Προς το περιεχόμενο

Νέα εποχή για την ενότητα των αγγελιών με το Insomnia Marketplace

insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν νομίζω ούτε ο πωλητής να μειώσει το κέρδος του αλλά ούτε και αγοραστής να αγοράσει με καπέλλο για να έχετε την προμήθεια σας.

Σας εύχομαι καλή τύχη και να μας θυμάστε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 853
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 λεπτά πριν, Agmourk είπε

Δεν είναι το eBay. Έχει μπερδευτεί ο φίλος. Αυτό είναι ένα άλλο market παρόμοιο με το eBay. Δεν είναι το κλασσικό eBay.de. 

Ebay είναι και αυτό αλλά Ebay Μικρές Αγγελίες. Έχει την συνιδιοκτησία το Ebay αλλά λειτουργεί διαφορετικά από το κλασικό. 

https://de.wikipedia.org/wiki/EBay_Kleinanzeigen

Μόλις τώρα, compubile είπε

Θεωρώ αυτονόητο ότι θα δοθεί και βάση και στην αντιμετώπιση, "τριγωνικών"-εικονικών συναλλαγών (μεταξύ γνωστών και "φίλων") αλλά και μελών με πολλαπλούς λογαριασμούς που δυστυχώς αποτελούν ένα τεράστιο κομμάτι του ινσομνια

Αυτό είναι σημαντικό ειδικά για τις αγγελίες με παζάρι. Υπάρχει ένα άλλο site (δεν θα πω ονόματα😂) που γίνεται χαμούλης με το "δήθεν" παζάρι :P

Ναι τώρα σας ένοιαξε η ασφάλεια.

Μέλος κοντά 14 χρόνια, με άπειρα προβλήματα σε αγοραπωλησίες απο αεριτζήδες και δεν μπλέκατε ποτέ να βοηθήσετε. (Καπέλο σας)

Τώρα στο βωμό της ασφάλειας ζητάτε και χαράτσι τρομάρα σας 🤣🤣

• Like 11

9 λεπτά πριν, liopyr είπε

Βάλτε σε μία παρένθεση στον τίτλο του τόπικ πως δεν καταργείται ο παλιός τρόπος, οι μισοί δεν διαβάζουν καν το ποστ και είναι έτοιμοι να κατέβουν στο Σύνταγμα γιατί τους έκλεψαν την κατσίκα.

μην βιαζεσαι, αυτο ειναι το πρώτο επεισόδιο 

• Like 2

59 λεπτά πριν, makis269 είπε

Έχουμε πρώτη Απρίλη ???

Ξέρω και ένα άλλο με ένα Πόντιο έναν Ιταλό και έναν Έλληνα .

Μήπως ξέρεις και ένα με έναν Πόντιο , έναν Σαρακατσάνο , έναν Βλάχο και έναν ελληνα?

4 λεπτά πριν, dkstopo είπε

προφανως η διοικηση βλεπει πραγματα και στατιστικά που εμεις δεν βλέπουμε και στοχεύουν σε συναλλαγές που γινονται απο χρήστε που έχουν ερθει εδω να βγαλουν μεροκαματο,

παραλληλα σου λεει θες ασφαλεια εσύ που αγοράζεις? θα την πληρώσεις, τόσο απλά, (γ@μ@ τις αξιολογήσεις) 

οι πωλητες δεν θα παθουν τιποτα, θα υπολογισουν τιμη που θα παρουν αυτά που θέλουν στο τελος.

ολοι ευτυχισμενοι. γιατί αντιδράτε δεν καταλαβαινω.

Δεν ειναι ετσι τα πραγματα σε οτι αφορα τους πωλητες. Ναι θα ανεβασουν 12% την τιμη για να ειναι καλυμενοι , ωστοσο αυτη η αυξηση τους καθιστα μη ανταγωνιστικους σε σχεση με τις τιμες που θα παιζουν ακομα και στο ιδιο το ινσομνια απο το παλιο marketplace που δε θα χρεωνει fees.

Δοκίμασα πριν 2-3 χρόνια να βάλω αγγελία ένα iPhone για πώληση. 2 που ζήτησαν να το πάρουν (βιάζονταν κιόλας) δεν εμφανίστηκαν στο ραντεβού. Μετά ζήταγα 5€ κατάθεση πριν πάω στο ραντεβού και δεν τους άρεσε. Δεν ασχολήθηκα άλλο. Το πούλησα σε 1 ημέρα στο eBay με προμήθεια πάνω από 12% συνολικά + έξοδα αποστολής. Οποιοδήποτε βήμα μας πάει μπροστά είναι καλό. 

• Like 1
  • Thanks 2
  • Confused 2

37 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε

12% σου φαίνονται πολλά ; γελάνε και τα τσιμέντα μου, για να σε διαφωτίσω επειδή πουλούσα και στο ebay. Μια καρφίτσα να πουλήσω, με το καλημέρα το ebay 35% (υπολογίζει και τον ΦΠΑ μας και τους δασμούς και την προμήθεια τους μαζί).

ΛΟΓΙΚΌ είναι να πληρώνεις ΦΠΑ + έξοδα διαχείρισης, όπως κάθε σοβαρό σαϊτ, ο διαχειριστής μιας σελίδας σπαταλάει χρόνο και χρήμα στους προγραμματιστές και στο σύστημα εξυπηρέτησης για να σε εξυπηρετήσει. Όπως αντίστοιχα περίπτερο να ανοίξεις και να πουλάς τσιγάρα, πληρώνεις ενοίκια, φως νερό internet, υπάλληλο που κάθεται στο μαγαζί σου για να εξυπηρετήσει το κόσμο, συν ΕΦΚΑ, εισφορές, εφορία κ.α.

Όλα έχουν το κόστος τους για να δουλέψουν σωστά.

FYI Και αυτά που κάνανε σήμερα (επιτέλους) πράξη στο insomnia με το Marketplace, εγώ τα βροντοφώναζα από το 2020.

"γελάνε και τα τσιμέντα μου"..  Μάλιστα.. Πραγματικά, και να θέλει κάποιος  να σε πάρει στα σοβαρά δεν μπορεί. Έχω πουλήσει πολλά κινητά μέσω του insomnia, και αυτό επειδή μέχρι και πριν 4 χρόνια μου άρεσε να αλλάζω κινητά και συνήθως δεν τα κρατούσα πάνω από 6 μήνες .  Οι αξιολογήσεις, συνήθως, με εξασφαλιζαν με τα άλλα μέλη και σχεδόν ποτέ δεν είχα πρόβλημα.  Θεωρώ καλό να υπάρχει μια συνδρομή αλλά το 12% είναι παράλογο. Αν εγώ, και ο κάθε ένας, θέλει να πουλήσει κάτι που κοστίζει από 500 ευρώ και πάνω, θα δώσει τουλάχιστον 60 ευρώ;;  ξέρεις πως ακριβώς βγαίνουν 60 ευρώ;  μάλλον όχι. Σε κάθε περίπτωση,πιστεύω ότι θα πρέπει να αλλάξει ίσως με μια μηνιαία συνδρομή και να προστατεύει το σύστημα λίγο παραπάνω και τον πωλητή. 

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω να κάνω μερικές παρατηρήσεις όχι τόσο πολύ για το νέο σύστημα αγγελιών αλλά για εσάς τους ίδιους που γράφετε και παραπονιέστε….

1. Οι τιμές που βλέπω εδώ μέσα για μεταχειρισμένα τις περισσότερες φορές ξεπερνούν τις τιμές του bestprice δηλαδή των καινούριων…

2. Οι αγγελίες τύπου μου το έκαναν δώρο και δεν το θέλω αλλά δεν έχω ούτε απόδειξη ούτε παραστατικό είναι τραγικές και πρέπει να τελειώνουν… Το ίδιο το insomnia πρέπει να της φιλτράρει και να μην τις αποδέχεται….

3. Το σύστημα αυτό θίγει αυτούς που βγάζουν μεροκάματο εδώ μέσα το έχουν δηλαδή σαν δουλειά…

4. Προσωπικά μένω στο παλιό σύστημα μιας και δεν πουλάω κάθε λίγο και λιγάκι και όπου έχω πουλήσει έχω πουλήσει τίμια με προϊόντα σε άψογη κατάσταση εξού και οι αξιολογήσεις μου…

Επεξ/σία από kostasfalcon
  • Like 6
  • Thanks 1
  • Sad 2

4 λεπτά πριν, mordred είπε

Στο καλό λοιπόν "αγγελίες insomnia". Καλό ήταν όσο κράτησε... Τη πορεία του emarket προβλέπω...  Οκ, συμφωνοι,  θέλετε να βγάλετε μεροκάματο από κάτι που ήταν πολύ καλό έτσι κι αλλιώς.  Μη μας κοροϊδεύετε στα μούτρα ότι και καλά ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Άκου 12%... Τραγικοί απλά 

4 λεπτά πριν, makis269 είπε

Δεν νομίζω ούτε ο πωλητής να μειώσει το κέρδος του αλλά ούτε και αγοραστής να αγοράσει με καπέλλο για να έχετε την προμήθεια σας.

Σας εύχομαι καλή τύχη και να μας θυμάστε.

Πολύ καημό βλέπω. Βγάζατε μεροκάματο ε;

• Like 4

3 λεπτά πριν, sexotik είπε

Ναι τώρα σας ένοιαξε η ασφάλεια.

Μέλος κοντά 14 χρόνια, με άπειρα προβλήματα σε αγοραπωλησίες απο αεριτζήδες και δεν μπλέκατε ποτέ να βοηθήσετε. (Καπέλο σας)

Τώρα στο βωμό της ασφάλειας ζητάτε και χαράτσι τρομάρα σας 🤣🤣

Τότε ήταν τσάμπα φίλε. Γιατί να ανακατεύουν να χάσουν τον ύπνο τους. Τώρα που θα παίζουν λεφτά στη μέση έχουν υποχρέωση. Αλλά πάντα για τους verified μιλάμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...