Προς το περιεχόμενο

Θέμα μητρικής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Γράφω σε αυτό το φόρουμ γιατί δεν ξέρω σε ποιο ακο όλα πρέπει μα γράψω όποτε δεν ξέρω άμα ταιριάζει το θέμα. Πριν από μια εβδομάδα αγόρασα μια μητρική (gigabyte h610m h ddr4), εναν επεξεργαστή (i3 12100f) και δυο ραμ 18gb 3200mhz και τα συνδύασα με ένα τροφοδοτικό 500w που είχα. Το πρόβλημα είναι ότι όταν ανοίγει ο υπολογιστής παρόλο που φαίνεται να λειτουργεί (γυρνάν ανεμιστηράκια ) δεν βγάζει τίποτα στην οθόνη. Το πήγα σε έναν τεχνικό και μου είπε ότι η μητρική κάνει 5 beeps που σημαίνει ότι έχει κάποιο θέμα με τον επεξεργαστή και δεν μπορεί να συνεργαστεί με τημ μητρική. Μου είπε λογικά θα είναι θέμα bios και να επικοινωνήσω με τον κατάστημα που τα αγόρασα και να κάμω αντικατάσταση την μητρική αλλά το κατάστημα δεν δέχεται να κάνει αντικατάσταση. Έχει κανείς καμία ιδέα για το πως μπορεί μα φτιαχτεί ;; 
Επίσης ο επεξεργαστής δοκιμάστηκε σε άλλη μητρική που είχε ο τεχνικός και λειτουργεί μια χαρά και το ίδιο και οι ραμ και το τροφοδοτικό και τέλος δεν έχω κάρτα γραφικών 

Δημοσ.

Τώρα ή εσύ μας κάνεις πλάκα ή ο τεχνικός σου.

Τα 5 μπιπ τα άκουσες κι εσύ;

Λες δεν έχεις κάρτα γραφικών ενώ ο επεξεργαστής που λες ότι πήρες δεν έχει ενσωματωμένα γραφικά επίσης,  οπότε πως περιμένεις να δεις εικόνα;

Και ας δεχτώ ότι εσύ μπορεί να είσαι άσχετος με το αντικείμενο,  ο τεχνικός;

• Like 3
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Τώρα ή εσύ μας κάνεις πλάκα ή ο τεχνικός σου.

Τα 5 μπιπ τα άκουσες κι εσύ;

Λες δεν έχεις κάρτα γραφικών ενώ ο επεξεργαστής που λες ότι πήρες δεν έχει ενσωματωμένα γραφικά επίσης,  οπότε πως περιμένεις να δεις εικόνα;

Και ας δεχτώ ότι εσύ μπορεί να είσαι άσχετος με το αντικείμενο,  ο τεχνικός;

Όχι ότι δικαιολογείται τέτοια γνωμάτευση φυσικά αλλά υποθέτω ο τεχνικός δεν σκέφτηκε πως πρόκειται για f  

@aggx Φαντάζομαι κατα την αγορά αναρωτιόσουν γιατί ήταν ο 1200f πιο φθηνός απο τον "σκέτο" 12100, τώρα ξέρεις :P

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, dimuscrossfire είπε

Ωραίος τεχνικός...να μας τον συστήσεις κι εμάς. Απλά αγόρασε μία κάρτα γραφικών να παίξει το μηχάνημα σου

Με τις σημερινές τιμές των καρτών πχ μια άθλια GT 710 να κοστίζει 50 ευρώ εγώ θα έλεγα @aggx να πουλήσει τον επεξεργαστή του και να πάρει τον ίδιο με ενσωματωμένα γραφικά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...