Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηρθε η ωρα να αποχωριστώ τον e5450  και να κατασχεσω το sff με τον i5-2400 που ειχα παρει για τον μικρό μετα απο συμβουλες σας (βεβαια μου μίλησαν για 3ης γενιας αλλα μικρο το κακο) το οποιο εμενα μου ειναι υπεραρκετο.

Επειδή τα παιχνίδια  για τον ιδιο ειναι 2η μη πω 4η μοιρα.. και προσπαθώ να προλάβω μελλοντική μεταβολή αλλαγη γουστου.. 

Σκέφτομαι λοιπον ενα απο τα 2...

ειτε καποιο ολοκληρωτικά  καινούργιο σύστημα intel με βαση το socket 1700  και να εκμεταλλευτω πτωσεις τιμων σε κάποιους μηνες .. μετα απο νεα μοντέλα..

η να παω σε καποιο μισο μισο καινούργιο και μεταχειρισμένο σύστημα  με AMD...και παλι να εκμεταλλευτω πτώση και να βάλουμε οτι ειναι τωρα κορυφή..

Θα ήθελα τα φωτα σας

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Lakon είπε

Ηρθε η ωρα να αποχωριστώ τον e5450  και να κατασχεσω το sff με τον i5-2400 που ειχα παρει για τον μικρό μετα απο συμβουλες σας (βεβαια μου μίλησαν για 3ης γενιας αλλα μικρο το κακο) το οποιο εμενα μου ειναι υπεραρκετο.

Επειδή τα παιχνίδια  για τον ιδιο ειναι 2η μη πω 4η μοιρα.. και προσπαθώ να προλάβω μελλοντική μεταβολή αλλαγη γουστου.. 

Σκέφτομαι λοιπον ενα απο τα 2...

ειτε καποιο ολοκληρωτικά  καινούργιο σύστημα intel με βαση το socket 1700  και να εκμεταλλευτω πτωσεις τιμων σε κάποιους μηνες .. μετα απο νεα μοντέλα..

η να παω σε καποιο μισο μισο καινούργιο και μεταχειρισμένο σύστημα  με AMD...και παλι να εκμεταλλευτω πτώση και να βάλουμε οτι ειναι τωρα κορυφή..

Θα ήθελα τα φωτα σας

Πάρε έναν Core i3 12100 , θα μπορεί να παίζει παιχνίδια τώρα όπως esports, ραλάκια  κλπ.

Μελλοντικά αν θέλει να παίζει και ΑΑΑ τίτλους βάζεις μια κάρτα η ακόμα και έναν Gen 13 επεξεργαστή .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για τις προτάσεις..

Αλλα μαλλον φταιει η διατύπωση του αρχικου μου μήνυματος .κοιταω να παρω κατι βασικο ωστε να μπορεί να καλύψει τις οποιες αναγκες μαθημάτων εχει τωρα το παιδι..  και να μπορω να αναβαθμίσω ευκολα σε περίπτωση που του έρθει η ορεξη για  gaming και στο pc (λεω σε περίπτωση που βαρεθεί την κονσόλα) η απλα δεν επαρκεί το σύστημά για αυτα που χρειάζεται. 

Αν ειναι ευκολο οι προτάσεις ας γινουν πανω σε αυτο το σκεπτικό. 

Επεξ/σία από Lakon
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Lakon είπε

Ευχαριστώ για τις προτάσεις..

Αλλα μαλλον φταιει η διατύπωση του αρχικου μου μήνυματος .κοιταω να παρω κατι βασικο ωστε να μπορεί να καλύψει τις οποιες αναγκες μαθημάτων εχει τωρα το παιδι..  και να μπορω να αναβαθμίσω ευκολα σε περίπτωση που του έρθει η ορεξη για  gaming και στο pc (λεω σε περίπτωση που βαρεθεί την κονσόλα) η απλα δεν επαρκεί το σύστημά για αυτα που χρειάζεται. 

Αν ειναι ευκολο οι προτάσεις ας γινουν πανω σε αυτο το σκεπτικό. 

Με τον Core i3 12100 θα καλύψει ότι ανάγκες έχεις τώρα και θα έχει καλές επιλογές για μελλοντικό upgrade. Πες ένα budget να σου βγάλουμε σύστημα.  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...