Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Αυτοί φίλε μου θα έρχονται από το μέλλον, δεν εξηγείται αλλιώς. Που τα βρίσκουν και σε ποσότητες;

Έλα μου ντε μάλλον είναι από την ταινία Back to the future II

Επεξ/σία από PLHROPPP
  • Απαντ. 853
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Thresh είπε

Κέρδος? Συνήθως τα πουλάμε σε χαμηλότερη τιμή από ότι τα αγοράσαμε, πως έχουμε κέρδος? Απλά προσπαθούμε να μειώσουμε την χασούρα.

Δεν πάει πουθενά προφανώς.

Συνήθως...λόγω δουλειάς πολλές φορές δίνω σφραγισμένα κινητά οπότε στη δική μου περίπτωση αυτό είναι το κέρδος. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PLHROPPP είπε

Έλα μου ντε μάλλον είναι από την ταινία Back to the future III

Το 2 θες να πεις γιατί στο 3 πήγαν στην άγρια Δύση!

• Like 1
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, DesCobra said:

Συνήθως...λόγω δουλειάς πολλές φορές δίνω σφραγισμένα κινητά οπότε στη δική μου περίπτωση αυτό είναι το κέρδος. 

Cough cough, no comment. 😛

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Δεν προκειται να σβήσω τίποτα γιατι ουτε ρεζίλι γίνομαι και εχω διαβάσει όλα τα ποστ και το αρθρο. 

Δηλαδή λές οτι ενας απλός πωλητης δεν πρόκειται να χρησιμοποιησει το marketplace. Εγω σου λεώ οτι το χρησιμοποιει και του τυχαίνει το σενάριο που περιέγραψα. Για πες μου πως διασφαλίζεται ο συγκεκριμένος?

Η απάντηση ειναι οτι δεν διασφαλίζεται, ολα τ' αλλα ειναι λογια ν' αγαπιώμαστε......

Τοτε το 12% τι ειναι? Νταβατζιλίκη????

Καλα λεω οτι πετάτε την μπάλλα στην εξέδρα......

το Marketplace θα εχει μεγαλυτερη ασφαλεια σε σχεση με το υπαρχον καθεστως, πουθενα δεν υπαρχει 100% ασφαλεια,

εφοσον ομως πωλητης και αγοραστης θα εχουν ονοματεπωνυμο, ΙΒΑΝ και διευθυνση, οποιες λαμογιες αποπειραθουν εκατερωθεν σιγουρα θα εχουν κοντα ποδαρια

απο κει και περα αν εχεις φαντασια μπορεις να πλαθεις οσα υποθετικα σεναρια γουσταρεις αλλα να ξερεις οτι απο ενα σημειο και μετα αυτη η φαντασιοπληκτη εμμονη εσενα και ολους τους υπολοιπους θα σας καρφωνει και θα σας στιγματιζει..

εδω πριν μερικα χρονια πολλα σκρουτζομαγαζα -υποτιθεται νομιμες επιχειρησεις με τη βουλα- αποδειχθηκαν απατεωνες πουλωντας αερα αφου πρωτα τσεπωσαν μερικες δεκαδες χιλιαδες ευρω, ποιος εγγυηθηκε και ποιος επεστρεψε τα λεφτα των εκατονταδων εξαπατημενων;

αντι λοιπον να φανταζεστε απιθανα σεναρια σκεφτειτε το προφανες, οτι πολλοι χρηστες θα ηθελαν μεν να αγορασουν δευτερο χερι αλλα αποθαρρυνονται απο την ελλειψη στοιχειωδους ασφαλειας, ενω ουτε ειναι εξοικειωμενοι με τετοιου ειδους αγοραπωλησιες,

επισης τα παραδειγματα που ανεφερε ο PLHROPPP  πιο πανω,  δεν ειναι πλεον αποκυηματα φαντασιας ουτε εξαιρεσεις, αλλα πραγματικοτητα, δεν ξερω αν συμβαινει ακομα αλλα παλιοτερα στη κατηγορια ενδυσης θα εβλεπε καποιος  αγγελιες που η περιγραφη τους ηταν generic και φυσικα δεν κλειδωναν ποτε, εβλεπες την ιδια αγγελια επι μηνες η οποια ανανεωνοταν ανα εβδομαδα ενω παραλληλα εφευγαν αβερτα τα επωνυμα μπλουζακια, τα σωβρακα οι καλτσες κλπ.

αν και εγινα μελος αργοτερα, παρακολουθω το insomnia απο τη γενεση του και εχω κανει περιστασιακα δεκαδες πωλησεις και αγορες, διπλασιες απο οσες αναγραφονται μια και ποτε δεν αναζητουσα την αξιολογηση ωσπου να γινει τροπον τινα υποχρεωτικη) δεν εξαπατηθηκα ουτε μια φορα, μπορει να ειμαι τυχερος μπορει να ειναι και η εμπειρια που απεκτησα με τα χρονια, αλλα η ουσια ειναι οτι δεν ειναι ολοι οι χρηστες ιδιοι και δεν μπορει να ειναι αλλωστε, ουτε μπορει ενα site με τοσο μεγαλη επισκεψιμοτητα και αρα ενα τεραστιο ευρος χρηστων να γινεται ερμαιο μερικων λαμογιων,

εφοσον λοιπον το υπαρχον συστημα παραμενει αναλλοιωτο και δεν ειστε λαμογια κρατηστε τις δυναμεις σας για αλλα σημαντικοτερα topics, οπως αυτα που αφορουν intel, nvidia, amd, τον Musk που στελνει πυραυλους στον Αρη αντι να ταιζει τα παιδακια της Αφρικης κλπ. κλπ.

Επεξ/σία από Odyss3us
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, PLHROPPP είπε

Το πρόβλημα κατά την γνώμη μου δεν είναι στο αν είσαι verified ή όχι ή αν έχει 12% προμήθεια ή όχι το πρόβλημα είναι ο τομέας των αγγελιών η διαχείριση των αγγελιών. 

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1 

Πέρσι λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία επισήμως στην Ελλάδα των καινούριων iPhone 13 ,13 pro,13 pro max. Ψάχνουμε με φίλο μου το 13 pro max επισκεπτόμαστε μεγάλη αλυσίδα του χώρου της κινητής τηλεφωνίας. Απάντηση λυπούμαστε δεν υπάρχουν προς το παρόν μοντέλα μας ενημέρωσε η apple ότι θα έρθουν αν θυμάμαι καλά μέσα Οκτωβρίου....ΟΚ θα περιμένουμε την ίδια ημέρα  τρεις αγγελίες εδώ μέσα που όχι μόνο είχαν το 13 pro max άλλα το είχαν σε όλα τα χρώματα σε ποσότητες και γενικά είχαν όλη την σειρά 13, 13 pro, 13 pro max με ολόκληρη λίστα με όνομα μοντέλο χρώμα χωρητικότητα και φυσικά τιμή. Και το καλύτερο με απόδειξη απο την προαναφερθήσα αλυσίδα μόνο με κατάθεση εννοείται και φυσικά εγγύηση οι αξιολογήσεις τους που ήταν πάνω απο 100.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2 

Αγγελία για iPhone δεν θυμαμαι μοντέλο  σε άψογη κατάσταση (για ανταλλακτικά ) ή για όποιον μπορεί να το ξεκλειδώσει κλειδωμένο σε icloud και φυσικά δεν υπάρχει κουτί απόδειξη παρελκόμενα δηλαδή κινητό ή κλεμμένο ή το βρήκαν κάπου ξεχασμένο.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 3 

Πριν αρκετά χρόνια αγορά απο εδώ μέσα συγγενικό μου πρόσωπο ψαχνουμε S8+  βρησκουμε μελος με πολλες αξιολογήσεις κανονίζουμε να βρεθούμε σε μεγαλη πόλη της Β Ελλάδας με τον  πωλητή μαζί με το s8+ έχει μαζί του iphone 7 plus iphone 7 και κάποια one+ όλα κουτί σφραγισμένα στην πένα που λενε γιατι ειχε να κανει και με αλλους συναλλαγη. Του ζητάμε απόδειξη μου λεει δεν την έχω μαζι μην ανησυχεις θα σου την στείλω στο email περνάν οι ημέρες αποδειξη τιποτα. . Επικοινωνούμε τελικά μεσω του αριθμού που ειχα κρατήσει.....έρχεται σκαναρισμενη χειρογραφη απόδειξη στο email με επωνυμια καταστήματος σφραγίδα ολα όπως θα έπρεπε να είναι τον αριθμό imei της συσκευής οκ λεμε ολα καλα ..μετα απο κανενα μήνα η οθόνη εμφανίζει το γνωστό πρόβλημα με τις κοκκινίλες που είχε η σειρά s8 παίρνω τηλέφωνο στην Samsung τους λέω το imei μου λενε ότι δεν είναι ελληνική η συσκευή άλλα ευρωπαϊκη παρόλα αυτά ομως καλυπτώταν απο εγγύηση λόγω ότι ήταν ευρωπαϊκή. Τον καλώ στο τηλέφωνο που επικοινωνισαμε......καμια άπαντηση ψάχνω προφίλ όχι απλά κλειδωμένο διεγραμμένο παίρνω τηλέφωνο στο καταστήμα στο τηλ που ελεγε η επωνυμία της σφραγίδας στην απόδειξη το τηλ δεν αντιστοιχει σε συνδρομιτή ψάχνω την οδό στο google maps μου δείχνει μια ψησταριά.

