Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Kalahaan είπε

Αν μια φορά το χρόνο στέλνω έμβασμα κάποιο ποσό σε ελληνική τράπεζα με σκοπό να μπορώ να κάνω δωρεάν ανάληψη χωρίς τις προμήθειες ΔΙΑΣ που χρεώνουν τα ΑΤΜ στις ξένες κάρτες, υπάρχει περίπτωση να δεχθώ έλεγχο από την εφορία;

Short answer

Εξαρτάται από το ποσό.

• Like 1
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Doubt είπε

Short answer

Εξαρτάται από το ποσό.

Ωραια, εστω οτι μιλαμε για μικροποσα των 20 ευρω, αλλα κατ' επαναληψη, οποτε σε βαθος χρονου να αθροιζονται σε χιλιαρικα.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Kalahaan είπε

Ωραια, εστω οτι μιλαμε για μικροποσα των 20 ευρω, αλλα κατ' επαναληψη, οποτε σε βαθος χρονου να αθροιζονται σε χιλιαρικα.

Δεν το ξέρω το όριο ακριβώς κι επειδή κανείς δεν το ξέρει, κάνε έμβασμα μόνο τα απαραίτητα, πχ ενοίκιο και τα υπόλοιπα τα πληρώνεις με την κάρτα Ρεβολουτ.

Επίσης..

Ανοίγεις λογαριασμούς σε άλλες ελληνικές τράπεζες και άλλες υπηρεσίες τύπου Ρεβολουτ πχ Ν26, Monese etc.

Η Ν26 ας πούμε σου επιτρέπει να σηκώνεις μετρητά από ταμείο σούπερ μάρκετ. (Κάνε μια αναζήτηση για cash26)

Αν καταφέρουν και σε τσακώσουν συνδυαστικά τότε μπράβο τους. Αν τα καταφέρεις εσύ, μπράβο σε σένα.

Spy Spying GIF

• Like 2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Kalahaan είπε

Καλησπέρα.

Έχω μια παράλληλη απασχόληση όπου πληρώνομαι μαύρα σε Revolut. Αν μια φορά το χρόνο στέλνω έμβασμα κάποιο ποσό σε ελληνική τράπεζα με σκοπό να μπορώ να κάνω δωρεάν ανάληψη χωρίς τις προμήθειες ΔΙΑΣ που χρεώνουν τα ΑΤΜ στις ξένες κάρτες, υπάρχει περίπτωση να δεχθώ έλεγχο από την εφορία;

Ευχαριστώ.

Άκου φίλος τι κάνω εγώ για να έχω μετρητά στο χέρι.

Όποιος συγγενής (που τον εμπιστεύομαι) ή φίλος θέλει να κάνει κάποια αγορά online, μου δίνει τα φράγκα στο χέρι και χρεώνω την κάρτα μου.

Εφόσον το θέμα σου θα συνεχιστεί για πολύ καιρό, μπορείς, για παράδειγμα, να δώσεις την κάρτα στην οικογένειά σου (μητέρα σου, αδελφή σου, κτλ) για αγορές, για παράδειγμα, στο supermarket, λογαριασμούς δεκο, κτλ και τα χρήματα που θα έδιναν για αυτούς τους λογαριασμούς μπορείς εσύ να τα πάρεις στο χέρι κασέρι.

Με αυτό το τρόπο μπορείς να έχεις 2-3 κατόμπαλα στο χέρι κάθε μήνα χωρίς ελέγχους από τους μάο μάο εδώ.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 19/8/2022 στις 4:34 ΜΜ, Doubt είπε

Δεν το ξέρω το όριο ακριβώς κι επειδή κανείς δεν το ξέρει, κάνε έμβασμα μόνο τα απαραίτητα, πχ ενοίκιο και τα υπόλοιπα τα πληρώνεις με την κάρτα Ρεβολουτ.

Επίσης..

Ανοίγεις λογαριασμούς σε άλλες ελληνικές τράπεζες και άλλες υπηρεσίες τύπου Ρεβολουτ πχ Ν26, Monese etc.

Η Ν26 ας πούμε σου επιτρέπει να σηκώνεις μετρητά από ταμείο σούπερ μάρκετ. (Κάνε μια αναζήτηση για cash26)

Αν καταφέρουν και σε τσακώσουν συνδυαστικά τότε μπράβο τους. Αν τα καταφέρεις εσύ, μπράβο σε σένα.

Spy Spying GIF

Φίλε μου να σε ευχαριστήσω, γιατί μου έδωσες την απόλυτη λύση! Σήμερα έκανα την πρώτη μου ανάληψη με Ν26 χωρίς καμιά προμήθεια ή νταβατζιλίκι και έχω κατενθουσιαστεί. Με έσωσες!

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/8/2022 στις 9:18 ΠΜ, Doubt είπε

Σε καλή μεριά.

excited making money GIF by HULU

Τελικά μετά το πρώτο top up η Ν26 χρεώνει 1,5% προμήθεια. Οπότε επανερχόμαστε πάλι στα ίδια.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Kalahaan είπε

Τελικά μετά το πρώτο top up η Ν26 χρεώνει 1,5% προμήθεια. Οπότε επανερχόμαστε πάλι στα ίδια.

Κανε bank transfer με SEPA, οχι top up.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Kalahaan είπε

Α ναι έχεις δίκιο, και η Revolut και η Ν26 έχουν δωρεάν SEPA.

Ρεβολουτ --> ΣΕΠΑ Ν26 --> Ταμείο.

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι, έχω στείλει αρκετές φορές από Revolut σε Ν26 μέσω SEPA και πάντα έφτανε αμεσως το έμβασμα. Σήμερα πρώτη φορά μου λέει ότι αναμένεται να φτάσει αύριο. Θα πρέπει να ανησυχήσω; Και οι δύο τράπεζες υποστηρίζουν instant SEPA, από όσο ξέρω.

Δημοσ.

Το στάτους άλλαξε σε Successfully transferred, αλλά στη Ν26 δεν έχουν μπει! Θα τρελαθω. Πρέπει τώρα να μπλέξω με το support της Ν26;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...