Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1 λεπτό πριν, 1comment είπε

Με 70κ δες την πιθανότητα (αν δεν εργάζεσαι) να ανοίξεις μαγαζί. Είτε εμπορικό είτε καφέ ή σουβλατζίδικο σε καλό σημείο. Ένα μαγαζί μπορεί να σου δώσει πίσω 1-3κ καθαρά το μήνα αν φυσικά το κάνεις σε καλό σημείο και σωστά οργανωμένο. 

Σιγουρη αποτυχια. 

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Τι ανοιγμα επιχειρησης του λετε;
Να καθεται και να μπαινουν λεφτα στο λογαριασμο του θελει, μινιμουμ 500 το μηνα με μηδενικο ρισκο. Τα ξεκαθαρισε εξ´αρχης αυτα 😂

Στο πρωτο εχεις δικιο.

Στο δευτερο οχι. 500 οχι . 300 να παω οκ.

Οπως και να εχει αποσβεση με 500 τον μηνα αρα 6κ τον χρονο μιλάμε χοντρικα αποσβεση σε 12 χρονια. Ποιος ζει ποιος πεθαίνει σε τοσο χρονικο διαστημα. Επενδυση ειναι να βγαλεις τα χρηματα που επενδύεις σε δυο το πολυ χρονια. Μιλαμε τωρα για επενδυση με την προυποθεση να εχεις σιγουρη δουλεια που να βγαζεις τα προς το ζην.

Ασε τα 70κ στην τραπεζα η παιξε μπαλα με τα 20 30κ. Το ταξι στα 70 η το σπιτι ειναι χαμενη υπόθεση.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, mp123 είπε

Σιγουρη αποτυχια. 

Σε σημείο που ψάχνω εγω book για να στοιχιματίσω τα 100 χιλιάρικα μου οτι θα αποτύχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, dimitrisgalatsi είπε

Υπάρχει κάποια πρόταση για παθητικό εισόδημα;μια επένδυση που έχει κανει ένας φίλος είναι αγορά άδεια ταξί ολόκληρη στα 90000 ευρώ χωρίς το αμάξι αν το αναλάβει ο μάντρας σου δίνει 500 ευρώ το μήνα χωρίς να κανεις τίποτα περιμένω και διαφορετικές προτάσεις 

Εμένα πάλι αν καποιος έχει 90κ όπως καλή ώρα ο φίλος σου  και τα επενδύει έτσι ώστε να παιρνει 500 ευρώ το μήνα δεν μου φαίνεται καθόλου καλή επένδυση.
500 ευρώ μηνιαίως σημαινει 6κ το έτος που σημαινει οτι θέλει 15 ολόκληρα χρόνια απλα να πάρει τα λεφτά του πίσω και από το 16 έτος και μετά θα αρχιζει να βγάζει κέρδος. Εάν είχα 90κ στην άκρη να κάθονται δεν ξέρω τι θα τα έκανα, πάντως σίγουρα δεν θα έκανα αυτό.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Εμένα πάλι αν καποιος έχει 90κ όπως καλή ώρα ο φίλος σου  και τα επενδύει έτσι ώστε να παιρνει 500 ευρώ το μήνα δεν μου φαίνεται καθόλου καλή επένδυση.
500 ευρώ μηνιαίως σημαινει 6κ το έτος που σημαινει οτι θέλει 15 ολόκληρα χρόνια απλα να πάρει τα λεφτά του πίσω και από το 16 έτος και μετά θα αρχιζει να βγάζει κέρδος. Εάν είχα 90κ στην άκρη να κάθονται δεν ξέρω τι θα τα έκανα, πάντως σίγουρα δεν θα έκανα αυτό.

Βέβαια αν υποθέσεις ότι σε πέντε χρόνια μπορείς να την δώσεις όσο την πήρες, μια χαρά επένδυση είναι

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με ένα διαμέρισμα 

Τώρα θα μου πεις, ποιος σου λέει ότι σε πέντε χρόνια η άδεια θα κάνει τα ίδια χρήματα το διαμέρισμα θα κάνει τα ίδια χρήματα και ούτω καθεξής

Κάνεις γι’ αυτό προφανώς και υπάρχει ρίσκο σε όλες τις επενδύσεις. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Skrobo είπε

Σε σημείο που ψάχνω εγω book για να στοιχιματίσω τα 100 χιλιάρικα μου οτι θα αποτύχει.

σοβαρα δεν μπορω να πιστεψω πως καποιος σκεφτετε καν να ριξει 70κ σε σουβλατζιδικο η σε καφε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Βέβαια αν υποθέσεις ότι σε πέντε χρόνια μπορείς να την δώσεις όσο την πήρες, μια χαρά επένδυση είναι

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με ένα διαμέρισμα 

Τώρα θα μου πεις, ποιος σου λέει ότι σε πέντε χρόνια η άδεια θα κάνει τα ίδια χρήματα το διαμέρισμα θα κάνει τα ίδια χρήματα και ούτω καθεξής

Κάνεις γι’ αυτό προφανώς και υπάρχει ρίσκο σε όλες τις επενδύσεις. 

Υπάρχει ρίσκο ναι σε κάθε επενδυση,  απλώς στην συγκεκριμένη επένδυση εγω βλέπω  μόνο το  ρίσκο( όσο μικρό η μεγάλο και αν είναι) και όχι το κέρδος  από την στιγμή που θες 15 ολόκληρα χρόνια να πάρεις απλα να πάρεις τα λεφτά σου πισω.

Δεν ξέρω ίσως το βλέπω εγω λάθος, πάντως δεν θα τα έκανα, θα προτιμούσα να τα έχω  απλα στην άκρη μήπως προκύψει κάτι καλύτερο μελλοντικά και τα αξιοποιήσω καλύτερα.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Υπάρχει ρίσκο ναι σε κάθε επενδυση,  απλώς στην συγκεκριμένη υπάρχει μόνο ρίσκο από την στιγμή που θες 15 χρόνια να πάρεις απλα το κεφάλαιο πίσω.

Δεν ξέρω ίσως το βλέπω εγω λάθος, πάντως δεν θα τα έκανα, θα προτιμούσα να τα έχω  απλα στην άκρη μήπως προκύψει κάτι καλύτερο μελλοντικά και τα αξιοποιήσω καλύτερα.

Δηλαδή έχεις κατά νου κάποια επένδυση με χαμηλότερο ή έστω το ίδιο  ρίσκο στην οποία μπορείς να πάρεις το κεφάλαιο σου πίσω έστω σε 5 χρόνια αντί για 15 ;

Δημοσ.

Στα ακίνητα οι περισσότεροι υπολογίζουν το ενοίκιο και τους φόρους που έχεις να πληρώσεις αλλά ξεχνάνε την άνοδο της τιμής του ίδιου του ακινήτου, που δεν είναι καθόλου μικρή, ειδικά τα τελευταία χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AristidisZ είπε

Δηλαδή έχεις κατά νου κάποια επένδυση με χαμηλότερο ή έστω το ίδιο  ρίσκο στην οποία μπορείς να πάρεις το κεφάλαιο σου πίσω έστω σε 5 χρόνια αντί για 15 ;

Οχι δεν έχω για αυτό έγραψα και πιο πίσω αν διαβάσεις οτι εάν είχα 90κ όπως ο φίλος του ts δεν ξέρω τι θα τα έκανα, πάντως σίγουρα δεν θα έκανα αυτή την επένδυση που απλα θα πάρω πίσω τα λεφτά μου σε 15 χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Axelq είπε

Στα ακίνητα οι περισσότεροι υπολογίζουν το ενοίκιο και τους φόρους που έχεις να πληρώσεις αλλά ξεχνάνε την άνοδο της τιμής του ίδιου του ακινήτου, που δεν είναι καθόλου μικρή, ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Δε χρειάζεται καν να ανεβαίνει η τιμή, και σταθερή να είναι μια χαρά είσαι…

Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Οχι δεν έχω για αυτό έγραψα και πιο πίσω αν διαβάσεις οτι εάν είχα 90κ όπως ο φίλος του ts δεν ξέρω τι θα τα έκανα, πάντως σίγουρα δεν θα έκανα αυτή την επένδυση που απλα θα πάρω πίσω τα λεφτά μου σε 15 χρόνια.

Δεν έχεις, γιατί δεν υπάρχει 😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Δεν έχεις, γιατί δεν υπάρχει 😋

Μπορεί να μην υπάρχει δεν το έχω ψάξει, δεν έχω 90κ να κάθονται στην άκρη και δεν έχω τέτοια άγχοι  ευτυχώς😋

Δηλαδη εσυ εάν είχες 90κ να κάθονται, και σου έλεγα δώστα σε μένα και θα στα γυρνάω πίσω σιγά σιγά 500 το μήνα θα μου τα έδινες; 

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, zestikios είπε

Αποδεδειγμένα και μακροχρόνια, οι καλύτερες επενδύσεις είναι τα ακίνητα.

Λαθος   

Εποχες ηταν 14 με 16. Πηρα σπιτι ( το 2ο μου ) μου 80τμ κουτα 3ος οροφος γκαραζ και αποθηκη στα 74κ .τωρα ανετα το δινω 120κ. Πανε αυτες οι εποχες.   Σημερα τα ακινητα δεν ειναι επενδυση. Αποτυχια 100%. Εχουν φτασει στο peak των τιμων.  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...