εκεί δεν ειναι οπως λενε τα αθηνεζικα news Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2022 από Mhlogiatros
Προτεινόμενες αναρτήσεις