gkar206 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα. Θέλω να συνδέσω το pc που βρίσκεται στο δωμάτιο με την τηλεόραση που είναι στο σαλόνι (απόσταση κάτι λιγότερο από 10 μέτρα). Τηλεχειριστήριο έχω ασύρματο. Σκέφτομαι να πάρω hdmi 10μετρο και usb το ίδιο. Θα δουλέψει η θα έχω απώλειες σε αυτή την απόσταση; Επίσης μήπως υπάρχει καλύτερος τρόπος;
me3ikan Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, gkar206 είπε Καλησπέρα. Θέλω να συνδέσω το pc που βρίσκεται στο δωμάτιο με την τηλεόραση που είναι στο σαλόνι (απόσταση κάτι λιγότερο από 10 μέτρα). Τηλεχειριστήριο έχω ασύρματο. Σκέφτομαι να πάρω hdmi 10μετρο και usb το ίδιο. Θα δουλέψει η θα έχω απώλειες σε αυτή την απόσταση; Επίσης μήπως υπάρχει καλύτερος τρόπος; Το HDMI πιστεύω δε θα έχει θέμα. Αρκεί να μην είναι τελείως μουφα ποιότητα. Το usb λίγο πιο δύσκολα. Κάνα ποντίκι, πληκτρολόγιο μόνο σε USB 2.0. οτιδήποτε άλλο θα έχει τραγικές επιδόσεις σε 10μ καλώδιο.
Xvipes Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Λάθος κατηγορία αλλά μιας και θα μεταφερθεί: Steam link(hardware ή software αν το υποστηρίζει η τηλεόραση σου) 1
gkar206 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Ξέχασα να πω πως το usb θα είναι για το ασύρματο τηλεχειριστήριο xbox και θέλω να παίζω κυρίως fifa που είναι στο origin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα