tsofras Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, triplex1 είπε Πρεπει να εχεις ενα καλωδιο 5v για να δουλευει απο την μητρικη το RGB Ναι το RGB παίζει το έχω συνδέσει αυτό. Απλά περίμενα ότι θα έχει και ένα για sys_fan για να παίζουν οι ανεμιστήρες σύμφωνα με την θερμοκρασία
triplex1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 το φαν της ψυκτρας δεν ταιριαζει στο φαν1 του κοντρολερ?
tsofras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, triplex1 είπε το φαν της ψυκτρας δεν ταιριαζει στο φαν1 του κοντρολερ? Αυτό το έβαλα στο cpu fan της μητρικής Περίμενα να έχει ένα αντίστοιχο το fan controller του κουτιου για να το έβαζα στο sys_fan pin της μητρικής Υ.Γ. Πρώτο ποστ απο το pc
triplex1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Αυτό το έβαλα στο cpu fan της μητρικής Περίμενα να έχει ένα αντίστοιχο το fan controller του κουτιου για να το έβαζα στο sys_fan pin της μητρικής Υ.Γ. Πρώτο ποστ απο το pc ακυρο , νομιζω οτι πρεπει να εχεις καλωδιο τροφοδοσιας και αν συνδεσεις το rgb στον κοντρολερ μπορεις να συνδεσεις τα φαν στην μητρικη για τις στροφες ......αν δε κανω λαθος , ειναι λιγο μυστηριο σ'αυτο το κομματι το συγκεκριμενο κουτι
tsofras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, triplex1 είπε ακυρο , νομιζω οτι πρεπει να εχεις καλωδιο τροφοδοσιας και αν συνδεσεις το rgb στον κοντρολερ μπορεις να συνδεσεις τα φαν στην μητρικη για τις στροφες ......αν δε κανω λαθος , ειναι λιγο μυστηριο σ'αυτο το κομματι το συγκεκριμενο κουτι Ναι θα το ψάξω αύριο, thx για την βοήθεια 4 ώρες πριν, nickol-us είπε Μάλλον αγνοείς το ποστ με τα αυτοκίνητα... Αυτό φαντάσου είναι το κλάμπ το αυθεντικό ποστ κλείδωσε νομίζω στις 800 σελίδες 😂 Τι να κάνουμε ρε παιδιά 3 χρόνια καραντίνα και δουλειά από το σπίτι, οκ τεχνολογικό φόρουμ είναι αλλά αρκετοί από εμάς το έχουμε ως παρέα Καλή χρονιά σε όλους με υγεία 3 ώρες πριν, @pnea1973 είπε @tsofras Εγώ λέω να βάλεις mouse και keyboard στο xbox!!!!!! Είναι στο σαλόνι οπότε δεν βολεύει, άσε που το κύριο game που παίζω δεν υπάρχει καν. Άντε περιμένουμε και Diablo χαμός θα γίνει 2
tsofras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα παιδιά Είχα βάλει εχθές να κατεβαίνει κανα game και παρατήρησα ότι κατέβαζε αργά με WiFi Σηκώθηκα τώρα το πρωί , έκανα speedtest μου έβγαλε 12Mbps (έχω 100αρα οπτική) Έβαλα drivers για το WiFi γιατί εχθές το είχα ξεχάσει , κάνω restart και στο speedtest είναι πλέον στα 29Mps Απο το κινητό στο ίδιο ακριβώς σημείο με wifi πιάνω 85 , τι άλλο να κοιτάξω?
leros2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, tsofras είπε Αυτά μην τα πετάξεις, θα χρειαστούν στην μεταπώληση 1
tsofras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, leros2004 είπε Αυτά μην τα πετάξεις, θα χρειαστούν στην μεταπώληση Πάντα τα κρατάω , αλλά είπαμε δεν φεύγει αυτό Εκτός αν συνεχίσει να μου σπάει τα νεύρα το wifi
leros2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 28 λεπτά πριν, tsofras είπε Εκτός αν συνεχίσει να μου σπάει τα νεύρα το wifi Αρχίσαμε.... Από αυριο θα είναι και 1ος χρονου, αρχίζει να δένει το γλυκό.... 1
tsofras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Έβαλα ένα Metro 2033 όλα full 2K ανάλυση , FPS δεν δείχνει το adrenaline αλλά παίζει μπόμπα CPU 42 βαθμοί , GPU 60
tsofras Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Sniper 5 Ultra 2K 90-100 FSP τούμπανο παιδιά και με πόντικα Καλη χρονιά σε όλους
triplex1 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, tsofras είπε Sniper 5 Ultra 2K 90-100 FSP τούμπανο παιδιά και με πόντικα Καλη χρονιά σε όλους Καλη χρονια , γιατι δε σε δειχνει fps , μπερδευεσαι μαλλον
tsofras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, triplex1 είπε Καλη χρονια , γιατι δε σε δειχνει fps , μπερδευεσαι μαλλον Όχι δεν μπερδευομαι είδα και στο φόρουμ ότι σε κάποια παιχνίδια έχει bug και δεν δείχνει, στο metro δεν δείχνει στο Sniper 5 δείχνει κανονικά
triplex1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Όχι δεν μπερδευομαι είδα και στο φόρουμ ότι σε κάποια παιχνίδια έχει bug και δεν δείχνει, στο metro δεν δείχνει στο Sniper 5 δείχνει κανονικά Αντε φτανει βαλτο αγγελια το πρωι 🙂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα