Miaforakaienakero Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Η ακύρωση της κάρτας είναι στάνταρ διαδικασία, κανονικά έπρεπε να στο είχαν πει από την αρχή. Όταν κάλεσες για να ζητήσεις την αμφισβήτηση δεν σου είπαν για την ακύρωση; Η ακύρωση γίνεται με την λογική ότι μπορεί να έχει διαρρεύσει με κάποιο τρόπο ο αριθμός της κάρτας, οπότε κάνοντας ακύρωση αναγκάζεσαι μετά να βγάλεις νέα κάρτα με διαφορετικό νούμερο. Οχι δεν μου ειπαν τιποτα και τους πηρα και 2-3 φορες. Αλλα ουτε και γω πιστευα οτι χρειαζοταν γιατι η συναλλαγη ειχε γινει μια βδομαδα πριν αλλα εγω δεν το ηξερα γιατι δεν μου ειχε ερθει ειδοποιηση. Απλως ετυχε να το δω οταν κοιταξα τον λογαργιασμο μου.
Stefanaqis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 -----------------------UPDATE---------------------------- Καλησπέρα σας, Τα λεφτά τα πήρα πίσω με΄τα απο περίπου 1μιση μήνα. Μόλις με πήραν απο EUROBANK και με ενημέρωσαν οτι το κατάστημα έστειλε παραστατικά στην τράπεζα απο ACS με το όνομα μου αλλά χωρίς διέυθυνση. Η τράπεζα θα συνεχίσει να κάνει αμφισβήτηση συναλλαγής αλλά μπορεί και να μου ξανατραβήξουν το ποσό. Και απο οτι φαίνεται αγόρασα την παρακάτω ρόμπα.😂 Αυτό είναι το site : https://www.esthisis.gr/
chrisgav Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Περιμενω κι εγω απαντηση απο αμφισβητηση συναλλαγης απο Eurobank στην οποια χρησιμοποιηθηκε η καρτα μου για online αγορες. Σημερα κλεινω 50 μερες ακριβως και συνεχιζουμε.
partblah1990 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 σε εμενα δεν ηρθε καν one time password και ουτε push notification
chrisgav Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Για μικρες συναλλαγες ερχεται πολυ σπανια (1 στις 20 θα ελεγα).
chrisgav Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δεν ελεγα τιποτα αλλο, μου τα επεστρεψαν ολα σημερα. 2 μηνες παρα 9 μερες.
Joshua21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 On 02/09/2022 at 23:43, gokuthelegend said: Η ακύρωση της κάρτας είναι στάνταρ διαδικασία, κανονικά έπρεπε να στο είχαν πει από την αρχή. Όταν κάλεσες για να ζητήσεις την αμφισβήτηση δεν σου είπαν για την ακύρωση; Η ακύρωση γίνεται με την λογική ότι μπορεί να έχει διαρρεύσει με κάποιο τρόπο ο αριθμός της κάρτας, οπότε κάνοντας ακύρωση αναγκάζεσαι μετά να βγάλεις νέα κάρτα με διαφορετικό νούμερο. Εγώ προσωπικά έχω κάνει μόνο μια φορά αμφισβήτηση συναλλαγής με κάρτα της alpha (αγορά από ιντερνετικό κατάστημα και δεν παρέλαβα), δεν μου είπαν τίποτα για ακύρωση, και η κάρτα συνέχισε να λειτουργεί κανονικά. Ίσως να λένε για ακύρωση μόνο όταν δεν έχεις πραγματοποιήσει ο ίδιος την πληρωμή.
gokuthelegend Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 27 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εγώ προσωπικά έχω κάνει μόνο μια φορά αμφισβήτηση συναλλαγής με κάρτα της alpha (αγορά από ιντερνετικό κατάστημα και δεν παρέλαβα), δεν μου είπαν τίποτα για ακύρωση, και η κάρτα συνέχισε να λειτουργεί κανονικά. Ίσως να λένε για ακύρωση μόνο όταν δεν έχεις πραγματοποιήσει ο ίδιος την πληρωμή. Ναι, ακριβώς. Δεν το διευκρίνισα αλλά αυτό που ανέφερα αφορά συναλλαγές που δεν τις έχεις κάνει εσύ, και που δεν τις αναγνωρίζεις. Εμένα προσωπικά μου έχουν τύχει και οι 2 περιπτώσεις, έχω συναλλαγές όπου τις είχα κάνει εγώ ο ίδιος και είχα πρόβλημα με τον έμπορο, οπότε και προχώρησα σε ακύρωση της συναλλαγής, και είχα και συναλλαγές που δεν τις αναγνώριζα, και σε αυτή την περίπτωση μου ακύρωσαν την κάρτα. 1
tzimasr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Στις 7/12/2023 στις 12:35 ΜΜ, Joshua21 είπε Εγώ προσωπικά έχω κάνει μόνο μια φορά αμφισβήτηση συναλλαγής με κάρτα της alpha (αγορά από ιντερνετικό κατάστημα και δεν παρέλαβα), δεν μου είπαν τίποτα για ακύρωση, και η κάρτα συνέχισε να λειτουργεί κανονικά. Ίσως να λένε για ακύρωση μόνο όταν δεν έχεις πραγματοποιήσει ο ίδιος την πληρωμή. Τα χρήματα τα πήρες πίσω τελικά; Το μαγαζί που δεν σου έστειλε έκλεισε μετά; ;
Joshua21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 1 minute ago, tzimasr said: Τα χρήματα τα πήρες πίσω τελικά; Το μαγαζί που δεν σου έστειλε έκλεισε μετά; ; Ναι τα πήρα. Το μαγαζί συνέχισε να λειτουργεί για χρόνια, σήμερα δεν υπάρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα