PLHROPPP Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Φτάσαμε τις 659 απαντήσεις ωραία θυμιζει θέματα apple iphone το τζερτζελο που γίνεται....σκέψου τι έχει να γίνει μόλις αρχίσουν και τα θέματα τύπου του το στειλα δεν μου το στείλεις ήταν σπασμένο όχι ήταν καλό τα λεφτά μου πίσω....ελάτε να τα πάρετε......insomnia δεν βαριέσαι ποτέ!!!!! Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2022 από PLHROPPP
HappyMerchant Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Παιδιά για να προσθέσω και εγώ την γνώμη μου, πολλές φορές η εμπιστοσύνη ανάμεσα σε αγοραστή και πωλητή χτιζόταν μέσα από τα προσωπικά μηνύματα. Ακριβώς αυτό που το insomnia θέλει να αφαιρέσει. 3
BrianMolko Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, TroyMelloy είπε Και? Τους απαγορεύεις να χρεώνουν όσο αυτοί θεωρούν σωστό για τις υπηρεσίες που προσφέρουν? Ποιος δουλεύει για την ψυχή τις μάνας του? Ο άλλος που πουλάει προϊόντα χιλιάδων ευρώ κάθε μήνα, στην μανά του τα δίνει τα λεφτα? Η θα τους βάλεις όριο πόσο κέρδος θα έχουν στο ινσόμνια μία ιδιοτική καθαρα επιχειρηση? Μήπως να ζητήσουμε και βαουτσερ απο το κράτος για το ινσονμια λόγο πληθωρισμού? Φιλε χαλαρωσε. Το insomnia να κανει οτι θελει, δεν θα τους πω εγω τι θα πανουν. Οταν αρχισω να μην γουσταρω, θα παψω να μπαινω. Απο την στιγμη που καναν μια ανακοινωση και αφησαν τα σχολια ανοιχτα, ειναι διατεθειμένοι να δεχθουν κριτικη. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2022 από BrianMolko
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 29 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Απο την στιγμή που παίρνει το 12% κάθε συναλλαγής πρεπει να βρει τρόπο διασφάλισης και του πωλητη. Δεν γίνεται οταν τα παίρνουμε να είμαστε μαζι αλλα όταν υπάρχει πρόβλημα τοτε να λετε "λυπάμε να τα βρείτε οι δύο σας..." Θα γίνει καμιά στραβή και μετα δεν σας σώσει ουτε ο δικηγόρος της καρδιάς σας....... Κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά. 1
Neo106 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Αν η προμηθεια ηταν γυρω στο 4-5% θα το θεωρουσα τιμιο. Τωρα ειναι απλα ληστρικο, κριμα. Που να μην υπηρχαν και οι διαφημισεις στο site δηλαδη. Μακαρι το δωρεαν μοντελο να συνεχισει οντως να υφισταται και τωρα και στο μελλον αν και χλωμο.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 16 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Απο την στιγμή που παίρνει το 12% κάθε συναλλαγής πρεπει να βρει τρόπο διασφάλισης και του πωλητη. Δεν γίνεται οταν τα παίρνουμε να είμαστε μαζι αλλα όταν υπάρχει πρόβλημα τοτε να λετε "λυπάμε να τα βρείτε οι δύο σας..." Δηλαδή επειδή οι επαγγελματίες πωλητές έχουν ένα έξοδο πλέων 12% (το μοναδικό τους)...πρέπει το ινσομνια να τους αποζημιώνει κιόλας? Ο πωλητής διασφαλίζετε με το να είναι ΣΩΣΤΟΣ. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Ας ανοίξουν εσοπ μόνοι τους να δούμε εκεί πόσο ποσοστό % θα χάνουν και τι διασφάλιση θα έχουν (τιπ: θα έχουν χειρότερη) και ποιο σημαντικό πως Θα βρίσκουν τους πελάτες/επισκέπτες!! Αλλα ξέχασα μάθανε στο τσάμπα. Ναι ήτανε ωραίο το τσάμπα (για τους επαγγελματίες μιλάμε) …. Και τώρα πόνεσε. Τώρα τους έπιασε ο πόνος για την προστασία. Όποιος θέλει προστασία να πάει να εγγραφει στο ΓΕΜΗ και να μάθει τα δικαιώματα του.
