Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Συγγνώμη για την άβολη ερώτηση. Είμαι περιστασιακός χρήστης μαριχουάνας γιατί με βοηθάει στην αντιμετώπιση του άγχους της δουλειάς μου και με τις αυπνίες μου. Επίσης είμαι σοβαρό άτομο και δεν μου αρέσει να πλησιάζω περιθωριακούς τύπους σε πλατείες ή να υποχρεωνομαι σε φίλους, γιαυτό αναρωτιέμαι αν υπάρχει νόμιμος ή έστω ασφαλής τρόπος τρόπος να προμηθεύομαι μαριχουάνα καλής και εγγυημένης ποιότητας. Ευχαριστώ. 

• Like 2
  • Sad 2
Δημοσ.

Πριν απαντήσω σοβαρά, να πας σε έναν γιατρό. Όχι τα χάπια "δεν σε κάνουν εντελώς ζόμπι". Θα σε ξεκινήσουν με lyrica στην αρχή που είναι αντιεπιληπτικο, ούτε καν ηρεμιστικό. Δεν θα σου δώσουν Xanax με το καλημέρα. 

Στο ερώτημα σου τώρα: είναι ελεύθερη η πώληση και αγορά CBD. Όπου CBD εννοούμε περιεκτικότητα μικρότερη του 0.4% σε THC. Μπορείς να βρεις παντού, από φαρμακεία και σούπερ μαρκετ μέχρι περίπτερα.

THC μπρορει να σου γράψει μόνο γιατρός και μόνο για 3 παθήσεις (οστεοπόρωση, χρόνιους πόνους που δεν ανταποκρίνονται σε παυσίπονα και κάτι ακόμα που δεν θυμάμαι). Το αγοράζεις από φαρμακεία με καθυστέρηση και έχει διαδικασία.

Επίσης είναι νόμιμη η πώληση και αγορά σπόρων οποιασδήποτε ποικιλίας επιθυμείς, αλλά η καλλιέργεια τους είναι παράνομη (ακόμα και για CBD).

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...