dtk-386 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Εγκρίθηκε η νέα άδεια κυκλοφορίας λόγω "φθοράς" της παλιάς που έκανα μέσω του gov. Μου έστειλαν email να την παραλάβω σε 3 εργάσιμες ημέρες περίπου Τρίτη με Τετάρτη υπολογίζω. Χρειάζεται ραντεβού; Ή πάω και την παίρνω; Ισχύει το ωράριο στο Google? Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2022 από dtk-386 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε Εγκρίθηκε η νέα άδεια κυκλοφορίας λόγω "φθοράς" της παλιάς που έκανα μέσω του gov. Μου έστειλαν email να την παραλάβω σε 3 εργάσιμες ημέρες περίπου Τρίτη με Τετάρτη υπολογίζω. Χρειάζεται ραντεβού; Ή πάω και την παίρνω; Ισχύει το ωράριο στο Google? Δημόσια υπηρεσία με τέτοιο ωράριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 9 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Εγκρίθηκε η νέα άδεια κυκλοφορίας λόγω "φθοράς" της παλιάς που έκανα μέσω του gov. Μου έστειλαν email να την παραλάβω σε 3 εργάσιμες ημέρες περίπου Τρίτη με Τετάρτη υπολογίζω. Χρειάζεται ραντεβού; Ή πάω και την παίρνω; Ισχύει το ωράριο στο Google? Καλημερα...Καλυτερα να παρεις τηλεφωνο να δεις...Και τις ωρες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Η παρασκευή και το Σάββατο μου αρεσει που είναι μεχρι τις 11μμ και 24ωρο, σερβίρουν και ποτάκια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλημερα...Καλυτερα να παρεις τηλεφωνο να δεις...Και τις ωρες.. Δεν σηκώνουν προφανώς τηλέφωνο. Για αυτό ρωτάω. Δεν με νοιάζει το ωράριο. Θέλει ραντεβού η δημόσια υπηρεσία ακόμα; Λογικά όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1807 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δεν θέλει ραντεβού, πας απλά και την παίρνεις. Το ωράριο αμφιβάλω ότι είναι όπως αναφέρεται στο google. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodimis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Σήμερα εγκρίθηκε και η δική μου και το mail γράφει ότι η εκτύπωση απαιτεί έως και 2 εβδομάδες (βόρειος τομέας Αθηνών). Κάνει όντως τοσο μεγάλο διάστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, geodimis είπε Σήμερα εγκρίθηκε και η δική μου και το mail γράφει ότι η εκτύπωση απαιτεί έως και 2 εβδομάδες (βόρειος τομέας Αθηνών). Κάνει όντως τοσο μεγάλο διάστημα; Οταν είναι έτοιμη, θα σε ενημερώσουν. Αναμονή. 2 εβδομάδες περίπου θέλει. Σε δυτικό τομέα που έχω πάει 2-3 φορές φέτος, δεν έκανα ούτε 5 λεπτά για την παραλαβή, χωρίς ραντεβού. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από sphinxgr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Eμένα έκανε 40 μέρες να εγκριθεί (Αύγουστος βέβαια) και όταν εγκρίθηκε σε 3 ημέρες πήγα και τη πήρα. (για άδεια κυκλοφορίας λέω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα