dtk-386 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Εγκρίθηκε η νέα άδεια κυκλοφορίας λόγω "φθοράς" της παλιάς που έκανα μέσω του gov. Μου έστειλαν email να την παραλάβω σε 3 εργάσιμες ημέρες περίπου Τρίτη με Τετάρτη υπολογίζω. Χρειάζεται ραντεβού; Ή πάω και την παίρνω; Ισχύει το ωράριο στο Google? Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2022 από dtk-386
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε Εγκρίθηκε η νέα άδεια κυκλοφορίας λόγω "φθοράς" της παλιάς που έκανα μέσω του gov. Μου έστειλαν email να την παραλάβω σε 3 εργάσιμες ημέρες περίπου Τρίτη με Τετάρτη υπολογίζω. Χρειάζεται ραντεβού; Ή πάω και την παίρνω; Ισχύει το ωράριο στο Google? Δημόσια υπηρεσία με τέτοιο ωράριο;
takoulou Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 9 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Εγκρίθηκε η νέα άδεια κυκλοφορίας λόγω "φθοράς" της παλιάς που έκανα μέσω του gov. Μου έστειλαν email να την παραλάβω σε 3 εργάσιμες ημέρες περίπου Τρίτη με Τετάρτη υπολογίζω. Χρειάζεται ραντεβού; Ή πάω και την παίρνω; Ισχύει το ωράριο στο Google? Καλημερα...Καλυτερα να παρεις τηλεφωνο να δεις...Και τις ωρες..
NikosKallithea Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Η παρασκευή και το Σάββατο μου αρεσει που είναι μεχρι τις 11μμ και 24ωρο, σερβίρουν και ποτάκια;
dtk-386 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλημερα...Καλυτερα να παρεις τηλεφωνο να δεις...Και τις ωρες.. Δεν σηκώνουν προφανώς τηλέφωνο. Για αυτό ρωτάω. Δεν με νοιάζει το ωράριο. Θέλει ραντεβού η δημόσια υπηρεσία ακόμα; Λογικά όχι.
george1807 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δεν θέλει ραντεβού, πας απλά και την παίρνεις. Το ωράριο αμφιβάλω ότι είναι όπως αναφέρεται στο google. 2 1
geodimis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Σήμερα εγκρίθηκε και η δική μου και το mail γράφει ότι η εκτύπωση απαιτεί έως και 2 εβδομάδες (βόρειος τομέας Αθηνών). Κάνει όντως τοσο μεγάλο διάστημα;
sphinxgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, geodimis είπε Σήμερα εγκρίθηκε και η δική μου και το mail γράφει ότι η εκτύπωση απαιτεί έως και 2 εβδομάδες (βόρειος τομέας Αθηνών). Κάνει όντως τοσο μεγάλο διάστημα; Οταν είναι έτοιμη, θα σε ενημερώσουν. Αναμονή. 2 εβδομάδες περίπου θέλει. Σε δυτικό τομέα που έχω πάει 2-3 φορές φέτος, δεν έκανα ούτε 5 λεπτά για την παραλαβή, χωρίς ραντεβού. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από sphinxgr 1
dtk-386 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Eμένα έκανε 40 μέρες να εγκριθεί (Αύγουστος βέβαια) και όταν εγκρίθηκε σε 3 ημέρες πήγα και τη πήρα. (για άδεια κυκλοφορίας λέω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα