Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον προχθες στις 17 ετυχε να δω μια συναλλαγη στον λογαργιασμο μου στις 12 του μηνα με μια "ESTHISIS OSNAB DE" για 50 ευρω.
Που δεν θυμαμαι να ειχα κανει συναλλαγη εκεινη την μερα. Γκογκλαρω να βρω ποια ειναι η ESTHISIS OSNAB DE τιποτα.
Περνω τηλεφωνο την τραπεζα γκογκλαρουν και αυτοι τζιφος!
Μου λενε κανε αμφισβήτηση συναλλαγής και θα σου απαντησουν σε λιγες μερες.
Πως να κανω αφου δεν ξερω με ποιον συναλλακτικα. Τελος παντων την εκανα.
Περιμενω μεχρι σημερα στις 19 δεν μου στειλαν τιποτα, τους περνω τηλεφωνο μου λενε σε κανα μηνα να περιμενεις απαντηση!

Εκτος αυτου μου ειπαν οτι η συνναλαγη εγινε ηλεκτρονικα με την καρτα.
Εαν εγινε αυτο ομως επρεπε να μου ειχαν στειλει sms για επιβεβαιωση, οπως μου εστειλαν οταν πληρωσα 50 ευρω το τηλεφωνο, και ειδοποιηση απο το app τους, οπως μου στελνουν καθε φορα που παραγγελνω ενα σουβλακι.
Τιποτα απο αυτα δεν εγινε.

Τελοσπαντων νομιζω ενας τετοιο θεμα θα επρεπε να λυθει αμεσα και οχι να σου λενε για μηνα. Ενας μηνας για να μαθω σε ποιον εδωσαν τα λεφτα μου?
Και δεν επρεπε να μου ειχαν στειλει ενα email επιβεβαιωσης? Ξερω γω "η αιτηση σου ειναι ενταξει και την κοιταμε". Αν μετα απο ενα μηνα μου πουν "ποιο email?" τι θα τους πω?

Εκτος αυτου ανησυχώ μην ξαναγινει το κακο και κοιταζω τον λογαργιασμο μου καθημερινα.

Τι λετε και εσεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Miaforakaienakero είπε

Λοιπον προχθες στις 17 ετυχε να δω μια συναλλαγη στον λογαργιασμο μου στις 12 του μηνα με μια "ESTHISIS OSNAB DE" για 50 ευρω.

Καλωσήρθες στο κλαμπ. Πριν ένα μήνα ακριβώς την πάτησα κι εγώ αλλά με πολύ μεγαλύτερο ποσό. 1500κατι. Ακόμα καμία απάντηση. Η διαδικασία παίρνει ως 60 μέρες όπως θα σου είπαν. Σκέφτομαι να τους ενοχλήσω αλλά θα μου πουν υπομονή οπότε περιμένω. Οι πιθανότητες είναι να μας τα γυρίσουν τα λεφτά όπως μου είπαν πολλοί. 

Επεξ/σία από 1comment
  • Like 1
Δημοσ.

Εμένα μου είχε τύχει για μικρό ποσό 10€.

Μετά από δύο μήνες που ρώτησα μου είπαν ότι είχα φυσική παρουσία και έβαλα και πιν και ότι είναι κάπου στη Βέροια . Επίσης είχα να πάω 10+ χρόνια εκεί. Δε δίνανε στοιχεία μόνο ίσως την απόδειξη με κάποια χρέωση που δε θυμάμαι αλλά ήταν μεγάλη για να ασχοληθω

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Miaforakaienakero είπε

Που δεν θυμαμαι να ειχα κανει συναλλαγη εκεινη την μερα. Γκογκλαρω να βρω ποια ειναι η ESTHISIS OSNAB DE τιποτα.
Περνω τηλεφωνο την τραπεζα γκογκλαρουν και αυτοι τζιφος!
Πως να κανω αφου δεν ξερω με ποιον συναλλακτικα. Τελος παντων την εκανα.
Περιμενω μεχρι σημερα στις 19 δεν μου στειλαν τιποτα, τους περνω τηλεφωνο μου λενε σε κανα μηνα να περιμενεις απαντηση!

Εκτος αυτου μου ειπαν οτι η συνναλαγη εγινε ηλεκτρονικα με την καρτα.
Εαν εγινε αυτο ομως επρεπε να μου ειχαν στειλει sms για επιβεβαιωση, οπως μου εστειλαν οταν πληρωσα 50 ευρω το τηλεφωνο, και ειδοποιηση απο το app τους, οπως μου στελνουν καθε φορα που παραγγελνω ενα σουβλακι.
Τιποτα απο αυτα δεν εγινε.

Τελοσπαντων νομιζω ενας τετοιο θεμα θα επρεπε να λυθει αμεσα και οχι να σου λενε για μηνα. Ενας μηνας για να μαθω σε ποιον εδωσαν τα λεφτα μου?
Και δεν επρεπε να μου ειχαν στειλει ενα email επιβεβαιωσης? Ξερω γω "η αιτηση σου ειναι ενταξει και την κοιταμε". Αν μετα απο ενα μηνα μου πουν "ποιο email?" τι θα τους πω?

Εκτος αυτου ανησυχώ μην ξαναγινει το κακο και κοιταζω τον λογαργιασμο μου καθημερινα.

Τι λετε και εσεις?

Ακύρωσε την κάρτα σου και βγάλε καινούργια. Εκτός των άλλων.

Δημοσ.

1. Ακυρωνεις την καρτα

2. Κανεις αμφισβητηση συναλλαγης

δεν εχει νοημα να "κοιτας το λογαριασμο μηπως γινει κατι", αν το δεις ειναι ηδη αργα μιας και εγινε ηδη η συναλλαγη.

Στις 19/8/2022 στις 9:32 ΜΜ, Miaforakaienakero είπε

Ενας μηνας για να μαθω σε ποιον εδωσαν τα λεφτα μου?

αντιλαμβανεσαι οτι δεν δουλευουν μονο για εσενα ετσι; απτη στιγμη που εκανες το βημα 1. και 2. που αναφερα πιο πανω, δεν εχει σημασια ποτε σου απαντησουν, ειτε σε 5 μερες ειτε σε 25.

Δημοσ.
Στις 19/8/2022 στις 10:32 ΜΜ, Miaforakaienakero είπε

Πως να κανω αφου δεν ξερω με ποιον συναλλακτικα.              

Γι αυτό και την κάνεις… γιατί δεν αναγνωρίζεις αυτή την συναλλαγή…

Αν την γνώριζες δεν θα έκανες φασαρία…

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 19/8/2022 στις 10:32 ΜΜ, Miaforakaienakero είπε

Πως να κανω αφου δεν ξερω με ποιον συναλλακτικα.

Ένας από τους λόγους για να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής είναι να μην αναγνωρίζεις την συναλλαγή που βλέπεις. Η τράπεζα το ξέρει ότι σε περίπτωση αμφισβήτησης ενδεχομένως να μην είχες κάνει εσύ την συναλλαγή (πχ κάποιος μπορεί να σου είχε κλέψει την κάρτα και να έκανε αυτές κάποιες συναλλαγές). Εμένα μου έχει τύχει να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής σε 2 περιπτώσεις, και συνήθως τα χρήματα επιστρέφονται μετά από μερικές μέρες (δεν υπάρχει φιξ χρονικό διάστημα και αν μεσολαβεί και Σαββατοκύριακο σίγουρα θα καθυστερήσει λίγο).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή η ειδοποίηση για έγκριση τελικά αποδεικνύετε όχι μόνο ενοχλητική αλλά και άχρηστη, το χειρότερο σου παρέχει και μια αίσθηση ασφάλειας και καθησυχάζεις.

Χτες μου ήρθε μνμ ότι οι ειδοποιήσεις ΟΤP θα έρχονται στο κινητό με push notifications αντί sms, δεν έχω το viber για να τις στέλνουν τσάμπα οπότε άλλαξαν τρόπο.

2 λογαριασμοί στην ίδια τράπεζα, χρεωστική κάρτα μόνο στον ένα λογαριασμό που θα έχει μικρο πόσο και στον άλλο οι οικονομίες, paypal παντού όπου υπάρχει, δεν βλέπω άλλο τρόπο, μια άλλη καλή λύση είναι single-use cards όπως της revolut. προπληρωμένες κάρτες με τίποτα είναι ληστεία.

Επεξ/σία από Havik
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Havik είπε

Χτες μου ήρθε μνμ ότι οι ειδοποιήσεις ΟΤP θα έρχονται στο κινητό με push notifications αντί sms, δεν έχω το viber για να τις στέλνουν τσάμπα οπότε άλλαξαν τρόπο

Σε ποια τράπεζα; Εγώ έχω Πειραιώς και Εθνική και τον τελευταίο καιρό μου έρχονται push στις εφαρμογές τους, όχι στο Viber. Όλα λειτουργούν ρολόι από την αρχή που ξεκίνησε το νέο σύστημα. Μάλιστα στην Πειραιώς διαχειρίζομαι 2 λογαριασμούς e-banking, τον δικό μου και του πατέρα μου (έχω ρυθμίσει διπλότυπες εφαρμογές) και μου έρχονται μια χαρά ειδοποιήσεις και στις 2 εφαρμογές.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ήρθε και σε eurobank το συγκεκριμένο. 

Ένα viber υπόθεση είναι για να σας έρχονται. 

Αυτό ήρθε και σε εμένα. Δεν έχω Viber στο νούμερο που έχει η τράπεζα οπότε θα έρχεται με σμς,ελπίζω. Πάντως στις ρυθμίσεις στο κινητό δεν βρήκα επιλογή όπως λέει στο σμς που έστειλαν.

Δημοσ.

54,80 χρεώθηκα εγώ από την ίδια εταιρεία.κανεις αμφισβήτηση συναλλαγής βγάζεις καινούργια κάρτα (6€ γαμησιάτικο στη Eurobank) .

Μέχρι να επικοινωνήσουν οι τράπεζες και να βρεθεί η λύση θέλει γύρω στις 30 μέρες.

Θα τα πάρουμε σίγουρα πίσω μου είπε η κοπελιά 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 23/8/2022 στις 12:14 ΜΜ, gokuthelegend είπε

Ένας από τους λόγους για να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής είναι να μην αναγνωρίζεις την συναλλαγή που βλέπεις. Η τράπεζα το ξέρει ότι σε περίπτωση αμφισβήτησης ενδεχομένως να μην είχες κάνει εσύ την συναλλαγή (πχ κάποιος μπορεί να σου είχε κλέψει την κάρτα και να έκανε αυτές κάποιες συναλλαγές). Εμένα μου έχει τύχει να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής σε 2 περιπτώσεις, και συνήθως τα χρήματα επιστρέφονται μετά από μερικές μέρες (δεν υπάρχει φιξ χρονικό διάστημα και αν μεσολαβεί και Σαββατοκύριακο σίγουρα θα καθυστερήσει λίγο).

Δεν ξερω εγω το βλεπω να παιρνει καιρο το πραγμα και δεν ειμαι και σίγουρος και αν θα μου τα δωσουν πισω.
Μετα απο 12 μερες δωσαν σημεια ζωης και μου στειλαν email για να μου πουνε τι?
Οτι για να προχωρησει η δουλεια με την mastercard πρεπει να ακυρωσω την καρτα πρωτα.

12 μερες καναν για να μου το πουνε αυτο.
Οποτε λεω οτι θα χρειαστουν και αλλες 12 για να στειλουν το αιτημα στην mastercard και απο κει και περα βλεπουμε.
Αστα να πανε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Miaforakaienakero είπε

Δεν ξερω εγω το βλεπω να παιρνει καιρο το πραγμα και δεν ειμαι και σίγουρος και αν θα μου τα δωσουν πισω.
Μετα απο 12 μερες δωσαν σημεια ζωης και μου στειλαν email για να μου πουνε τι?
Οτι για να προχωρησει η δουλεια με την mastercard πρεπει να ακυρωσω την καρτα πρωτα.

12 μερες καναν για να μου το πουνε αυτο.
Οποτε λεω οτι θα χρειαστουν και αλλες 12 για να στειλουν το αιτημα στην mastercard και απο κει και περα βλεπουμε.
Αστα να πανε.

Η ακύρωση της κάρτας είναι στάνταρ διαδικασία, κανονικά έπρεπε να στο είχαν πει από την αρχή. Όταν κάλεσες για να ζητήσεις την αμφισβήτηση δεν σου είπαν για την ακύρωση;

Η ακύρωση γίνεται με την λογική ότι μπορεί να έχει διαρρεύσει με κάποιο τρόπο ο αριθμός της κάρτας, οπότε κάνοντας ακύρωση αναγκάζεσαι μετά να βγάλεις νέα κάρτα με διαφορετικό νούμερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...