Mike2002 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Aris_ είπε το με web δεν λέει κατι πρέπει να δεις στον browser τι σελίδες έχεις ανοιχτές, πολλές φορες είναι κακογραμμένες και η js κανει τρελό usage ασε τις διαφημίσεις αν στο κανει με μηδέν σελίδες ανοιχτές πας για malware check Λοιπον κατεβασα το προγραμμα, πηγα να κανω επανεκκινηση που μου ειπε και για καποιο λογο εκανε επανεκκινηση 3 φορες... Μετα στην 4η μου πεταξε αυτο επιση μου πεταξε και αυτα α 2 threats
vagelis2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δεν ξερω τι malware ακριβώς εχεις κολλήσει αλλα κατι εχεις κολλήσει σίγουρα.. Κανε καλου κακου κάποιο back up και ετοιμάσου για format να εισαι σίγουρος.. π.σ το ενα λίγο που εψαξα κλέβει password δες εδω https://malpedia.caad.fkie.fraunhofer.de/details/win.redline_stealer Αρα έφυγες για back up και μετα φορματ απο εμενα... 2
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, SabotazNic είπε greenshot Σε Windows 7 PC χρησιμοποιώ το Lightshot. Προς το παρόν πάντως, με βολεύουν τα ενσωματωμένα εργαλεία των Windows (ειδικά η ζωγραφική).
Mike2002 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Αα κατάλαβα ξέρει κάνεις που θα βρω κάποιον να μου κάνει format στο Ηράκλειο Κρήτης σε καμία προσιτή τιμή;; Η έστω κάνα βιντεάκι μήπως καταφέρω και το κάνω μόνος μου;; Δεν ξέρω άμα είναι το ίδιο αλλά τα windows τα είχα περάσει εγώ στον υπολογιστή και γενικά την όλη διαδικασία
chipakos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Mike2002 είπε Αα κατάλαβα ξέρει κάνεις που θα βρω κάποιον να μου κάνει format στο Ηράκλειο Κρήτης σε καμία προσιτή τιμή;; Η έστω κάνα βιντεάκι μήπως καταφέρω και το κάνω μόνος μου;; Δεν ξέρω άμα είναι το ίδιο αλλά τα windows τα είχα περάσει εγώ στον υπολογιστή και γενικά την όλη διαδικασία Βάλε και ένα AVG για προστασία.
Nik1239 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Mike2002 είπε Δεν ξέρω άμα είναι το ίδιο αλλά τα windows τα είχα περάσει εγώ στον υπολογιστή και γενικά την όλη διαδικασία Το ίδιο είναι απλά πρέπει να σβήσεις τα partitions του/των δίσκου/δίσκων και να έχεις φτιάξει το στικάκι για εγκατάσταση από άλλο υπολογιστή για να μην ρισκάρεις να μολυνθεί. Anyways, αν δεν βγάλεις άκρη ή δεν τα καταφέρεις στείλε ένα πμ αν είσαι κοντά να σου κάνω εγώ ένα.
Dr_Pepper Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 15 ώρες πριν, vagelis2019 είπε Win+PrtScn δεν το ηξερα.. εμαθα και εγω εναν τροπο ακομα χααχ 👍😋 Win+shift+S ακόμη καλύτερο γιατί βγαίνει μενού και διαλέγεις πχ μόνο κομμάτι απο την οθόνη αν θες. 2
Kthulhou Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Mike2002 είπε Αα κατάλαβα ξέρει κάνεις που θα βρω κάποιον να μου κάνει format στο Ηράκλειο Κρήτης σε καμία προσιτή τιμή ήδη ο @Nik1239 σου πρότεινε, άρα λογικά είναι στο Ηράκλειο , αλλιώς αυτοί https://computer-lab.gr/ λένε 30€ στο site τους , ** έγινε edit λόγω των σχολίων του NIK1239 παρακάτω ! Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2022 από Kthulhou
Nik1239 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, Kthulhou είπε ήδη ο @Nik1239 σου πρότεινε, άρα λογικά είναι στο Ηράκλειο , αλλιώς αυτοί https://computer-lab.gr/ λένε 30€ στο site τους Είχα πάει πρίν δυο χρόνια ένα λάπτοπ σε αυτούς για φορμάτ και μου έκαναν απλά ενημέρωση τα windows με το tool της ms (το είδα στην επιφάνεια εργασίας ) και δεν έσβησαν τίποτα ενώ τους είχα πει ότι δεν θέλω τίποτα από μέσα. Και ένα ταμπλετ που πήγα για αλλαγή μπαταρίας χάλασαν με την κόλα το πίσω καπάκι και έφυγε το χρώμα και μπορώ να δω μέσα. 1
prmarios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Παλαιοτερα υπηρχε ενα utility το spybot search and destroy το οποιο ηταν αρκετα επιθετικο στη διαδικασια του install και βοηθουσε πολυ στον καθαρισμο μολυσμενων υπολογιστων. Ηταν freeware δεν ξερω αν υπαρχει ακομα. Την ιδια επιθετικη πολιτικη ειχε αν το αφηνες να τρεχει συνεχεια και καταναλωνε πολους πορους του συστηματος. Οπότε αυτο που καναμε ήταν εγκατασταση - καθαρισμος - απεγκατασταση. Μετά μπορουσες να χρησιμοποιησεις ενα malwarebytes που γενικώς ειναι πολύ πιο ελαφρύ. 1
Broli007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Θα πρότεινα ένα bootable antivirus ώστε να μην τρέχουν ούτε τα Windows, ούτε οι ιιοί, malware, rootkit, ή ότι άλλο μπορεί να έχει κολλήσει ο υπολογιστής σου. Στην ουσία τρέχει ένα λειτουργικό από το flash drive, όπως όταν πάς να κάνεις εγκατάσταση τα Windows, αλλά φορτώνει Antivirus και ξεκιναει σάρωση και εκκαθάριση. Έτσι μπορεί να βγάλει ότι βρεί συνήθως χωρίς θέματα και δεν δουλεύουν τα τρίκ που συνήθως έχουν τα κακόβουλα προγράμματα για να παραμένουν (αντιγραφή του ευατού τους σε όλα τα αποθηκευτικά μέσα, παραμονή στη μνήμη ram και αντιγραφή κάθε φορά που διαγράφεται ενα αντίγραφο, κόλλημα του υπολογιστή, σαμποτάζ στα προγράμματα antivirus κτλπ κτλπ). Σχεδόν όλες οι εταιρίες έχουν δικιά τους έκδοση. Δες εδώ μια λίστα ενημερωμένη από αρχές Αυγούστου '22: https://www.lifewire.com/free-bootable-antivirus-tools-2625785
triplex1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, prmarios είπε Παλαιοτερα υπηρχε ενα utility το spybot search and destroy το οποιο ηταν αρκετα επιθετικο στη διαδικασια του install και βοηθουσε πολυ στον καθαρισμο μολυσμενων υπολογιστων. Ηταν freeware δεν ξερω αν υπαρχει ακομα. Την ιδια επιθετικη πολιτικη ειχε αν το αφηνες να τρεχει συνεχεια και καταναλωνε πολους πορους του συστηματος. Οπότε αυτο που καναμε ήταν εγκατασταση - καθαρισμος - απεγκατασταση. Μετά μπορουσες να χρησιμοποιησεις ενα malwarebytes που γενικώς ειναι πολύ πιο ελαφρύ. Αυτα που αναφερεις αντικατασταθηκαν απο το παρακατω αλλα οσο χρησιμοποιουμε τετοια προγραμματα θα πρεπει να ξερουμε και πως λειτουργουν , δεν ειναι για τον καθενα αυτα. https://www.spyhunter.com/gg-sh/?gclid=Cj0KCQjwjIKYBhC6ARIsAGEds-Lz3dHWA0-Z0ZUggaoloxx1MEy0M5tG8ixHmd3xDxjRTDQ5kuZNFQIaAnRqEALw_wcB 1
prmarios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, triplex1 είπε Αυτα που αναφερεις αντικατασταθηκαν απο το παρακατω αλλα οσο χρησιμοποιουμε τετοια προγραμματα θα πρεπει να ξερουμε και πως λειτουργουν , δεν ειναι για τον καθενα αυτα. https://www.spyhunter.com/gg-sh/?gclid=Cj0KCQjwjIKYBhC6ARIsAGEds-Lz3dHWA0-Z0ZUggaoloxx1MEy0M5tG8ixHmd3xDxjRTDQ5kuZNFQIaAnRqEALw_wcB Η λογικη ολων αυτων των προγραμματων ειναι παρομοια και σιγουρα δεν ειναι πυρηνικη φυσική. Εγκατάσταση - scan μετα την ολοκληρωση εγκατάστασης - καθαρισμός ή αποτυχια καθαρισμού. (clean - quarantine - deletion). Εκει ήθελε ενα google search για να δεις τι κανει το αρχειο που πάει να κανει quarantine ή delete για να δεις πως θα συνεχισεις.
triplex1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, prmarios είπε Η λογικη ολων αυτων των προγραμματων ειναι παρομοια και σιγουρα δεν ειναι πυρηνικη φυσική. Εγκατάσταση - scan μετα την ολοκληρωση εγκατάστασης - καθαρισμός ή αποτυχια καθαρισμού. (clean - quarantine - deletion). Εκει ήθελε ενα google search για να δεις τι κανει το αρχειο που πάει να κανει quarantine ή delete για να δεις πως θα συνεχισεις. Δεν ειπα οτι ειναι πυρηνικη φυσικη αλλα οταν καποιος δεν γνωριζει καλο ειναι να μην ασχολειται και να πηγαινει σε κανα μαγαζι για να το φτιαχνει
SabotazNic Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 7 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Σε Windows 7 PC χρησιμοποιώ το Lightshot. Προς το παρόν πάντως, με βολεύουν τα ενσωματωμένα εργαλεία των Windows (ειδικά η ζωγραφική). Με βολευει το greenshot γτ εχω ορισει το prnt screen ως κουμπι για να βγαλω ενα μερος της οθονης ss, και βγαζει κατευθειαν αυτες τις επιλογες (μαζι με το paint ) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα