Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λήγει σήμερα το συμβόλαιό μου κινητής στην COSMOTE (24μηνο), το οποίο το έχω στο gigamax family s με άλλο ένα μέλος.

Δεν θέλω να πάω αλλού ούτε όμως και να πάρω την "προσφορά", που μου δίνουν online, με αύξηση φυσικά (ΠΑΝΤΑ) της τιμής.

Θυμάμαι ότι με τον τελευταίο Κανονισμό της ΕΕΤΤ όταν λήγει το συμβόλαιο ορισμένου χρόνου και δεν γίνει καμία ενέργεια ανανέωσης κλπ., μετατρέπεται αυτομάτως το συμβόλαιο σε αορίστου χρόνου με ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ διατήρηση της μειωμένης τιμής που ίσχυε μέχρι την λήξη. Δηλαδή δεν επανέρχεται το συμβόλαιο στις τιμές καταλόγου όπως παλιά αλλά παραμένει με τις εκπτώσεις και γίνεται αορίστου.

Θα ήθελα να ρωτήσω όποιον γνωρίζει αν το εφαρμόζει αυτό στην πράξη η COSMOTE ή με διάφορες δικαιολογίες επαναφέρει το συμβόλαιο στις τιμές καταλόγου κλπ. όπως παλιά.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να παραθέσεις και τον αντίστοιχο κανονισμό να τσεκάρουμε. Οταν λήξει ένα συμβόλαιο ναι, μπαίνει σε τιμή καταλόγου. 

• Moderators
Δημοσ.
9 ώρες πριν, tryfos είπε

Εκεί που λέει για την μετατροπή σε αορίστου χρόνου: https://tvxs.gr/news/ellada/ti-allazei-sta-symbolaia-kinitis-kai-statheris-tilefonias

Υπάρχουν και άλλα πολλά της εποχής.

Δεν ισχύει αυτό;

Παραθέτεις μια τυχαία σελίδα, αν το βρεις σε κάποιο άρθρο στη σελίδα της εεττ τότε αν έχει περάσει θ; το ισχύει

Προς το παρών τουλάχιστον από όσο ξέρω δεν ισχύει

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Παραθέτεις μια τυχαία σελίδα, αν το βρεις σε κάποιο άρθρο στη σελίδα της εεττ τότε αν έχει περάσει θ; το ισχύει

Προς το παρών τουλάχιστον από όσο ξέρω δεν ισχύει

Είχε γίνει θέμα τότε και το θυμόμουν. Υπάρχει σε άπειρες σελίδες της εποχής. Μάλλον όντως δεν πέρασε τελικά, γιατί δε βρίσκω κάτι επίσημο από ΕΕΤΤ. Κρίμα.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, tryfos είπε

Είχε γίνει θέμα τότε και το θυμόμουν. Υπάρχει σε άπειρες σελίδες της εποχής. Μάλλον όντως δεν πέρασε τελικά, γιατί δε βρίσκω κάτι επίσημο από ΕΕΤΤ. Κρίμα.

Το ότι έγραψε κάποιος ένα άρθρο (και το αναδημοσιεύσαν μετά δεκάδες) δεν σημαίνει πως και ισχύει
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, με την διατύπωση που υπάρχει στα "αρθρα", θα δεσμευόταν μια εταιρεία επ'αόριστον να δίνει την ίδια τιμή. Σου φαίνεται λογικό να δεσμεύεται μια εταιρεία ότι αν δεν αλλάξεις, θα συνεχίσει 10, 20, 30 χρόνια να δίνει τις ίδιες παροχές χωρίς να έχει δικαιώμα να ορίσει νέα τιμή; Ισχύει αυτό σε κάποιον κλάδο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...