vagelis2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, Mike2002 είπε Αα κατάλαβα ξέρει κάνεις που θα βρω κάποιον να μου κάνει format στο Ηράκλειο Κρήτης σε καμία προσιτή τιμή;; Η έστω κάνα βιντεάκι μήπως καταφέρω και το κάνω μόνος μου;; Δεν ξέρω άμα είναι το ίδιο αλλά τα windows τα είχα περάσει εγώ στον υπολογιστή και γενικά την όλη διαδικασία Για αρχη τσεκαρε αν ο δίσκος ειναι mbr η gpt για να δουμε στην συνέχεια τι διαμόρφωση θα κάνεις στο φλασακι σου που θα κανει boot το λειτουργικό εγκατάστασης για να γινει εγκατάσταση των Windows. Κράτα ενα back up ομωςτα σημαντικα αρχεια σου γτ οπως καταλαβενεις με το φορματ θα σβηστούν. Αλλα μπορεις σε κάποιο μαγαζί στην περιοχή σου με 20-30 ευρω λογικγ τιμη.. Ολόκληρο Ηράκλειο δεν παίζει μην εχει.. για να μην μπλεξεις με φορματ αν δεν ξερεις το λεω... Αλλιως το κανεις μονο σου θα αε βοηθησουν και τα παιδια εδω.. Τα βηματα για φορματ ειναι να τσεκαρεις αυτο στο videaki που ποσταρα παραπάνω μετα κατεβάζεις το iso windows κατεβάζεις και το rufus γραφεις το iso στο usb στικακι κανεις ρεσταρτ το pc bootaris απι το στικακι και ακολουθείς τα βηματα απο το πρόγραμμά εγκατάστασης..
Nik1239 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 10 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε Για αρχη τσεκαρε αν ο δίσκος ειναι mbr η gpt για να δουμε στην συνέχεια τι διαμόρφωση θα κάνεις στο φλασακι σου που θα κανει boot το λειτουργικό εγκατάστασης για να γινει εγκατάσταση των Windows. Κράτα ενα back up ομωςτα σημαντικα αρχεια σου γτ οπως καταλαβενεις με το φορματ θα σβηστούν. Αλλα μπορεις σε κάποιο μαγαζί στην περιοχή σου με 20-30 ευρω λογικγ τιμη.. Ολόκληρο Ηράκλειο δεν παίζει μην εχει.. για να μην μπλεξεις με φορματ αν δεν ξερεις το λεω... Αλλιως το κανεις μονο σου θα αε βοηθησουν και τα παιδια εδω.. Τα βηματα για φορματ ειναι να τσεκαρεις αυτο στο videaki που ποσταρα παραπάνω μετα κατεβάζεις το iso windows κατεβάζεις και το rufus γραφεις το iso στο usb στικακι κανεις ρεσταρτ το pc bootaris απι το στικακι και ακολουθείς τα βηματα απο το πρόγραμμά εγκατάστασης.. Μπορεί να φτιάξει το στικάκι με το tool της ms που είναι και πιο εύκολο για τους "άσχετους" Νομίζω με αυτό δεν παίζει σημασία αν είναι gpt ή MBR ο δίσκος
Dr_Pepper Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nik1239 είπε Μπορεί να φτιάξει το στικάκι με το tool της ms που είναι και πιο εύκολο για τους "άσχετους" Νομίζω με αυτό δεν παίζει σημασία αν είναι gpt ή MBR ο δίσκος Αυτό MBR είναι ο τόμος που ειναι "Master Boot Record" δεν έχει σημασία εκτός αν έκανε κάποιος κάποια βλακεία στον συγκεκριμένο τόμο (πχ στην προσπάθεια εγκατάστασης dualboot ) και θέλει να την διορθώσει αλλιώς μια χαρά θα κάνει format θα διαγραφούν οι τόμοι και θα εγκατασταθούν τα windows. Τόσο το MBR δηλαδή όσο και το General Partition Table (GPT) είναι θέμα τόμων ενός δίσκου (partitions) δεν ειναι ο ίδιος ο δίσκος, ο ίδιος ο δίσκος ειναι το σύνολο των τόμων του. @Mike2002 Γενικά μην ανοίγεις .exe αρχεία έτσι στο άκυρο εκτός αν εισαι απόλυτα σίγουρος για το τι κάνουν, τα .exe αρχεία δεν ειναι ουτε εικόνες ούτε PDF ούτε αρχεία office ούτε βίντεο ή μουσική άσχετα αν "φαίνονται" σαν τέτοια επίτηδες απο τον τύπο που θέλει να τα τρέξεις, ειναι εκτελέσιμα (προγράμματα) και αν ειναι "μεταμφιεσμένα" σαν αρχεία μουσικής εικόνας κτλ μάλλον ειναι γιατί ειναι κακόβουλα προγράμματα που θέλουν να σε ξεγελάσουν να πατήσεις πάνω τους και να τρέξουν κακόβουλο κώδικα πχ trojan ιούς κτλ και γενικά μακριά απο adobe films και adobe flash γενικά μην το εγκαταστήσεις κάν στον υπολογιστή σου. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2022 από Dr_Pepper 1
villa&spa Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Έχεις κάποια εμπειρία εγκατάστασης, από τι κατάλαβα, δεν είναι δύσκολο. Πρώτα σώσε αρχεία που είναι critical για σένα. Φώτο, word, σημειώσεις Κτλ. Στην θέση σου θα έτρεχα https://help.comodo.com/topic-119-1-328-3523-.html comodo cleaning essentials σε όλους τους δίσκους μου. Θέλει νετ για να κατεβάσει όλα τα updates αρχικά κ μετά βγάζεις το καλώδιο ethernet lan του pc σου κ κλείνεις όσα προγράμματα έχεις ανοιχτά και το αφήνεις να κάνει την δουλίτσα του που θα είναι πολλές ώρες! Εγώ πάντως θα έκανα format για σιγουριά. Θα πρότεινα να δεις εδώ https://www.google.com/amp/s/pureinfotech.com/clean-install-windows-11/amp/ και ίσως να κάνεις το εύκολο = How to clean install Windows 11 using Reset this PC Cloud download. Για win10 = https://www.google.com/amp/s/pureinfotech.com/clean-install-windows-10-all-ways/amp/ Εύκολα: https://www.laptopmag.com/articles/reset-windows-10-pc Καλή σου επιτυχία! Spoiler Funny staff: Μετά από 11 χρόνια εγγραφής στο insomnia, το πρώτο μου post 😂 Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2022 από villa&spa Links win 10 2
Mike2002 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλά πάει η μέρα γενικά σε λίγο θα μου φανε και ότι έχω στην τράπεζα...😞 Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2022 από Mike2002 1
triplex1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 τρεξε το spyhunter να τελειωνεις https://www.spyhunter.com/gg-sh/?gclid=Cj0KCQjwjIKYBhC6ARIsAGEds-K_0-iZeAGleyPBdNEOeFQj2_DvPW6WdPjDGeAlDcFx7lTeFAUX3ugaAvZoEALw_wcB 2
villa&spa Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Mike2002 είπε Καλά πάει η μέρα γενικά σε λίγο θα μου φανε και ότι έχω στην τράπεζα...😞 Κάνεις αλλαγή κωδικών *χθες*!! Από καθαρό pc ή άλλη συσκευή. Ενεργοποιείς και το 2FA στα πάντα!!! Δεν το αναφέραμε κ πιο νωρίς να κάνεις μεγάλο fault 😔... Σημαντικό: Επικοινωνείς με τράπεζες σου, κάνεις φραγες / αλλαγές καρτών κτλ. παγώνεις κινήσεις λογαριασμών σου και αμφισβητείς κάθε κίνηση ότι δεν είναι από εσένα αλλά από χακερ!!!! Super SOS! Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2022 από villa&spa SOS, Τράπεζα, hacking 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα