Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, για κάποιον λόγο κάθε φορά που συνδέω τον σταθερό μου υπολογιστή στο ίντερνετ (με Ethernet cable η και με το κινητό) αυξάνεται κατευθείαν η θερμοκρασία του GPU και CPU χωρίς να έχω ανοίξει τίποτα ενώ όταν ο υπολογιστής δεν είναι στο ίντερνετ δουλεύει κανονικά. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Mike2002 είπε

κάθε φορά που συνδέω τον σταθερό μου υπολογιστή στο ίντερνετ (με Ethernet cable η και με το κινητό) αυξάνεται κατευθείαν η θερμοκρασία του GPU και CPU χωρίς να έχω ανοίξει τίποτα ενώ όταν ο υπολογιστής δεν είναι στο ίντερνετ δουλεύει κανονικά.

Για να αυξάνεται και η θερμοκρασία της gpu, πολύ πιθανόν να πρόκειται για cryptojacking. Τρέξε ένα καλό anti-virus όπως το Kaspersky.

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε

απο που βλέπεις οτι ανεβεί η temp gpu, cpu?

δες και το usage απο το tasknager ποιο process δηλαδη καταναλωνει πόρους ..

Άκυρο αυξάνεται το usage του CPU  και του GPU. Την θερμοκρασία μπορώ να την μόνο στο GPU

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βγαλε παλι και πατα πανω στο ποσοστο (%) στο task manager για τα κανει στοίχιση απο το μεγαλύτερο usage στο μικρότερο .

καλύτερα κανε screenshot οχι απο κινητό για να μην μας βγαζει τα ματια να διαβάσουμε..

υπάρχουν 2 τροποι να κανεις screenshot  

πατας το πλήκτρο prinscreen (πανω απο τα βελακια καπου ειναι ) και μετα πας στην ζωγραφικη και κανεις επικόλληση και μετα αρχειο save as δίνεις ενα ονομα και κανεις save  σε  .jpg και το ανεβάζεις..

ή με το εργαλείο αποκομμάτων (το ψάχνεις στο search τον windows) το ανοιγεις πατας νεο (πανω αριστερα )επιλεγεις την περιοχη που θες να κανεις screenshot και μετα save as .jpg οπως στην ζωγραφική..

επίσης πες μας ποιο Cpu , gpu εχεις ...ram είδα έχεις 16 gb 

Επεξ/σία από vagelis2019
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε

υπάρχουν 2 τροποι να κανεις screenshot  

Έμαθα και δύο νέους τρόπους ακόμα! Εγώ τόσο καιρό με το Win+PrtScn το έκανα και πήγαινα στο φάκελο ''Εικόνες''=>''Στιγμιότυπα οθόνης''.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Έμαθα και δύο νέους τρόπους ακόμα! Εγώ τόσο καιρό με το Win+PrtScn το έκανα και πήγαινα στο φάκελο ''Εικόνες''=>''Στιγμιότυπα οθόνης''.

Win+PrtScn δεν το ηξερα.. εμαθα και εγω εναν τροπο ακομα χααχ 👍😋

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα Windows 10 υπάρχει και εργαλείο για να κάνεις print ακόμη και μέρος της εικόνας snipping tool το λέει

Anyway,  ο pcscience έδωσε την απάντηση,  ο ts έχει 97% χρήση gpu μόνο με chrome ανοιχτό... δεν ξέρω γιατί ψάχνετε κάτι διαφορετικό. Ακόμη και αν έχει πέσει έξω,  είναι το πρώτο βήμα πριν από κάθε άλλη κίνηση

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
Δημοσ.

image.png.5cce6f372208d06a18b07fed4107a5c6.png

με ιντερνετ

image.png.66eff35abf6f8dc20bad904aeb1f7e7d.png

χωρις ιντερνετ

AMD Ryzen 5 2600X Six-Core Processor              3.60 GHz  ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ

NVIDIA GeForce GTX 1660  ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Δημοσ.

το με web δεν λέει κατι πρέπει να δεις στον browser τι σελίδες έχεις ανοιχτές, πολλές φορες είναι κακογραμμένες και η js κανει τρελό usage ασε τις διαφημίσεις αν στο κανει με μηδέν σελίδες ανοιχτές πας για malware check

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Aris_ είπε

το με web δεν λέει κατι πρέπει να δεις στον browser τι σελίδες έχεις ανοιχτές, πολλές φορες είναι κακογραμμένες και η js κανει τρελό usage ασε τις διαφημίσεις αν στο κανει με μηδέν σελίδες ανοιχτές πας για malware check

Απο οτι βλεπεις δεν εχει καποιο browser ανοιχτο.

Τρεξε malwarebytes να τελειωνεις.

5 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

5 ώρες πριν, vagelis2019 είπε

Win+PrtScn δεν το ηξερα.. εμαθα και εγω εναν τροπο ακομα χααχ 👍😋

greenshot

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...