PLHROPPP Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Ακούστηκε εδώ ότι σε περίπτωση που παιχτεί .λαμογιά από την πλευρά ενος κακόβουλου αγοραστή ή πωλητή παγώνει η διαδικασία πληρωμής και μετά καλούνται τα δύο μέρη να τα βρούνε ή αν δεν τα βρούνε μπλέκουν με μηνύσεις αναμεταξύ τους μιας και δεν υπάρχει μηχανισμός επίλυσης διαφορών επιστροφής χρημάτων. Εάν είσαι πωλητής κατά την γνωμη μου είσαι δύο φορές πιο ευάλωτος πρώτον γιατί παίρνεις τα χρήματα μετά που θα έχει παραλάβει ο αγοραστής το αντικείμενο που πουλάς και δεύτερον σε περίπτωση ψεύδους δηλώσης από την πλευρά του αγοραστή ότι το προϊόν που πούλησες είναι ελαττωματικό καλείσαι να διεκδικήσεις τα χρήματά σου νομικά κάτι που μπορεί να γίνει ίσως και μετά από 2-3 χρόνια δικαστικά. Στο μεσοδιάστημα εάν ο αγοραστής είναι απατεώνας μπορεί να έχει πουλήσει ξανά το τηλέφωνο που αγόρασε από σένα και να έχει βγάλει και τη χασούρα των χρημάτων που διέθεσε για την αγορά του τηλεφώνου από τον πωλητή. Από την στιγμή που τα χρήματά σου δεσμεύονται μέχρι να δώσει ο αγοραστής το okay ουσιαστικά είσαι έρμαιο του κάθε αγοραστή πού μπορεί να είναι ένας τίμιος άνθρωπος και να πάει η συναλλαγή μία χαρά ή ένα λαμόγιο και να τρέχεις να διεκδικήσεις τα χρήματά σου στα δικαστήρια τα επόμενα χρόνια. Νομίζω ότι το σύστημα αυτό δουλεύει μόνο όταν και οι δύο πλευρές είναι τίμιες και καθαρές εάν μία από τις δύο πλευρές και ιδιαίτερα ο αγοραστής δεν είναι τόσο τίμιος το σύστημα δυστυχώς θα λειτουργήσει υπέρ του και εναντίον του πωλητή
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 13 λεπτά πριν, HappyMerchant είπε Παιδιά για να προσθέσω και εγώ την γνώμη μου, πολλές φορές η εμπιστοσύνη ανάμεσα σε αγοραστή και πωλητή χτιζόταν μέσα από τα προσωπικά μηνύματα. Ακριβώς αυτό που το insomnia θέλει να αφαιρέσει. Εντάξει δεν πάμε καλά!! Έστειλα στον άλλον δύο μηνύματα… και κατάλαβα δεν είναι απατεώνας!! Μετά ανταλάξαμε και ινσταγραμ και τα είπαμε και λίγο.. Ναι έτσι κερδίζουν την εμπιστοσύνη και οι "predators" με "grooming" μέσα από τα προσωπικά μηνύματα. Φίλε μου μιλάμε για το ιντερνετ ο καθένας ότι δηλώνει είναι. Ένα κινητό θέλω να αγοράσω όχι να συμπεθεριάσω. Μπορέι να είναι μόνο προσωπική εμπειρία αυτό αλλά τα μηνήματα είναι τελείως άχρηστα όσο αφορα την εμπιστοσύνη.
