Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, nickol-us είπε

Αυτή που έχεις κάνει αν βρεις τα ανάλογα ποδαράκια.

Η coolermaster τα δίνει 10 ευρώ.

Ψάξε το λίγο και στείλε τους κάνα mail.

https://store.coolermaster.com/us/hyper-212-evo-acessories-kit

Απο οσα ειδα στο youtube ειναι πολλα τα σχολια δυσαρεσκειας για το κιτ,θεωρουν οτι ειναι κακος σχεδιασμος και δεν παταει καλα η ψυκτρα..οποτε το ξεχασα και παραγγειλα την Arctic Freezer 34 και σκεφτομαι να παρω και εναν NVMe Μ2.

Αυτος που μου γυαλισε ειναι ο Silicon Power P34A80 Gen3 TLC που υποστηριζει Dram αλλα στο σαιτ τους εχουν συμβατοτητα με μητρικες της AMD ως το  B350 και αυτο με φρακαρει καπως.

Αν γνωριζει καποιος κατι θα βοηθουσε πολυ .

Δημοσ.

Ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου ολα τα παιδια που απαντησαν και βοηθησαν σημαντικοτατα να βαλω σε ταξη τις σκεψεις μου.

Εννοειται οτι μετα απο 15 χρονια αποχής απο το σπορ,εχουν αλλαξει τα παντα δραματικα..για αυτο και παρα το οτι διαβασα πολλα πριν ανοιξω το θεμα , ειναι διαφορετικο να παιρνεις γνωμη απο πολλους που παρακολουθουν τις εξελιξεις απο το να κοιτας μονο τις συμβατοτητες στις εταιριες.

Το παλιο Πισι μου δουλευει ΠΑΛΙ (ειναι η τριτη φορα φετος) αλλα επειδη μολις ξεμεινα και απο το Λαπτοπ  τι να περιμενω,να ανεβουν οι τιμες σαν τα κινητα;

Παραγγειλα τελικα τα:

Be Quiet Pure Base 500 Midi Tower (παρεληφθη)

Be Quiet Silent Wings 3 Case Fan 120mm 4-Pin PWM  (παρεληφθη)

MSI B450-A Pro Max Motherboard ATX

AMD Ryzen 5 5600G (παρεληφθη)

Arctic Freezer 34

Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 RAM με 2 Modules (2x8GB) και Συχνότητα 3200MHz cl16

Samsung 980 SSD 500GB M.2 NVMe PCI Express 3.0

Be Quiet Cooling For M.2 SSD MC1 PRO

LG Εξωτερικός Οδηγός Εγγραφής/Ανάγνωσης CD/DVD....δεινοσαυρος γαρ. 

Ομως δεν εχω αποφασισει ακομα αν θα κρατησω το EVGA που εχει ακομα 4 χρονια εγγυηση μετα απο ελεγχο (αφου κοιταξω την κατασταση των Nippon πχ για φουσκωματα , για ανησυχητικα σημαδια στην πλακετα κλπ) η να παρω χωρις πολλα πολλα καποιο μικροτερο Seasonic,Sunflower.

Για αυτο το συστημα ποσα W να παρω για να μην ζοριζεται το τροφοδοτικο;Οι πιθανοτητα να προσθεσω GPU η κατι αλλο ενεργοβορο ειναι σχεδον ανυπαρκτες και μονο αλλα 16 Gb Ram & SSD μεγαλης χωρητικοτητας παιζουν σαν αναβαθμιση.

Νομιζω οτι σας ζαλισα αλλα πραγματικα βοηθησατε ολοι...οποτε θα το ξαναεκανα 👍.

Και παλι ευχαριστω και ελπιζω να ειμαστε ολοι καλα να τα ξαναπουμε σε 15 χρονια...αν και σαν ρεαλιστης γερος, δεν το υποσχομαι οσο με αφορα.👋

Δημοσ.

Κανείς δε μπορεί να πάρει ευθύνη για το τροφοδοτικό.

Evga και platinum, με 10 χρόνια εγγύησης θεωρώ θα είναι ποιοτικό.

Δε βλέπω κάτι ενεργοβόρο στο σύστημα που φτιάχνεις, λογικά δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, ωστόσο μιλάμε για μαντεψιά.

Για το σύστημα που φτιάχνεις, ακόμη και 400w τροφοδοτικό θα ήταν υπέραρκετό απλά λόγω αγοράς δε θα σου πρότεινε κανείς να δεις κάτι μικρότερο από 500w.

υγ

δε μας ζάλισες, από χόμπι κάνουμε οτι κάνουμε, αν μπορούμε να βοηθήσουμε θα το κάνουμε.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nickol-us είπε

Κανείς δε μπορεί να πάρει ευθύνη για το τροφοδοτικό.

Evga και platinum, με 10 χρόνια εγγύησης θεωρώ θα είναι ποιοτικό.

Δε βλέπω κάτι ενεργοβόρο στο σύστημα που φτιάχνεις, λογικά δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, ωστόσο μιλάμε για μαντεψιά.

Για το σύστημα που φτιάχνεις, ακόμη και 400w τροφοδοτικό θα ήταν υπέραρκετό απλά λόγω αγοράς δε θα σου πρότεινε κανείς να δεις κάτι μικρότερο από 500w.

υγ

δε μας ζάλισες, από χόμπι κάνουμε οτι κάνουμε, αν μπορούμε να βοηθήσουμε θα το κάνουμε.

Καταλαβαινω,εδω δεν ξερω εγω που το εχω αν ειναι καλη ιδεα σε νεο HY τροφοδοτικο 6 χρονων εστω και αν μιλαμε για πραγματικα κορυφαια ποιοτητα...εννοειται ομως οτι ολη η ευθυνη στις επιλογες ειναι δικη μου.

Οποτε οσο αφορα τα W θα κοιταξω για 500 με 550 μαξ αν δω τιποτα παραξενο στο EVGA ,που πολυ αμφιβαλλω,γιατι απο την μια δεν γυρναει καθολου ο ανεμιστηρας,κατι  που σημαινει οτι δεν ζεσταινεται καθολου (το εχω στο ECO) και απο την αλλη σε οποια Hardware monitoring εφαρμογη και αν κοιταξω,τα ρευματα ειναι λες και ειναι φωτογραφια...ποτέ μα ποτέ  δεν θυμαμαι το παραμικρο παιξιμο στις τιμες αν εξαιρεσουμε φυσικα το CPU Vcore 0,880-1,216v.

DRAM value 1,568v & max 1,568v

+3.3v  value 3,328v & max 3,328v

+5v      value 5,027 & max 5,027v

+12v   value 12,429 & max 12,429v

Να ειστε καλα,νομιζω πως καναμε πολυ καλη επιλογη στα υλικα οσο αφορα τις αναγκες μου και σιγουρα ειναι αναβαθμιση απο τον ι5 750 με τα 4Gb RAM του 2010-2011.Σας ευχομαι τα καλυτερα.

Edit: του 2007-2008....ου γαρ ερχεται μονον.🙄

Επεξ/σία από jbelsan
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...