postmant Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Καλησπερα σε ολους.ειχα το p 30 και συνδεομουνα με τήν τηλεοραση ενσυρματα με ενα καλωδιο 4k hdmi to type c.αγορασα πριν 4 μηνες το honor 50 8gb 256 gb rom,ελπιζοντας και με την αναβαθμιση σε android 12 να συνδεομαι ακρβως το ιδιο ενσυρματα.γιατι δεν μπορω να συνδεθω το ιδιο οπως και στο p 30; μηπως υπαρχει αλλος τροπος για ενσυρματη συνδεση στην TV και δεν το γνωριζω; Αν ξερει καποιος κατι ας με βοηθήσει παρακαλώ γιατι με την ασυρματη συνδεση κολλάνε οι ταινίες που θελω να βλέπω.
GATE123 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Η ερώτηση μου είναι πως σύνδεσες το Ρ30 από την στιγμή που δεν υποστηρίζει έξοδο HDMI? Τώρα στο ερώτημα σου.... Βλέπω ότι το P30 έχει USB Type-C 3.1 ενώ το Honor 50 έχει USB Type-C 2.0 και υποστηρίζει USB On-The-Go. Μήπως το καλώδιο που έχεις δεν κάνει για το Honor ?
postmant Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Κι ομως δουλευει στο p 30. Σου ανεβαζω φωτο απ το καλωδιο.περα απ αυτο ομως,υπαρχει καλωδιο να μου προτεινεις απο aliexpres ωστε να μπορεσω να συνδεθω με την TV; αν υπαρχει στειλε μου λινκ και σ ευχαριστω πολυ που απαντησες.
GATE123 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι που δεν έχω δουλέψει. Εγώ χρησιμοποιώ χρόνια το Chromecast και είμαι ευχαριστημένος. Και με την εφαρμογή All TV Screen Mirroring Pro δεν έχω απώλεια. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2022 από GATE123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα