nickol-us Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Και πλέον επίσημα, μπορώ να πω οτι περιμένω την αγγελία Spoiler κρατήθηκα με το ζόρι να μη μιλήσω απο χτες καθώς τις 2 προηγούμενες φορές φτάσαμε μέχρι την ακύρωση της παραγγελίας Καλά στησίματα και καλό λιώσιμο, ευχαριστήσου το τις γιορτές μέχρι να το πουλήσεις Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από nickol-us
triplex1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, HateMe είπε Ο Χριστός και η μάνα του, 10 σελίδες λέει Καρφιτσωμα πανω ψηλα προς αποφυγη απο τους υπολοιπους
tsofras Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 28 λεπτά πριν, nickol-us είπε Και πλέον επίσημα, μπορώ να πω οτι περιμένω την αγγελία Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου κρατήθηκα με το ζόρι να μη μιλήσω απο χτες καθώς τις 2 προηγούμενες φορές φτάσαμε μέχρι την ακύρωση της παραγγελίας Καλά στησίματα και καλό λιώσιμο, ευχαριστήσου το τις γιορτές μέχρι να το πουλήσεις Μπα δεν θα φύγει αυτό να γλυτώσω τα πάρε δώσε Έστησα ήδη μητρική απλά να μπει στο κουτί μένει 2
triplex1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Ειμαστε stand by μαζι σου , δινε αναφορα για το τι βαζεις ενα ενα μη γινει κανα λαθος 🙂 Σε καμια ωρα απο τωρα σε κοβω να παιζεις και κανα game
tsofras Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, triplex1 είπε Ειμαστε stand by μαζι σου , δινε αναφορα για το τι βαζεις ενα ενα μη γινει κανα λαθος 🙂 Σε καμια ωρα απο τωρα σε κοβω να παιζεις και κανα game Πιστεύω μετά από τόσα που έχω στήσει να μην κάνω κάποιο λάθος, θέλει η οικογένεια βόλτα αλλιώς θα τελείωνα σήμερα Βασικά τα καλώδια μου έμειναν
triplex1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Πιστεύω μετά από τόσα που έχω στήσει να μην κάνω κάποιο λάθος, θέλει η οικογένεια βόλτα αλλιώς θα τελείωνα σήμερα Βασικά τα καλώδια μου έμειναν βολτα πανε οποιαδηποτε στιγμη πες τους , το πισι εχει προτεραιότητα
triplex1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, tsofras είπε πες μου οτι το μαχαιρι το εχεις για το power? 2
tsofras Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, triplex1 είπε πες μου οτι το μαχαιρι το εχεις για το power? Το κατσαβίδι έχω, το μαχαίρι για το unboxing Τελείωσα και φεύγω δεν προλαβαίνω το κουμπιιιιιιιι
leros2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, tsofras είπε Λαθος μέρος ποστάρεις, ενας moderator να το μεταφέρει στις αγγελίες παρακαλώ Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από leros2004
nickol-us Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tsofras είπε Γειά σου βρε tsofra με τα ωραία build. το καλώδιο του cooled το ήθελα λίγο καλύτερα πιασμένο πίσω επάνω στο fan Ομορφιά, ελπίζω να το κρατήσεις για να το χαρείς. Επειδή έχει γίνει πολύ θέμα για το cougar και επειδή έχει περάσει και το 500dx από τα χέρια σου, πες μας σε παρακαλώ γενικές εντυπώσεις Φυσικά και για το υπόλοιπο build γενική εικόνα αν και θεωρώ το αποτέλεσμα ήδη άριστο Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από nickol-us 1
leros2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, nickol-us είπε Γειά σου βρε tsofra με τα ωραία build. το καλώδιο του cooled το ήθελα λίγο καλύτερα πιασμένο πίσω επάνω στο fan Ομορφιά, ελπίζω να το κρατήσεις για να το χαρείς. Επειδή έχει γίνει πολύ θέμα για το cougar και επειδή έχει περάσει και το 500dx από τα χέρια σου, πες μας σε παρακαλώ γενικές εντυπώσεις Φυσικά και για το υπόλοιπο build γενική εικόνα αν και θεωρώ το αποτέλεσμα ήδη άριστο Το 500dx είναι μια κατηγορία πάνω ως κουτί.... Εντωμεταξύ κατάλαβα γιατί βιαζόταν να το πάρει άρον άρον, αμα γυρίσει ο χρόνος θα έχει και 1 λόγο παραπάνω να το δώσει Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από leros2004 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα