Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! Έχω το huawei nova 5t και πάω για αλλαγή κινητού (θα το δώσω). Ποιο κινητό βάσει χαρακτηριστικών (και καλύτερων) προτείνετε, στα χρήματα γύρω 350 ευρώ! Kirin 980 επεξεργαστή οκταπυρηνο, 6gb ram, 128 μνήμη! Πολύ καλή φωτογραφία και βίντεο. 

Κοίταζα πολύ το real gt 2 αλλά δεν υπάρχει σε αυτά τα χρήματα, το έχουν εκτοξεύσει παρόλο που διαβάζω από πολλούς για τιμή στα 300 ευρώ! 

Με ενδιαφέρει να έχω την Google! Για huawei δυστυχώς δεν πάμε! 

Επεξ/σία από fastnickride
Δημοσ.
4 ώρες πριν, GATE123 είπε

Το δεύτερο το κοίταζα μετά το gt 2 αλλά η τιμή ειναι ψηλά! Δυστυχώς δεν πρόλαβα τις χαμηλές τιμές!  Δεν έχω πάει ακόμα σε samsung! Εχει άλλη νοοτροπία από huawei? Xaomi γενικά δεν συστήνεται? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Xiaomi δεν συστήνουμε για το άθλιο miui που έχει και εγγύηση και service.

Εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρουν.

11 λεπτά πριν, fastnickride είπε

Το δεύτερο το κοίταζα μετά το gt 2 αλλά η τιμή ειναι ψηλά! Δυστυχώς δεν πρόλαβα τις χαμηλές τιμές!  

Το Realme gt είναι το αδελφακι το GT 2.

Είναι στα λεφτά σου(350€)με την μόνη διαφορά ότι το κατάστημα που το έχει δεν έχει αντικαταβολή.

Βλέπω όμως ότι το πήραν και αυτό....

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, GATE123 είπε

Xiaomi δεν συστήνουμε για το άθλιο miui που έχει και εγγύηση και service.

Εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρουν.

Το Realme gt είναι το αδελφακι το GT 2.

Είναι στα λεφτά σου(350€)με την μόνη διαφορά ότι το κατάστημα που το έχει δεν έχει αντικαταβολή.

Βλέπω όμως ότι το πήραν και αυτό....

Αυτά πρόκειται να τα ξαναφέρουν με χαμηλές τιμές? Δεν βιάζομαι, για κάνα μήνα ακόμα θα το έχω! Για xaomi  τα poco έχω ψιλό δει αλλά τα real me τα βλέπω πιο κοντά σε αυτό που θέλω! Samsung δεν ξέρω τι παίζει! Έχω διαβάσει για την ποιότητα συσκευής! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fastnickride είπε

Αυτά πρόκειται να τα ξαναφέρουν με χαμηλές τιμές? Δεν βιάζομαι, για κάνα μήνα ακόμα θα το έχω! Για xaomi  τα poco έχω ψιλό δει αλλά τα real me τα βλέπω πιο κοντά σε αυτό που θέλω! Samsung δεν ξέρω τι παίζει! Έχω διαβάσει για την ποιότητα συσκευής! 

Από ότι ξέρω τα Samsung έχουν βελτιωθεί. 

Τώρα εάν τα κινητά τα φέρουν σε χαμηλές τιμές δεν το γνωρίζω.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Σήμερα έσπασε η οθόνη του Nova 5t μου. Επειδή του χρόνου τον Ιούνιο έχω μια επιδότηση 250 ευρώ απο κοσμοτέ σκέφτομαι αρχικά να αλλάξω την οθόνη δίνοντας 80 ευρώ στον γερμανό. Επίσης επειδή δουλεύω όλη μέρα και δεν έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο με τα λίγα που διαβάζω τα huawei εφόσον δεν παίρνουν πλέον εφαρμογές google έχουν αχρηστευτεί σε μεγάλο βαθμό.

Παρακαλώ λοιπόν για την πιο κοντινή λύση στο Nova 5t....μήπως είναι το samusng?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kingfuse είπε

Καλησπέρα σας,

Σήμερα έσπασε η οθόνη του Nova 5t μου. Επειδή του χρόνου τον Ιούνιο έχω μια επιδότηση 250 ευρώ απο κοσμοτέ σκέφτομαι αρχικά να αλλάξω την οθόνη δίνοντας 80 ευρώ στον γερμανό. Επίσης επειδή δουλεύω όλη μέρα και δεν έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο με τα λίγα που διαβάζω τα huawei εφόσον δεν παίρνουν πλέον εφαρμογές google έχουν αχρηστευτεί σε μεγάλο βαθμό.

Παρακαλώ λοιπόν για την πιο κοντινή λύση στο Nova 5t....μήπως είναι το samusng?

Δεν έχει google apps το κινητο σου τώρα;

Δημοσ.

έχει ευτυχώς και γενικά είμαι ευχαριστημένος. το έχω απο το 2020 και δουλεύει μια χαρά. δυστυχώς έσπασε η οθόνη και μπαίνω στη διαδικασία να σκεφτώ τον διάδοχο του..!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...