lasithi12 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 59 λεπτά πριν, alxandros_gr είπε Θα βάλεις =COUNTIF(D:D;"Win")/COUNTA(D:D) και μετά θα κάνεις φορματ το κελί να σου το δείχνει σε % αντί για δεκαδικό νούμερο μηπως μπορεις να μου το κανεις λιγο γιατι αποτυγχάνω! αν μπορεις να μου βαλεις οταν κάνω copy paste να βγαζει και το current date θα ταν τέλεια. 2.xlsx
kormos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, lasithi12 είπε μηπως μπορεις να μου το κανεις λιγο γιατι αποτυγχάνω! αν μπορεις να μου βαλεις οταν κάνω copy paste να βγαζει και το current date θα ταν τέλεια. 2.xlsx 7.01 kB · 0 downloads απ'ότι βλέπω δεν καταβάλεις καμία προσπάθεια... Πως γίνεται οι λοιποί να μπορούμε και εσύ όχι...? Έτοιμη λύση σου δίνει και πάλι....
lasithi12 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 14 λεπτά πριν, kormos είπε απ'ότι βλέπω δεν καταβάλεις καμία προσπάθεια... Πως γίνεται οι λοιποί να μπορούμε και εσύ όχι...? Έτοιμη λύση σου δίνει και πάλι.... μπορει να μην σκαμπάζω ουτε τι εστι κελι στο εξελ. δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα σου. αν θες βοηθα αν δεν θες συμετείχε σε καποιο αλλο τοπικ καλο βραδυ
kormos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 7 ώρες πριν, lasithi12 είπε μπορει να μην σκαμπάζω ουτε τι εστι κελι στο εξελ. δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα σου. αν θες βοηθα αν δεν θες συμετείχε σε καποιο αλλο τοπικ καλο βραδυ Χαλάρωσε λίγο αρχικά... Το να δέχεσαι βοήθειες και οποιοσδήποτε άλλος δεν σημαίνει πως δεν είναι σωστό να καταβάλλεις προσπάθειες για την υλοποίηση αυτού που ζητάς. Και μην ξεχνάς τον βασικό παράγοντα, οικειοθελώς δίνονται όλες οι πληροφορίες από όλους (οπότε ούτε bump χρειάζονται) Μφχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις