koznissj4 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω έρθει για διακοπές στον εξωτικό προορισμό του χωριού μου, και καθόλη την διάρκεια της νύχτας ακούγονται σε πολύ κοντινή απόσταση διάφορα "κανονάκια". Δεν έχω βρει κάποιο νομοθετικό πλαίσιο ή κάποια οδηγία για την χρήση τους, αλλά στο μυαλό μου δεν είναι δυνατόν σε τόσο κοντινή απόσταση σε κατοικημένη περιοχή να ακούγονται κρότοι κάθε 2-3 λεπτά λες και μπήκαν ξανά οι Γερμανοί. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάτι σχετικά ώστε να μπορέσω να κάνω τα παράπονα μου μέσω της νομικής οδού? Ευχαριστώ
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, koznissj4 είπε Καλησπέρα στην παρέα. Έχω έρθει για διακοπές στον εξωτικό προορισμό του χωριού μου, και καθόλη την διάρκεια της νύχτας ακούγονται σε πολύ κοντινή απόσταση διάφορα "κανονάκια". Δεν έχω βρει κάποιο νομοθετικό πλαίσιο ή κάποια οδηγία για την χρήση τους, αλλά στο μυαλό μου δεν είναι δυνατόν σε τόσο κοντινή απόσταση σε κατοικημένη περιοχή να ακούγονται κρότοι κάθε 2-3 λεπτά λες και μπήκαν ξανά οι Γερμανοί. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάτι σχετικά ώστε να μπορέσω να κάνω τα παράπονα μου μέσω της νομικής οδού? Ευχαριστώ Ωρες κοινής ησυχίας;
koznissj4 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ωρες κοινής ησυχίας; Ναι εννοείται, όλο το 24ωρο βαράει σαν να μην υπάρχει αύριο
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, koznissj4 είπε Ναι εννοείται, όλο το 24ωρο βαράει σαν να μην υπάρχει αύριο Αυτό ,δεν επιτρέπεται στις ώρες κοινής ησυχίας.
koznissj4 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δυστυχώς δεν βρήκα κάπου που να αναγράφεται ότι απαγορεύεται ρητά και βάσει νόμου. Η λογική λέει ότι απαγορεύεται, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να κάνω κάτι για να σταματήσει το βραδυνό μπαμ μπουμ.
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, koznissj4 είπε Δυστυχώς δεν βρήκα κάπου που να αναγράφεται ότι απαγορεύεται ρητά και βάσει νόμου. Η λογική λέει ότι απαγορεύεται, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να κάνω κάτι για να σταματήσει το βραδυνό μπαμ μπουμ. https://e-thessalia.gr/prokatarktiki-gia-ta-kanonakia-apomakrynsis-poylion-ston-dimo-zagoras-moyresioy/ 1
koznissj4 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Ευχαριστώ πολύ. Αν έχει κάποιος να προσθέσει κάτι, ευπρόσδεκτη η βοήθεια
A10B Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Μπορείτε να κάνετε μια καταγγελία στην αστυνομία η οποία είναι αρμόδια για τον έλεγχο τους. Στο ασαφές νομοθετικό πλαίσιο δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο αδειοδότησης τους πάρα μόνο σε στρατιωτικά και πολιτικά αεροδρόμια, αυτό όμως δεν απαλλάσσει τον κάτοχο τους από τη δίωξη ή την τιμωρία. Στη Ρόδο το 2011 ασκήθηκε ποινική δίωξη για διατάραξη κοινής ησυχίας και παράβαση του νόμου περί όπλων. Σε ΦΕΚ του 2008 που ρυθμίζει την αγορά των πυροβόλων όπλων χαρακτηρίζονται ως άσφαιρα όπλα με φιαλίδιο. Ένα ηχητικό κανόνι μεγάλης ισχύος μπορεί να παράγει στιγμιαίο θόρυβο μέχρι και 120 dB. Η νομοθετική μέριμνα για την προστασία του πολίτη από τη δυσμενή επίδραση της ηχορύπανσης δεν περιορίζεται μόνο στις ώρες κοινής ησυχίας, καθόσον κάποιες εκδηλώσεις κρίνονται αντικειμενικά πρόσφορες να προκαλέσουν τη διατάραξη της πνευματικής ηρεμίας του μέσου ανθρώπου ανεξάρτητα από την οριοθέτησή τους σε συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια.
koznissj4 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Πολύ εμπεριστατωμένη άποψη, σε ευχαριστώ πολύ. Δεν θα την γλιτώσει μου φαίνεται ο φίλος
Dimi00 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Αστυνομία θα φέρεις εννοείται. Ακριβώς ο, τι σου εγαψε ο Α10β....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα