Προς το περιεχόμενο

Powerline πάνω σε πολύπριζο, θα δουλέψει ή όχι;

dompred
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από poulinos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτομαι να πάρω ένα ζευγάρι powerlines ώστε να συνδέσω τον υπολογιστή μου ενσύρματα από ασύρματα που είναι τώρα (τρώει αρκετά lag spikes σε online gaming και είναι λιγάκι εκνευριστικό). Έχω διαβάσει ότι καλό είναι τα powerline να μπαίνουν μόνα τους στη πρίζα γιατί αλλιώς πέφτει η μέγιστη δυνατή ταχύτητα (;). Το πρόβλημα είναι ότι στις πρίζες που έχω τον υπολογιστή και το modem, δεν υπάρχουν άλλες πρίζες διαθέσιμες εκεί κοντά για να μπουν μόνο powerlines οπότε μόνο να μπουν πάνω σε πολύπριζο γίνεται. Το ερώτημά μου είναι θα δουλέψει αυτή η σύνδεση ή θα τα πάρω και θα μου μείνουν; [modem -> powerline -> πολυπριζο -> πριζα σπιτιού -> άλλη πρίζα σπιτιου -> πολύπριζο -> powerline -> PC]

Η σύνδεση είναι γύρω στα 25/2,5 και τα powerlines τα TP Link AV1000

Επεξ/σία από dompred
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Λύση
On 23/08/2022 at 13:41, adminaros said:

αυτο δεν ειναι passthrough. σε καθε περιπτωση αν δεν  μπορεις να το βαλεις στον τοιχο θα το βαλεις πανω σε πολυπριζο και θα εχεις λιγο μειωμενη ταχυτητα

• Like 1

43 λεπτά πριν, dompred είπε

Να έχω μειωμένη ταχύτητα δεν με πειράζει, αρκεί να δουλέψει

Γιατί δεν αγοράζεις powerline με passthrough ;;

1 ώρα πριν, dompred είπε

Οι πρίζες είναι πίσω από έπιπλα και δεν θα χωρέσουν

πάρε μια προέκταση μισο η ενα μετρο για να σε βολεψει αφου εχεις επιπλο και βάλε μετά το passthrough και μετα βαζεις το πολυπριζο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως θα έλεγα να πάρεις κάτι τέτοιο και να μην έχεις ανάγκη κανέναν!

https://www.skroutz.gr/s/32581592/TP-LINK-Deco-E4-v2-WiFi-Mesh-Network-Access-Point-Wi-Fi-5-Dual-Band-2-4-5GHz-σε-Διπλό-Kit.html

Επεξ/σία από alexb_10

On 24/08/2022 at 15:51, dompred said:

Να έχω μειωμένη ταχύτητα δεν με πειράζει, αρκεί να δουλέψει

ενα powerline θα χασει ταχυτητα αν δεν μπει πανω στον τοιχο απευθειας.απο εκει και περα ενα Powerline αναλογως αν ειναι τριφασικο το ρευμα,αν υπαρχουν υποπινακες κτλ μπορει να παιξει σωστα μπορει να παιξει και χαλια ή να μην παιξει καθολου.αμα δεις εχω κανει Review πολλα devolo εδω στο ινσομνια και ακομα και σε μονοφασικο σε ας το πουμε μεγαλη αποσταση (οσο μεγαλη ενα σπιτι 75 τετραγωνικα μετρα) ειχα μειωμενη ταχυτητα. οποτε κανεις δεν μπορει να σου πει αν θα δουλεψει οχι λογω passthrough αλλα γενικα.

9 hours ago, alexb_10 said:

Εγώ πάντως θα έλεγα να πάρεις κάτι τέτοιο και να μην έχεις ανάγκη κανέναν!

https://www.skroutz.gr/s/32581592/TP-LINK-Deco-E4-v2-WiFi-Mesh-Network-Access-Point-Wi-Fi-5-Dual-Band-2-4-5GHz-σε-Διπλό-Kit.html

πολλες φορες αυτη η λυση ειναι πολυ καλυτερη απο powerlines indeed

On 24/08/2022 at 19:06, kostasbm said:

πάρε μια προέκταση μισο η ενα μετρο για να σε βολεψει αφου εχεις επιπλο και βάλε μετά το passthrough και μετα βαζεις το πολυπριζο

αυτο που αναφερει ο φιλος ειναι σωστο.αν βαλεις επεκταση δεν χανεις τοσο πολυ γιατι κρατας το passthrough κανονικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...