Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω βγαλει διπλωμα για αυτοματο...

εδωσα εξετασεις με αυτοματο.... 

ειναι το ιδιο διπλωμα απλα στις παρατηρησεις του διπλωματος εχει ενα κωδικο.... (10.02. Αυτόματη επιλογή της σχέσης μετάδοσης)

φυσικα για το ελληνικο δημοσιο ειναι μικρα γραμματα αυτα και μου βγαλανε κανονικο διπλωμα χωρις καμμια σημειωση

οταν ρωτησα γιατι.... ε λενε στις εξετασεις δεν σημειωσαμε οτι ειναι για αυτοματο... τωρα τι ψαχνεις.... αστο μου λενε.

κατα τα αλλα αυτοματο αμαξι εχω οποτε δεν με ενδιαφερει κιολας

Επεξ/σία από InsertCoinToJoi
  • Like 3
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Max90 είπε

Γύρω στα 10-15χιλ έχετε να προτείνετε κάτι αξιόλογο σε αυτόματο;; Από ότι καταλαβαίνω και ψάχνω σε αυτά τα λεφτά σε καινούργιο στρέφομαι κυρίως σε Ιάπωνες. Κάποια στανταράκια από αυτά και αξιόλογα;

με 10κ μόνο αν τα δώσεις μπροστά και βάλεις τα άλλα δόσεις σε καινούργιο. Που αν το μπορείς, θα το πρότεινα. Από μέγεθος? πχ yaris/mazda 2 βγαίνουν κοντά στα 18κ αυτόματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Max90 είπε

Γύρω στα 10-15χιλ έχετε να προτείνετε κάτι αξιόλογο σε αυτόματο;; Από ότι καταλαβαίνω και ψάχνω σε αυτά τα λεφτά σε καινούργιο στρέφομαι κυρίως σε Ιάπωνες. Κάποια στανταράκια από αυτά και αξιόλογα;

Με 10000 όχι αλλά με 15000 το υβριδικό yaris. 

Υπαρχει και το υβριδικό yaris cross αλλά πιάνει τα 20.000

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Τώρα που όλοι θα το γυρίσουμε στα ποδήλατα, εσύ θα το γυρίσεις στο αυτοκίνητο.

Ωραίοοοςςς....

ΥΓ: Χρόνους αναμονής για παραλαβή καινούργιου αυτοκίνητου έψαξες;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Με 10000 όχι αλλά με 15000 το υβριδικό yaris. 

Υπαρχει και το υβριδικό yaris cross αλλά πιάνει τα 20.000

Το υβριδικό yaris πιάνει τα 19+ και με ανοιχτή τιμή άρα 20+

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, InsertCoinToJoi είπε

Εχω βγαλει διπλωμα για αυτοματο...

εδωσα εξετασεις με αυτοματο.... 

ειναι το ιδιο διπλωμα απλα στις παρατηρησεις του διπλωματος εχει ενα κωδικο.... (10.02. Αυτόματη επιλογή της σχέσης μετάδοσης)

φυσικα για το ελληνικο δημοσιο ειναι μικρα γραμματα αυτα και μου βγαλανε κανονικο διπλωμα χωρις καμμια σημειωση

οταν ρωτησα γιατι.... ε λενε στις εξετασεις δεν σημειωσαμε οτι ειναι για αυτοματο... τωρα τι ψαχνεις.... αστο μου λενε.

κατα τα αλλα αυτοματο αμαξι εχω οποτε δεν με ενδιαφερει κιολας

Πότε πήρες δίπλωμα φίλε; Πολύ κουλή αντιμετώπιση. Επίσης ποιό αυτόματο έχεις επιλέξει αν επιτρέπεται; 😝

Επεξ/σία από Max90
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Max90 είπε

Πότε πήρες δίπλωμα φίλε; Πολύ κουλή αντιμετώπιση. Επίσης ποιό αυτόματο έχεις επιλέξει αν επιτρέπεται; 😝

Δεν έχει βγάλει ακόμα και ψάχνεται να βγάλει το κανονικό ή αυτό που είναι μόνο για αυτόματα αυτοκίνητα. 

Δημοσ.

Καλημέρα σας! Συμπέσαμε χρονικά με ένα φίλο και θέλει κι αυτός αυτόματο έτσι για να μετακινείται χαλαρά εντός πόλης και κάνα ταξιδάκι. Μαξ 10-13.000 το μπάτζετ κι αν γίνεται 5ετίας +-. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια καλά αυτοκίνητα που κράτησαν να του τα μεταφέρω σαν απόψεις; Και ιαπωνικά κι ευρωπαϊκά αν θέλετε. Να υποθέσω κάτω από 100.000 γιατί αλλιώς για αυτόματο θα έχει θέμα σωστά;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, jimmy1966 είπε

τι ακριβως θεμα θα εχει ενα αυτοματο αν εχει 120 χιλιαδες χλμ αντι 90χιλιαδες χλμ;

Τουλάχιστον όσο διαβάζω το αυτόματο ειδικά θέλει όσο το δυνατόν λιγότερα χλμ. Εξαρτάται και με τη συντήρηση και με τη χρήση. Βέβαια το ίδιο ισχύει σε μεγάλο βαθμό και με το χειροκίνητο λεβιέ. Απλά στο αυτόματο είναι θεωρητικά πιο "ευαίσθητος" ας το πούμε..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...