Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω παραγγείλει και παλαιότερα από εξωτερικό αλλά αντικείμενα μικρότερης αξίας. Οπότε θέλω τις συμβουλές σας μη κάνω καμια γκάφα και χάσω τα λεφτά μου ή πληρώσω άλλα τόσα σε φόρους.

Σκέφτομαι να πάρω αυτόν τον υπολογιστή. Απ ότι κατάλαβα έρχεται από Τσεχία άρα δεν έχω να φοβάμαι κάτι για φόρους.

μέθοδο αποστολής όμως έχει 

1. EU Priority Mail
  2. EU Priority Line

τι από τα 2 επιλέγω, ποια η διαφορά;

εδώ έχει ακριβώς τον ίδιο αλλά γράφει EU Direct. Ποια η διαφορά; Εννοείται σε αυτή την τιμή δε τον αγοράζω

Λέω να κάνω την αγορά με την zen card διότι έχει cashback 5,5%. Είναι καλή ιδέα ή το paypal είναι μονόδρομος;

Το banggood δίνει 1 χρόνο εγγύηση, θα πάρω άλλον 1 χρόνο λόγω της zen? ξέρει κανείς;

Επίσης σε περίπτωση στραβής, επειδή το ποσό δεν είναι μικρό, θα βγάλω άκρη με το banggood ή είναι σα να μην έχω εγγύηση;

Πρέπει να προσέξω κάτι άλλο;

Επίσης αν έχετε κάποια άποψη για τον συγκεκριμένο υπολογιστή σε σχέση πάντα με τα χρήματα που ζητάει. Τον θέλω για απλή χρήση , με ενδιαφέρει μόνο η φορητοτητα, το βάρος του και η αυτονομία. 

πολλές ερωτήσεις, δε νομίζω να αξίζει να ανοίγω πολλά θέματα, τα γράφω όλα εδώ

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλυτερα απο ελλαδα απο καλο καταστημα με εγγύηση και υποστήριξη στην Ελλάδα.. να μην χρειάζεται να το στείλεις εξωτερικό αν παθει βλάβη. Μπορεί να το πληρώσεις λιγο παραπανω αλλα πιστεύω αξίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...