zx1234r Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα σας, Έχω μία κάρτα sim που είναι μόνο data (απο συμβόλαιο vodafone unlimited που σου δίνει με έξτρα χρέωση δεύτερη sim card με δεδομένα). Στην αρχή την είχα σε ένα usb stick της ZTE, δεν με πολυβόλεψε. Μετά την έβαλα σε ένα TPlink 4g router και κάπως βολεύτηκα αλλά μετά είπα να πάω σε 5g αφού στη περιοχή μου υποστηρίζεται. Τη βάζω λοιπόν σε ένα κινητό που έχω spare για να κάνω hotspot..........τίποτα. Καθόλου ίντερνετ. Σήμα καμπάνα. Τη βάζω στο κινητό που χρησιμοποιώ και που δεν έχω θέματα.....τίποτα. Καθόλου ίντερνετ. Σήμα καμπάνα. Τη ξαναβάζω στο TPLink, τσουπ, ίντερνετ (4g όμως) Τη ξαναβάζω στα κινητά, ρυθμίζω να παίζει μόνο 4g αντί για 5g.....τίποτα. Καθόλου ίντερνετ. Σήμα καμπάνα. Παίζει αυτές οι κάρτες να προορίζονται μόνο για routers και όχι για χρήση σε κινητά? Μου διαφεύγει κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Λύση Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Πρεπει να αλλαξεις το apn στα κινητά σε σκετο internet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 13 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε Πρεπει να αλλαξεις το apn στα κινητά σε σκετο internet Ναι το κατάφερα. Θενξ ε Λοτ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα