Doubt Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 17 ώρες πριν, Kalahaan είπε Αν μια φορά το χρόνο στέλνω έμβασμα κάποιο ποσό σε ελληνική τράπεζα με σκοπό να μπορώ να κάνω δωρεάν ανάληψη χωρίς τις προμήθειες ΔΙΑΣ που χρεώνουν τα ΑΤΜ στις ξένες κάρτες, υπάρχει περίπτωση να δεχθώ έλεγχο από την εφορία; Short answer Εξαρτάται από το ποσό. 1
Kalahaan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 14 λεπτά πριν, Doubt είπε Short answer Εξαρτάται από το ποσό. Ωραια, εστω οτι μιλαμε για μικροποσα των 20 ευρω, αλλα κατ' επαναληψη, οποτε σε βαθος χρονου να αθροιζονται σε χιλιαρικα.
Doubt Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 36 λεπτά πριν, Kalahaan είπε Ωραια, εστω οτι μιλαμε για μικροποσα των 20 ευρω, αλλα κατ' επαναληψη, οποτε σε βαθος χρονου να αθροιζονται σε χιλιαρικα. Δεν το ξέρω το όριο ακριβώς κι επειδή κανείς δεν το ξέρει, κάνε έμβασμα μόνο τα απαραίτητα, πχ ενοίκιο και τα υπόλοιπα τα πληρώνεις με την κάρτα Ρεβολουτ. Επίσης.. Ανοίγεις λογαριασμούς σε άλλες ελληνικές τράπεζες και άλλες υπηρεσίες τύπου Ρεβολουτ πχ Ν26, Monese etc. Η Ν26 ας πούμε σου επιτρέπει να σηκώνεις μετρητά από ταμείο σούπερ μάρκετ. (Κάνε μια αναζήτηση για cash26) Αν καταφέρουν και σε τσακώσουν συνδυαστικά τότε μπράβο τους. Αν τα καταφέρεις εσύ, μπράβο σε σένα. 2
volman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 19 ώρες πριν, Kalahaan είπε Καλησπέρα. Έχω μια παράλληλη απασχόληση όπου πληρώνομαι μαύρα σε Revolut. Αν μια φορά το χρόνο στέλνω έμβασμα κάποιο ποσό σε ελληνική τράπεζα με σκοπό να μπορώ να κάνω δωρεάν ανάληψη χωρίς τις προμήθειες ΔΙΑΣ που χρεώνουν τα ΑΤΜ στις ξένες κάρτες, υπάρχει περίπτωση να δεχθώ έλεγχο από την εφορία; Ευχαριστώ. Άκου φίλος τι κάνω εγώ για να έχω μετρητά στο χέρι. Όποιος συγγενής (που τον εμπιστεύομαι) ή φίλος θέλει να κάνει κάποια αγορά online, μου δίνει τα φράγκα στο χέρι και χρεώνω την κάρτα μου. Εφόσον το θέμα σου θα συνεχιστεί για πολύ καιρό, μπορείς, για παράδειγμα, να δώσεις την κάρτα στην οικογένειά σου (μητέρα σου, αδελφή σου, κτλ) για αγορές, για παράδειγμα, στο supermarket, λογαριασμούς δεκο, κτλ και τα χρήματα που θα έδιναν για αυτούς τους λογαριασμούς μπορείς εσύ να τα πάρεις στο χέρι κασέρι. Με αυτό το τρόπο μπορείς να έχεις 2-3 κατόμπαλα στο χέρι κάθε μήνα χωρίς ελέγχους από τους μάο μάο εδώ. 2
Kalahaan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Στις 19/8/2022 στις 4:34 ΜΜ, Doubt είπε Δεν το ξέρω το όριο ακριβώς κι επειδή κανείς δεν το ξέρει, κάνε έμβασμα μόνο τα απαραίτητα, πχ ενοίκιο και τα υπόλοιπα τα πληρώνεις με την κάρτα Ρεβολουτ. Επίσης.. Ανοίγεις λογαριασμούς σε άλλες ελληνικές τράπεζες και άλλες υπηρεσίες τύπου Ρεβολουτ πχ Ν26, Monese etc. Η Ν26 ας πούμε σου επιτρέπει να σηκώνεις μετρητά από ταμείο σούπερ μάρκετ. (Κάνε μια αναζήτηση για cash26) Αν καταφέρουν και σε τσακώσουν συνδυαστικά τότε μπράβο τους. Αν τα καταφέρεις εσύ, μπράβο σε σένα. Φίλε μου να σε ευχαριστήσω, γιατί μου έδωσες την απόλυτη λύση! Σήμερα έκανα την πρώτη μου ανάληψη με Ν26 χωρίς καμιά προμήθεια ή νταβατζιλίκι και έχω κατενθουσιαστεί. Με έσωσες! 1
Kalahaan Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Στις 21/8/2022 στις 9:18 ΠΜ, Doubt είπε Σε καλή μεριά. Τελικά μετά το πρώτο top up η Ν26 χρεώνει 1,5% προμήθεια. Οπότε επανερχόμαστε πάλι στα ίδια.
dbrillis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, Kalahaan είπε Τελικά μετά το πρώτο top up η Ν26 χρεώνει 1,5% προμήθεια. Οπότε επανερχόμαστε πάλι στα ίδια. Κανε bank transfer με SEPA, οχι top up.
Kalahaan Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, dbrillis είπε Κανε bank transfer με SEPA, οχι top up. Α ναι έχεις δίκιο, και η Revolut και η Ν26 έχουν δωρεάν SEPA.
Doubt Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 30 λεπτά πριν, Kalahaan είπε Α ναι έχεις δίκιο, και η Revolut και η Ν26 έχουν δωρεάν SEPA. Ρεβολουτ --> ΣΕΠΑ Ν26 --> Ταμείο. 1
Kalahaan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα και πάλι, έχω στείλει αρκετές φορές από Revolut σε Ν26 μέσω SEPA και πάντα έφτανε αμεσως το έμβασμα. Σήμερα πρώτη φορά μου λέει ότι αναμένεται να φτάσει αύριο. Θα πρέπει να ανησυχήσω; Και οι δύο τράπεζες υποστηρίζουν instant SEPA, από όσο ξέρω.
Kalahaan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Το στάτους άλλαξε σε Successfully transferred, αλλά στη Ν26 δεν έχουν μπει! Θα τρελαθω. Πρέπει τώρα να μπλέξω με το support της Ν26;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα