Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα εχω παρατηρήσει ότι κλείνοντας το ίντερνετ το δικο μου οι απο πανω δεν εχουν ίντερνετ. Τους εχω ακούσει να το λενε, επισης εχω διαπιστώσει πολλά στο διαμέρισμα, γενικοτερα ειναι σιγουρο. Το ερώτημα ειναι το εξής πως ξεμπερδεύω τα καλώδια (γιατι απο εκει κλέβουν)ετσι ωστε να μην μπορουν να ξανα μπουν? τι φέρνω ηλεκτρολόγο?   

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kostantina1 είπε

καλησπέρα εχω παρατηρήσει ότι κλείνοντας το ίντερνετ το δικο μου οι απο πανω δεν εχουν ίντερνετ. Τους εχω ακούσει να το λενε, επισης εχω διαπιστώσει πολλά στο διαμέρισμα, γενικοτερα ειναι σιγουρο. Το ερώτημα ειναι το εξής πως ξεμπερδεύω τα καλώδια (γιατι απο εκει κλέβουν)ετσι ωστε να μην μπορουν να ξανα μπουν? τι φέρνω ηλεκτρολόγο?   

Δεν μπορεί να σου κλέβουν απο το καλώδιο,εχουν τον κωδικό σου και μπαίνουν στο wifi.Αλλαξε κωδικό.

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, kostantina1 είπε

Δηλαδή μπήκαν στο σπιτι σου και εβαλαν καλωδιο στο ρουτερ σου; 
Μπορεί να εχουν βαλει καπιο εξαρτημα και τους μεταφέρει το wifi σου σε καλωδιο αλλα ολα αυτα στο σπιτι σου. 
Οπως και να εχει, ακολούθησε την συμβολή του απο πανω.

Δημοσ.

Το πιθανότερο όλων ειναι μην σου κλέβει κανείς ιντερνετ και να ειναι της φαντασιας σου.

Τεσπα όταν ειναι ανοιχτο το ίντερνετ σου σάρωσε τους συνδεμένος χρηστες με καποιο app απο το κινητο σου να δεις αν ισχυει ή οχι, αν υπαρχουν δηλαδη συνδεμένοι καποιες συσκευές που δεν γνωρίζεις 

Κατέβασε Πχ το fing

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

σάρωσε τους συνδεμένος χρηστες με καποιο app απο το κινητο σου

ή πιο απλά, μπες μέσα στην ΙΡ του router σου και δες ποιοι κ πόσοι είναι συνδεδεμένοι

βασικό για το wifi, ΔΕΝ αφήνουμε ποτέ τον εργοστασιακό κωδικό ασφαλείας

αλλάζεις το όνομα, βάζεις δυσκολάκι κωδικό και αν θες κλειδώνεις και mac addresses

Δημοσ.

Αν εχεις cosmote (δεν γνωριζω τι βλεπεις στους αλλους παροχους), βλεπεις τις συνδεδεμενες συσκευες. Για καποιες συσκευες που δεν μπορεις να αλλαξεις το ονομα (πχ ac, καμερα κτλ, θα το εχει το ονομα στις οδηγιες (για να διακρινεις ποια συσκευη οντως σου ανηκει)) Προσοχη και σε κονσολες σε standby (το ps5 το εχει χωρις ονομα σε εμενα, 1η συσκευη στο screenshot με τις Lan)

image.png.d259cd8bf48e1ee4e24dd3e9c2ae459d.png

image.png.aef1d9920f3fa5d2436dc9114261b505.png

Δημοσ.
7 ώρες πριν, kostantina1 είπε

Όταν λες ότι κλείνεις το δικό σου Internet, κλείνεις το router; Το wifi του router; 
Έχεις διαπιστώσει πολλά στο διαμέρισμα; τι; ποντίκια; 
Καλώδια να σου κλέψει κάποιος δεν παίζει, μόνο 1 router μπορεί να συγχρονίσει την γραμμή οπότε ακόμα και αν υπάρχει επιστροφή στις πρίζες που πάνε σε άλλα διαμερίσματα, μόνο τηλεφωνία μπορούν να έχουν ή internet αν έχουν άλλο router που το βάζουν όταν κλείνεις εσύ το δικό σου! Αυτό θα το δεις με ηλεκτρολόγο για απομόνοση κάθετης και οριζόντιας.
Αν πάλι σου κλέβουν μέσω wifi που κατά 99,9999999% αυτό είναι, ότι είπαν τα παιδιά από πάνω.

Δημοσ.

Και ίσως η πιο απλή και πρακτική λύση Λαϊκό Δικαστήριο hard rock δηλαδή αν δεν καταλαβαίνουν με τις πολλές επιπλήξεις.....οι οποίες πέραν της πλάκας αν όντως είναι ενοχλητικοί και σε άλλους τομείς θα πρέπει να γίνουν απ' την γειτονιά....με συσκευές repeater πατοντας το wps ίσως αλλά το κόβω πολύ απίθανο όμως......αν δεν θες να ακούσεις την δικιά μου ίσως κυνική γνώμη ακόλουθα των άλλων........παντός ότι κλέβουν μέσω του τηλ utp είναι πιο τρελό και από σενάριο επ φαντασιας

Δημοσ.

Αμα ειναι φτωχαδακια ή κανενας φοιτητης ασε να κλεβουν , ρωτα τους και ποιες ωρες θελουν να μπαινουν για να μη μπαινεις εσυ και τους κοβεις την ταχυτητα , λες και κατεβαζεις τοννους αρχεια και κοβεται η γραμμη , κανενα facebook μπαινετε αντε και instagram

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 minutes ago, triplex1 said:

ρωτα τους και ποιες ωρες θελουν να μπαινουν για να μη μπαινεις εσυ και τους κοβεις την ταχυτητα

Μπορεί να τους παραχωρήσει και το σπίτι αν είναι εκείνες τις ώρες να πιάνουν καλύτερο σήμα.

Επεξ/σία από infin1tyGR
Δημοσ.

Λίγο hard θέλω άγρια κατάληξη να έχει αυτό.....καμία κουταλιά κάνα σκαμπιλι 😜

Και αν συνεχίσει κρέμασμα με το υποτιθέμενο καλώδιο που κλέβει δικτυο

6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Και κάπως ετσι ενα θεμα κλειδώνετε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...