Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόκειται για μια παλια κουζίνα, περίπου 20ετίας, μάρκας Keltor. Όπως αντιλαμβάνομαι από τα σύμβολα  το αριστερο κουμπί είναι για τη σούβλα και έχει και λειτουργία κάτω αντίστασης μάλλον για ζέσταμα φαγητών, αν τα βάλεις στο συρτάρι που έχει κάτω η κουζίνα. Στο δεξί κουμπί ξεκινάει με το φως,  μετα θερμοκρασίες, μετά κάτω αντίσταση, πάνω αντίσταση και γκριλ.  Για να ψήσουμε ένα φαγητό ατο ταψί μάλλον δε χρειάζεται να ανάψουμε το αριστερό κουμπί ή κάνω λάθος; Π.χ. Αν θέλω πάνω και κάτω μήπως το αριστερό να είναι στην ένδειξη κάτω και το δεξί στην πάνω; Στην περίπτωση αυτή σε τι θερμοκρασία ψήνει, μια που έχω ξεπεράσει τις διαβαθμίσεις θερμοκρασίας. Μήπως αν είμαι μέσα στις διαβαθμίσεις θερμοκρασίας ψήνει αυτόματα πάνω κάτω και δε χρειάζεται το αριστερό κουμπί; Αν έχω αναμμένο μόνο το δεξί στην ένδειξη πάνω, σε τι θερμοκρασία ψήνει, μήπως στην αν'ωτερη, υποθέτω 300 βαθμούς; Αν έχει κάποιος την υπομονή να με διαφωτίσει, χίλια ευχαριστώ.

1. 

koyzina.jpg

Δημοσ.

Μου θυμίζει την κουζίνα που είχα στο πατρικό μου. Αλλά δεν μιλάμε για 20 χρόνια... Μάλλον 40!

Το αριστερό κουμπί είναι για τη σούβλα, οπότε δεν σε ενδιαφέρει. Ασχολείσαι μόνο με το δεξί. Οι τελευταίες τρεις ενδείξεις είναι μόνο κάτω, μόνο πάνω και γκριλ με την μέγιστη θερμοκρασία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...