Προς το περιεχόμενο

FIFA EA Sports

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω, έχω το FIFA 21 και θέλω να έχει τις ομάδες με τους παίκτες που παίζουν φέτος, μέχρι και την τελευταία μεταγραφή, γίνεται κάτι τέτοιο? Και αν ναι πώς? Με συνδρομή ίσως στο  Sony Playstation Plus Prepaid Card 365 Days? Διαφωτίστε με παρακαλώ..

Επίσης αν πάρω το FIFA 23 νομίζω πάλι δεν θα έχει όλους τους παίκτες μέχρι και την τελευταία μεταγραφή ή τις μεταγραφές Ιανουαρίου σωστά?

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Milkofree είπε

Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω, έχω το FIFA 21 και θέλω να έχει τις ομάδες με τους παίκτες που παίζουν φέτος, μέχρι και την τελευταία μεταγραφή, γίνεται κάτι τέτοιο? Και αν ναι πώς? Με συνδρομή ίσως στο  Sony Playstation Plus Prepaid Card 365 Days? Διαφωτίστε με παρακαλώ..

Επίσης αν πάρω το FIFA 23 νομίζω πάλι δεν θα έχει όλους τους παίκτες μέχρι και την τελευταία μεταγραφή ή τις μεταγραφές Ιανουαρίου σωστά?

Εγώ που παίρνω (κακώς) κάθε game από το 19 και μετά παίρνουν ενημερώσεις με μεταγραφές από τον Σεπτέμβριο που βγαίνουν μέχρι τον Ιούνιο/Ιούλιο 

Δημοσ.

Εμένα δεν παίρνει ενημέρωση για κάποιο λόγο, τους παίκτες που είχα πριν 2 χρόνια στις ομάδες, οι ίδιοι είναι ακόμα. Καμία αλλαγή, υπάρχει τρόπος να ενημερώσω το παιχνίδι?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Μέσα από τα settings κάνεις update τα squads. Αλλά το 21 έχει σταματήσει να ενημερώνεται από πέρυσι 

Προσπάθησα να το βρώ, αλλά έχει μόνο National Team Squads και έφτιαξα τουλάχιστον κάποιες εθνικές πχ στην Αργεντινή έβαλα μαζί Μαραντόνα, Μέσσι, Ντιμπάλα, Κρέσπο, Ντι Μαρία, στην Βραζιλία Νευμάρ, Ροναλντίνιο, Πελέ κτλ αλλά τους συλλογούς δεν βρήκα πως τους αναβαθμίζει

Δημοσ.

Σήμερα μου έβγαλε το FIFA μία λήψη αρχείου ενημέρωσης με 5,578GB και το παλεύω εδώ και 3 ώρες να το κατεβάσει, δεν ξέρω τι είναι... μήπως με αυτό, μου βγάλει τις τελευταίες ενδεκάδες των ομάδων??

Δημοσ.

Έγινε τελικά η λήψη του αρχείου ενημέρωσης αλλά δεν άλλαξε κάτι, δεν μπορώ να καταλάβω, περίπου 3+ ώρες του πήρε να το κατεβάσει... καμία αλλαγή, ίσως έκανα εγώ κάποιο λάθος

Δημοσ.

παρακάτω το changelog:

FIFA Ultimate Team

Addressed a stability issue that could occur when joining or leaving FUT Co-Op lobbies.

Pro Clubs

Addressed an issue where pitch lines were not always displaying correctly in the Squad menu.

General, Audio, and Visual

Updated some kits.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...