Όλα αυτά που αναφέρεις δεν είναι προβλήματα του site. Αν υπάρχει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα δε φταίει το insomnia και δεν υπάρχει και λόγος να κατεβάσει την Αγγελία.

Κλειδωμένα τηλέφωνα αν δε βρεθεί ο κάτοχος ακόμα και στην αστυνομία να το πας μετά θα το πάρεις πίσω αν δεν τον βρουν.

Τα ευρωπαϊκά Samsung έχουν 2 χρόνια εγγύηση κανονικά, αν η τιμή που το αγόρασες ήταν καλύτερη από το Ελληνικό που το πρόβλημα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bilythekid είπε

Χέρι με χέρι συναλλαγή θα γίνεται; 

Το αρθρο μπήκες στη διαδικασία να το διαβάσεις? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από 50 σελίδες που τις διάβασα όλες, ένα κατάλαβα.

Ότι το 90% δεν διάβασε το άρθρο, αναμασά ότι γράψανε μερικοί που είτε δεν κατάλαβαν είτε κάνουν πως δεν κατάλαβαν είτε τους χάλασε η μπιζνα. Και μάλιστα, παρόλο που δεν διάβασαν το άρθρο, υποστηρίζουν με θερμή την (λανθασμένη) άποψη τους. 

Και μετά ανοίγουν θεματα στο μπλα μπλα ότι τους εξαπάτησαν, ότι το insomnia δεν τους εξασφαλίζει και δεν προστατευει τον πωλητη και "κλέβει" με το 12% κλπ κλπ. Λογικό, αφού εμπιστευονται κάποιον στα σχόλια αντί να διαβάσουν μόνοι τους. Έτσι εμπιστεύονται και στις αγγελίες και κάνουν τραπεζική κατάθεση και ψάχνονται μετά.  

Επίσης, αρκετοί είναι εκτός επαφής με την πραγματικότητα και την καθημερινότητα. Μάλλον δεν έχουν πάρει πρέφα ότι έχει ξεκινήσει έλεγχος σε όλες τις πλατφόρμες από την ΑΑΔΕ για φοροδιαφυγή από "ερασιτέχνες πωλητες". Η φούσκα έσκασε στο efood και επεκτάθηκε σε airbnb κλπ. 2-3 το γράψανε αλλά χάθηκε στις 50 σελίδες. Δεν ξερω αν εχει σχεση αλλα σιγουρα δεν ειναι τυχαιο οτι γινετε τωρα. Γνωρίζω πως ότι έχει να κάνει με κράτος και φόρο κάνει τζιζ (μας πίνουν το αίμα, αλήτες πολιτικοί κλπ κλπ) αλλά τι να κάνουμε, ετσι είναι. 

Υγ. Σε αυτόν με το παράδειγμα του ps4 κάνεις ότι έκανες και πριν με την διαφορά ότι πλέον έχεις στοιχεία πραγματικά κάποιου (και οχι μια τυχαια διευθυνση για να το παραλαβει με μουφα ονομα απο το γραφειο της courier ή κατάθεση με μουφα απόδειξη από τράπεζα) και ρισκάρει ο αγοραστής να κινηθείς νομικά για εξαπάτηση και κλοπή. Βγάζεις βίντεο πριν το στείλεις,  και αφήνεις τον αγοραστή να αποδείξει τον ισχυρισμό του.  Αν ο αγοραστής θεωρεί ότι αξίζει το ρίσκο για ένα ps4 (ή και iPhone), μπράβο του. Αν είχες διαβάσει το άρθρο θα το καταλάβαινες (μεσολαβεί τράπεζα και το kyc). Στο 90% και εσύ που ρώτησες και 10 φορές. 

Επεξ/σία από Agmourk
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...