PLHROPPP Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Μία τελευταία πολύ σημαντική ερώτηση σε περίπτωση που μία αγοραπωλησία πάει στραβά είτε από την πλευρά του πωλητή είτε από την πλευρά του αγοραστή. Η συναλλαγή παγώνει μέχρι να βρεθεί άκρη. Εάν δεν βρεθεί άκρη ανάμεσα στον πωλητή και στον αγοραστή και καταλήξουν σε δικαστική διαμάχη τα χρήματα της συναλλαγής όλο αυτό το χρονικό διάστημα από ποιον δεσμεύονται που κρατούνται ποιος τα φυλάει τα διαχειρίζεται και για πόσο καιρό; 2
alejsalonica Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Άπατο θα πάει, 12% χωρίς εξασφάλιση του πωλητή; Ας πούμε δίνω ένα phone 12 στα 600€. Άρα 72€ χωρίς καμία εξασφάλιση; Απλά για την φιλοξενία; Στα 72€ δεν μπορούσαν να ανοίξουν το δέμα να βεβαιωθούν ότι είναι ΟΚ και να το πιστοποιήσουν; Αν έκαναν κι αυτή τη δουλειά πόσο θα ήθελαν;
Titos301 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 9 ώρες πριν, PLHROPPP είπε Πραγματικά εκεί που έχουν φτάσει οι αγγελίες στο site κανείς δεν ξέρει καθαρά να πει ποια πλευρά έχει δίκαιο και ποια άδικο. Απο την μια είναι οι χομπίστες ιδιώτες που θέλουν να πουλήσουν ή να αγοράσουν κάτι και βλέπεις πράγματι πολλούς λογαριασμούς με μερικές δεκάδες αξιολογήσεις σε κάποιο λογικό βάθος χρόνου κάποιων ετών. Απο την άλλη μέλη ιδιώτες -όχι έμπορες - με μερικές εκατοντάδες αξιολογήσεις μέσα σε μερικά χρόνια ή και μήνες και εκεί λες κάτι παίζει. Είναι φυσιολογικό να έχεις πχ 200 αξιολογήσεις όλες από προϊόντα υψηλής τεχνολογία (κινητά ταμπλετ) μια κάθε διήμερο που τα βρήκες; Ειναι δυνατόν να είναι τα περισσότερα σφραγισμένα ή ημερών και να τα πουλάς γιατί δεν σε βόλεψε το μέγεθος; Ειναι δυνατόν να είναι παρά πολλά κερδισμένα από διαγωνισμούς ; Έλα ρε φίλε να παίξουμε μαζί ένα τζόκερ ….. Ειναι δυνατόν να σου τα κάνουν δώρο κάθε βδομάδα; Γνώρισε μας και εμάς τους φίλους σου ή τέλος πάντων πες τους ότι τα ακριβά δώρα που σου κάνουν δεν είναι του γούστου σου να σου πάρουν πχ και κανένα ρούχο κανένα γλυκο όχι κάθε βδομάδα iPhone iPad Samsung galaxy αφού δεν τα θες και τα πουλάς ; Γιατι σε κάποιους λογαριασμούς με πολλές αξιολογήσεις ανά δυο τρεις βλέπεις τα ίδια user names να αξιολογούν με συχνότητα πολλές φορές δυο τρεις φορές το δεκαπενθήμερο; ή έχεις πολλούς και πλούσιους φίλους που σε εμπιστεύονται και ψωνίζουν κάθε μήνα από εσένα τον «ιδιωτη» ή πόλους λογαριασμούς….. Αν κάπου είμαι υπερβολικός ή έχω κάνει λάθος εκτίμηση ζήτω προκαταβολικά συγγνώμη αντι λοιπον να στοχευσουν σε αυτα τα ατομα που ποσα να ειναι; 100; 200; πες αντε 500; πανε σε μια λυση που παρασερνει και τον απλο χρηστη του insomnia... 1 1
kirileman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 https://docs.mangopay.com/guide/disputes-management
Mythoplasths Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 670 σχόλια... Δεν μπαίνω καν στον κόπο ελπίζω μην καταλήξει πάλι κονσόλα εναντίον pc και η AMD την έχει... Μεγαλύτερη την l2 κασε βρε...
Kostasspil Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 37 minutes ago, TroyMelloy said: Μπορέι να είναι μόνο προσωπική εμπειρία Αυτο ακριβώς είναι. Εγω όσες φορές έχω πουλήσει και θα πουλήσω, είναι πάντα με κατάθεση πρώτα. Μιλάμε στο τηλ πρώτα πάντα, βάζουν τα λεφτά και στέλνω. Τον καταλαβαίνεις τον παπατζή. 1
thn Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 απλα μια ερώτηση στο φορουμ. Το insomnia αφου θα κραταει το 12% (9,κατι τις συν φαπα) θα εκδίδει νόμιμα παραστατικά τα οποία και θα αποδίδει στον εκαστοτε πωλητή? Θα αποδίδει τον φόρο αυτόν που κρατάει ή πάμε μπας και κάνουμε μια γρήγορη αρπαχτή μέχρι να μας πάρουν χαμπάρι και να τρέχει ο εκπρόσωπος ενώ εμείς θα κατευάζουμε κοκταιλ? γιατί αν εγώ πουλήσω κάτι μτχ για 20 ευρώ πχ ο μόνος που δηλώνει ότι κρατάει φόρο είναι το insomnia? θα με κόβει απόδειξη εμένα σαν πωλητή για την παρχή υπηρεσιών του προς εμένα? Γιατί στην πραγματικότητα εκεί είναι ένα ωραίο θέμα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις