AristidisZ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε Δηλαδη εσυ εάν είχες 90κ να κάθονται, και σου έλεγα δώστα σε μένα και θα στα γυρνάω πίσω σιγά σιγά 500 το μήνα θα μου τα έδινες; Αν είχα 99% πιθανότητες να μου γυρίσεις είτε τα 90 είτε το 85-90% αυτού του ποσού πίσω σε μια 5ετια, είναι πολύ πιθανόν να στα έδινα
mp123 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Δε χρειάζεται καν να ανεβαίνει η τιμή, και σταθερή να είναι μια χαρά είσαι… Δεν έχεις, γιατί δεν υπάρχει 😋 Δεν σου ειπα τα νεα. Εγω επενδυσα σε αυτο. 3500 απο 4100 που ειχε. Τελευταιο κομματι στην ελλαδα. Σε λιγες μερες ερχομε ελλαδα να το παρω. Επενδυσα σε εμενα.😂 Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2022 από mp123 1
AristidisZ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, mp123 είπε Λαθος Εποχες ηταν 14 με 16. Πηρα σπιτι ( το 2ο μου ) μου 80τμ κουτα 3ος οροφος γκαραζ και αποθηκη στα 74κ .τωρα ανετα το δινω 120κ. Πανε αυτες οι εποχες. Σημερα τα ακινητα δεν ειναι επενδυση. Αποτυχια 100%. Εχουν φτασει στο peak των τιμων. Να στο πω αλλιώς Αν το πάρει κάποιος τώρα στα 120, ποσο λες ότι μπορεί να το νοικιάσει μηνιαίως ; 500 για πλάκα Αρα σε 10 χρόνια έχει βγάλει ένα 50ρικο Ποσο πιστεύεις ότι θα στοιχίζει τότε ;
zestikios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, mp123 είπε Λαθος Εποχες ηταν 14 με 16. Πηρα σπιτι ( το 2ο μου ) μου 80τμ κουτα 3ος οροφος γκαραζ και αποθηκη στα 74κ .τωρα ανετα το δινω 120κ. Πανε αυτες οι εποχες. Σημερα τα ακινητα δεν ειναι επενδυση. Αποτυχια 100%. Εχουν φτασει στο peak των τιμων. Λάθος. Μίλησα για μακροχρόνια επένδυση. Συμφωνώ τώρα ειναι στο peak, αλλά έστω και έτσι μακροχρόνια το ξαναλέω θα έχεις κέρδος.
Pwpwpw Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Αν είχα 99% πιθανότητες να μου γυρίσεις είτε τα 90 είτε το 85-90% αυτού του ποσού πίσω σε μια 5ετια, είναι πολύ πιθανόν να στα έδινα Αυτή η επενδυση που συζηταμε θέλει 15 χρόνια απλα να γυρίσει το αρχικό κεφάλαιο πίσω στο πορτοφόλι του , το 5 χρόνια δεν καταλαβαίνω από που προέκυψε και μπαινει στην κουβέντα. Αν αντι για 15 χρόνια ήθελε 5 να πάρει το αρχικό κεφάλαιο πίσω θα ήταν εντελως διαφορετική κουβέντα. 6 λεπτά πριν, mp123 είπε Δεν σου ειπα τα νεα. Εγω επενδυσα σε αυτο. 3500 απο 4100 που ειχε. Τελευταιο κομματι στην ελλαδα. Σε λιγες μερες ερχομε ελλαδα να το παρω. Επενδυσα σε εμενα.😂 Σε κορόιδεψε οποίος σου είπε ότι είναι το τελευταίο κομματι στην Ελλάδα😋 Μενω σε επαρχιακή πόλη και σήμερα που έτυχε να περνάω από την αντιπροσωπεια της Honda στην πόλη μου έχει ένα ίδιο να φιγουράρει στην βιτρίνα, εκτός και αν δεν το έχει για πούλημα. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2022 από Pwpwpw 1
mp123 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Να στο πω αλλιώς Αν το πάρει κάποιος τώρα στα 120, ποσο λες ότι μπορεί να το νοικιάσει μηνιαίως ; 500 για πλάκα Αρα σε 10 χρόνια έχει βγάλει ένα 50ρικο Ποσο πιστεύεις ότι θα στοιχίζει τότε ; Πες 50κ να το πουλησει 80 90 βγαλε ανακαινηση αλλα 10κ τουλαχιστον μια η αλλη πιστευω. Αντε να βγαλει 20κ σε 10 χρονια. 2κ τον χρονο. Μιλαμε για 1.5% .Δεν ειναι εποχή τωρα για επενδυση σε ακινητα. Μονο αν βρει κανεις ευκαιρια για να το παρει για να μεινει. Εγω ειμαι της αποψης πως σε 3 το πολυ χρονια πρεπει να εχεις ξανει αποσβσεση. Φυσικα χωρις ρισκο.
AristidisZ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Αυτή η επενδυση που συζηταμε θέλει 15 χρόνια απλα να γυρίσει το αρχικό κεφάλαιο πίσω στο πορτοφόλι του , το 5 χρόνια δεν καταλαβαίνω από προέκυψε και μπαινει στην κουβέντα. Αν αντι για 15 χρόνια ήθελε 5 να πάρει το αρχικό κεφάλαιο πίσω θα ήταν εντελως διαφορετική κουβέντα. Συγνώμη αλλά μάλλον δεν συνεννοούμαστε Δηλαδη αν αγοράσω σήμερα ένα σπίτι, θα χρειαστώ 15 χρόνια για να πάρω τα λεφτά που έδωσα πίσω ; Μου απαγορεύει κάποιος να το πουλήσω πιο νωρίς ;
Pwpwpw Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Συγνώμη αλλά μάλλον δεν συνεννοούμαστε Δηλαδη αν αγοράσω σήμερα ένα σπίτι, θα χρειαστώ 15 χρόνια για να πάρω τα λεφτά που έδωσα πίσω ; Μου απαγορεύει κάποιος να το πουλήσω πιο νωρίς ; Όντως δεν συννοουμαστε. Αν δεν το έχεις καταλάβει τόση ώρα δεν μιλάμε καν για σπίτι.
mp123 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Αυτή η επενδυση που συζηταμε θέλει 15 χρόνια απλα να γυρίσει το αρχικό κεφάλαιο πίσω στο πορτοφόλι του , το 5 χρόνια δεν καταλαβαίνω από που προέκυψε και μπαινει στην κουβέντα. Αν αντι για 15 χρόνια ήθελε 5 να πάρει το αρχικό κεφάλαιο πίσω θα ήταν εντελως διαφορετική κουβέντα. Σε κορόιδεψε οποίος σου είπε ότι είναι το τελευταίο κομματι στην Ελλάδα😋 Μενω σε επαρχιακή πόλη και σήμερα που έτυχε να περνάω από την αντιπροσωπεια της Honda στην πόλη μου έχει ένα ίδιο να φιγουράρει στην βιτρίνα, εκτός και αν δεν το έχει για πούλημα. Αθηνα το τελευταιο ηταν. Σε μπλε . Ολες τις χοντα πηρα. Δεν πειραζει με επιασε κοροιδο. Μιλαμε ρε φιλε τοση χαρα που εχω που θα το παρω δεν περιγραφετε. Επενδυσα στις αναμνησεις που ειχα 32 χρονια πριν που ειχα το glx 50 . Στο θεμα μας τωρα εγω την μονη επενδυση που θα εκανα εινσι ταξι στα 50κ η αδεια. Τιποτε αλλο.Και αυτο να το δουλεψω σε 5 χρονια που θα παρω συνταξη στα 55. 1
AristidisZ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε Όντως δεν συννοουμαστε. Αν δεν το έχεις καταλάβει τόση ώρα δεν μιλάμε καν για σπίτι. Το ίδιο ισχύει και για την άδεια ταξί Παρα ταύτα επενδύσεις που να αποσβένουν κεφαλαία της τάξης των 50-100-200 χιλιάδων σε 4-5 χρόνια και να μην έχουν πολύ υψηλό ρίσκο πολύ απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 1
giwfys Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 funds που ειναι μετριου ρισκου. Mπορεις επισης να τα απλωσεις στον S&P 500 που μεσομακροπροθεσμα ΠΑΝΤΑ ιστορικα αποδιδει. Απλα δεν εχεις "μηνιαιο" εισοδημα, αλλα επενδυση των χρηματων σου. Tωρα για μηνιαιο που λες δεν μπορω να σκεφτω κατι εκτος απο ανοιγμα επιχειρησης
Pwpwpw Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, AristidisZ είπε Το ίδιο ισχύει και για την άδεια ταξί Παρα ταύτα επενδύσεις που να αποσβένουν κεφαλαία της τάξης των 50-100-200 χιλιάδων σε 4-5 χρόνια και να μην έχουν πολύ υψηλό ρίσκο πολύ απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Το 4-5 χρόνια από προκύπτει και το γραφεις συνεχώς, στο ρωτησα και πιο πριν. Από τα 15 χρόνια που είναι η συγκεκριμένη επενδυση που συζηταμε αναφερεις συνεχώς τα 4-5 που δεν καταλαβαίνω από που προκύπτουν, από τα 15 στα 5 είναι μια ολόκληρη 10ετια υπάρχουν πολλά ενδιάμεσα χρονικά ότι, γιατί από το 15 να πάμε ντε και καλά στο 5 ας πουμε;
mp123 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Το ίδιο ισχύει και για την άδεια ταξί Παρα ταύτα επενδύσεις που να αποσβένουν κεφαλαία της τάξης των 50-100-200 χιλιάδων σε 4-5 χρόνια και να μην έχουν πολύ υψηλό ρίσκο πολύ απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Σωστος.
Doubt Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, dimitrisgalatsi είπε Υπάρχει κάποια πρόταση για παθητικό εισόδημα;μια επένδυση που έχει κανει ένας φίλος είναι αγορά άδεια ταξί ολόκληρη στα 90000 ευρώ χωρίς το αμάξι αν το αναλάβει ο μάντρας σου δίνει 500 ευρώ το μήνα χωρίς να κανεις τίποτα περιμένω και διαφορετικές προτάσεις Τουρισμός. Δεν συζητάμε για τοπ προορισμούς τύπου Μύκονος/Σαντορίνη αλλά έστω και στην Αίγινα. Τρελά λεφτά.. λένε όσοι ασχολούνται.
me3ikan Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Κλαίω με τις συμβουλές που δίνετε! Ο ένας λέει πολλά τα 10-15 χρόνια για απόσβεση. Ο άλλος του λέει να ανοίξει σουβλατζίδικο χωρίς να έχει ιδέα. Καλά θα πάει αυτό😄
Προτεινόμενες αναρτήσεις