dimitrisgalatsi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Νομίζω ότι κάποιοι δεν κατάλαβαν καλά την επένδυση στο παθητικό εισόδημα εσυ απλά εισπράττεις πι άλλοι δουλεύουν για σένα πχ ένα ακίνητο ένα μαγαζί η άδεια ταξί που προανέφερα κτλ εκεί περιμένω προτάσεις
mp123 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, puelito είπε Μπορεις να μου δωσεις ενα παραδειγμα σε επενδυση που κανεις αποσβεση σε δυο χρονια ? Βασικα τιποτα. Οσο ανεβαίνει το κεφαλαιο τοσο το χειροτερο. Πχ με 70 που λεει ο ts σιγουρα οχι. Αντιθετα αν εισαι τυχερος με 10 20κ μπορει να αγορασεις ενα μικρο μαγαζακι( τον αερα δλδ ) στρωμενο που να εχει κινηση απο καποιον που θελει να το παρατησει και να παιξεις με την τυχη σου. Κανα μικρο καφε στο χερι ,κανενα πλυντιριο αυτοκινητων κατι τετοιο τελος παντων. Φυσικα κσι με προσωπικη εργασια ωστε να μην εχεις υπαλλήλους. Για να πεις πως επενδυω πρεπει να εχεις και απο πισω αλλα τοσα τουλαχιστον. Δεν πας και ριχνεις οτι εχεις κσι δεν εχεις για να επενδυσεις.το πολυ τα μισα απο οτι εχεις καβατζα ριχνεις. 24 λεπτά πριν, dimitrisgalatsi είπε Νομίζω ότι κάποιοι δεν κατάλαβαν καλά την επένδυση στο παθητικό εισόδημα εσυ απλά εισπράττεις πι άλλοι δουλεύουν για σένα πχ ένα ακίνητο ένα μαγαζί η άδεια ταξί που προανέφερα κτλ εκεί περιμένω προτάσεις Το ταξι ξεχνατο. 300 στο χερι θα παρεις.μονο με 50κ συμφαιρει. Σπιτι υπολογισε αγορα στα 55κ που μονο κανα κοτετσι θα βρεις.και να βρεις κοτετσι παραπανω απο 200 250 τον μηνα ειναι. Και τα δυο τα εχω ψαξει. Σαββατο βραδυ , πηγαινε για κανα ποτακι και απο δευτερα το ξανασκεφτεσε. Υ.γ Εχεις 70 , οικοπεδο με σπιτι που λες στον καλαμο οικονομικα εισαι οκ απο οτι φαινετε βγαλε 10κ και ανανεωσε το αμαξι σου η παρε μηχανη. Τι θες τωρα και σκεφτεσε επενδυσεις. Παρε 10 βγαλε κανα γουστο και εχεις 60 για ωρα αναγκης. Αυτα. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2022 από mp123 1
Dimichios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δωστα σε μενα να τα επενδύσω όπως πρέπει που θέλεις και τσαμπα πληροφορίες... Δεν θελω να σου χαλάσω τη ζαχαρένια αλλά κάποιος που δεν πληρώνεται για να συμβουλεύσει γιατι να ασχοληθεί και να σου δώσει σωστή κατεύθυνση? 1
mp123 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Dimichios είπε Δωστα σε μενα να τα επενδύσω όπως πρέπει που θέλεις και τσαμπα πληροφορίες... Δεν θελω να σου χαλάσω τη ζαχαρένια αλλά κάποιος που δεν πληρώνεται για να συμβουλεύσει γιατι να ασχοληθεί και να σου δώσει σωστή κατεύθυνση? Γιατι οσοι συμβουλευουν και πληρώνονται για αυτο ειναι ψιλολαμογια και οποιος πληρωνει για συμβουλες κοροιδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις