Mike2002 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα, για κάποιον λόγο κάθε φορά που συνδέω τον σταθερό μου υπολογιστή στο ίντερνετ (με Ethernet cable η και με το κινητό) αυξάνεται κατευθείαν η θερμοκρασία του GPU και CPU χωρίς να έχω ανοίξει τίποτα ενώ όταν ο υπολογιστής δεν είναι στο ίντερνετ δουλεύει κανονικά. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει;
vagelis2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 απο που βλέπεις οτι ανεβεί η temp gpu, cpu? δες και το usage απο το tasknager ποιο process δηλαδη καταναλωνει πόρους ..
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 25 λεπτά πριν, Mike2002 είπε κάθε φορά που συνδέω τον σταθερό μου υπολογιστή στο ίντερνετ (με Ethernet cable η και με το κινητό) αυξάνεται κατευθείαν η θερμοκρασία του GPU και CPU χωρίς να έχω ανοίξει τίποτα ενώ όταν ο υπολογιστής δεν είναι στο ίντερνετ δουλεύει κανονικά. Για να αυξάνεται και η θερμοκρασία της gpu, πολύ πιθανόν να πρόκειται για cryptojacking. Τρέξε ένα καλό anti-virus όπως το Kaspersky. 3
Mike2002 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε απο που βλέπεις οτι ανεβεί η temp gpu, cpu? δες και το usage απο το tasknager ποιο process δηλαδη καταναλωνει πόρους .. Άκυρο αυξάνεται το usage του CPU και του GPU. Την θερμοκρασία μπορώ να την μόνο στο GPU
vagelis2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 οκ πες μας ποσο ανεβεί το usage και ποια process, ανέβασε καλύτερα screenshot αλλιώς δεν θα βγάλουμε ακρη 1
Mike2002 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Έτσι είναι όταν είμαι με ίντερνετ και έχω ας πούμε ανοιχτό το chrome Και έτσι είναι χωρίς ίντερνετ
vagelis2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) βγαλε παλι και πατα πανω στο ποσοστο (%) στο task manager για τα κανει στοίχιση απο το μεγαλύτερο usage στο μικρότερο . καλύτερα κανε screenshot οχι απο κινητό για να μην μας βγαζει τα ματια να διαβάσουμε.. υπάρχουν 2 τροποι να κανεις screenshot πατας το πλήκτρο prinscreen (πανω απο τα βελακια καπου ειναι ) και μετα πας στην ζωγραφικη και κανεις επικόλληση και μετα αρχειο save as δίνεις ενα ονομα και κανεις save σε .jpg και το ανεβάζεις.. ή με το εργαλείο αποκομμάτων (το ψάχνεις στο search τον windows) το ανοιγεις πατας νεο (πανω αριστερα )επιλεγεις την περιοχη που θες να κανεις screenshot και μετα save as .jpg οπως στην ζωγραφική.. επίσης πες μας ποιο Cpu , gpu εχεις ...ram είδα έχεις 16 gb Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2022 από vagelis2019 1
Mike2002 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Οκ θα τα στείλω ποιο αναλυτικά ποιο βράδυ γιατι τα έκανα λίγο βιάστηκα λόγω δουλειάς
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε υπάρχουν 2 τροποι να κανεις screenshot Έμαθα και δύο νέους τρόπους ακόμα! Εγώ τόσο καιρό με το Win+PrtScn το έκανα και πήγαινα στο φάκελο ''Εικόνες''=>''Στιγμιότυπα οθόνης''. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2022 από Τέρης Α. 1
vagelis2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Έμαθα και δύο νέους τρόπους ακόμα! Εγώ τόσο καιρό με το Win+PrtScn το έκανα και πήγαινα στο φάκελο ''Εικόνες''=>''Στιγμιότυπα οθόνης''. Win+PrtScn δεν το ηξερα.. εμαθα και εγω εναν τροπο ακομα χααχ 👍😋 3
nickol-us Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στα Windows 10 υπάρχει και εργαλείο για να κάνεις print ακόμη και μέρος της εικόνας snipping tool το λέει Anyway, ο pcscience έδωσε την απάντηση, ο ts έχει 97% χρήση gpu μόνο με chrome ανοιχτό... δεν ξέρω γιατί ψάχνετε κάτι διαφορετικό. Ακόμη και αν έχει πέσει έξω, είναι το πρώτο βήμα πριν από κάθε άλλη κίνηση Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2022 από nickol-us 1
Mike2002 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 με ιντερνετ χωρις ιντερνετ AMD Ryzen 5 2600X Six-Core Processor 3.60 GHz ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ NVIDIA GeForce GTX 1660 ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ
Aris_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 το με web δεν λέει κατι πρέπει να δεις στον browser τι σελίδες έχεις ανοιχτές, πολλές φορες είναι κακογραμμένες και η js κανει τρελό usage ασε τις διαφημίσεις αν στο κανει με μηδέν σελίδες ανοιχτές πας για malware check
SabotazNic Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, Aris_ είπε το με web δεν λέει κατι πρέπει να δεις στον browser τι σελίδες έχεις ανοιχτές, πολλές φορες είναι κακογραμμένες και η js κανει τρελό usage ασε τις διαφημίσεις αν στο κανει με μηδέν σελίδες ανοιχτές πας για malware check Απο οτι βλεπεις δεν εχει καποιο browser ανοιχτο. Τρεξε malwarebytes να τελειωνεις. 5 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Έμαθα και δύο νέους τρόπους ακόμα! Εγώ τόσο καιρό με το Win+PrtScn το έκανα και πήγαινα στο φάκελο ''Εικόνες''=>''Στιγμιότυπα οθόνης''. 5 ώρες πριν, vagelis2019 είπε Win+PrtScn δεν το ηξερα.. εμαθα και εγω εναν τροπο ακομα χααχ 👍😋 greenshot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα