Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AtiX είπε

Θα παρακαλούσα να ξαναδιαβάσεις τι παίζει με τους συμφορητες που κάνουν ελάχιστη χρήση των αγγελιών…

Ζητώ συγνώμη έχεις δίκιο το λέει ξεκάθαρα 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, hoback είπε

Ζητώ συγνώμη έχεις δίκιο το λέει ξεκάθαρα 

Δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη… 🙂

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, windshear said:

Υποχρεωτικός μπορεί να μην είναι άμεσα, αλλά έμμεσα είναι. Σκέψου ότι ακόμα και ένας που πουλάει μόνο ένα κινητό μια φορά στα 2 χρόνια στο ινσόμνια όπως εγώ: θα πρέπει να ανταγωνιστώ αυτόν που πουλάει το ίδιο προϊόν (και στην ίδια κατάσταση) που είναι verified γιατί θα τον προτιμούν (και πολύ καλά θα κάνουν), αλλά και ο verified πωλητής να ανταγωνιστεί εμένα στη τιμή που επειδή δεν έχω χαράτσι θα το πουλάω πιο φτηνά. Αυτός ο φαύλος κύκλος θα δημιουργεί μεγάλες ανισορροπίες στις τιμές γιατί το χαράτσι είναι μεγάλο. Αυτό δε μου φαίνεται υγιής ανταγωνισμός από καμία πλευρά - ούτε του πωλητή - ούτε του αγοραστή. 

Θα τον συναγωνιστείς έχοντας χαμηλότερη τιμή επειδή δεν θα πληρώνεις προμήθεια. Αν όμως επιλέγεις να έχεις ίδια τιμή με τον verified, τότε προφανώς θα επιλέξει εκείνον ο αγοραστής.

Αν με το +12% παραμείνουν ίδιες με τώρα οι τιμές και πουλιούνται και πάλι, σημαίνει ότι ήταν ακριβές πριν το νέο marketplace.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, Pitsfitili είπε

Βλέπουμε πολύ καλά που το πάει το insomnia, τώρα αν θες να κανεις την πάπια κάνε την 

Με επιασες.

Επεξ/σία από StamTheMan
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Pokemon640 είπε

Για εμένα είναι μια με δύο ώρες δουλειά (με τους φόρους κανονικά), για εσένα δεν ξέρω και δεν με αφορά :) τέλος συζήτησης..

Μία ώρα δούλειας??ουαου και εγώ θέλω 30 έυρω την ώρα...δε βγάζουν όλοι τα ίδια με εσένα φίλε μου,και αφού οπως λες δε ξέρεις και δε σε αφορά δε χρειάζεται να υπερηφανέυεσαι κιόλας για το ποσο γρήγορα βγάζεις 60 ευρώ.τέλος συζήτησης :D

Να δεις που σιγά-σιγά θα μας πουν οτι χρειάζεται συνδρομή για account...

Δημοσ.

Νομίζω ότι αυτή η κίνηση άργησε. Νωρίτερα την περίμενα. Πιστεύετε ότι ο ιστοχώρος έχει έσοδα από το μπλα-μπλα ;  Δεν νομίζω. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου λέει το ρητό.  Θες αγγελία για υπολογιστές  Insomnia  θέλεις για μηχανές - αυτοκίνητα - ανταλλακτικά  car.gr,  σπίτια  XE.gr spitogatos κλπ κλπ. Ισως το παράδειγμα του car.gr είναι πιο συμβατό σε όλες τις απόψεις. Ενα μόνο θέλω να επισημάνω. Τη σελίδα την κρατάνε οι επισκέψεις, οι αγγελίες και τα μέλη με τις αγγελίες. Μόλις φύγουν αυτοί δεν υπάρχει insomnia.gr. Τόσο καιρό εάν έχω καταλάβει καλά και χωρίς να παρεξηγηθώ , δεν ήταν ο κύριος στόχος οι αγγελίες παρά η λειτουργία του Forum. Mόνο 2 αγγελίες την εβδομάδα .  Ο καιρός θα το δείξει.

Τώρα παραδείγματα από ιστοσελίδες αγγελιών πολλά.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Thresh είπε

Θα τον συναγωνιστείς έχοντας χαμηλότερη τιμή επειδή δεν θα πληρώνεις προμήθεια. Αν όμως επιλέγεις να έχεις ίδια τιμή με τον verified, τότε προφανώς θα επιλέξει εκείνον ο αγοραστής.

Αν με το +12% παραμείνουν ίδιες με τώρα οι τιμές και πουλιούνται και πάλι, σημαίνει ότι ήταν ακριβές πριν το νέο marketplace.

Και ποιος σε εμποδίζει να στειλεις ενα μήνυμα στον verified και να τα βρειτε εκτος χωρις προμηθεια και να εχεις και το οτι ο αλλος ειναι verified ? το λετε σαν να ειναι απλο αλλα δεν ειναι , όντως οποιος δεν θελει δεν μπαίνει στο νεο σύστημα , αλλα οτι θα δημιουργήσει ανισορροπίες ειναι το μονο σιγουρο.   

Δημοσ.
2 ώρες πριν, windshear είπε

Σκέψου ότι ακόμα και ένας που πουλάει μόνο ένα κινητό μια φορά στα 2 χρόνια στο ινσόμνια όπως εγώ: θα πρέπει να ανταγωνιστώ αυτόν που πουλάει το ίδιο προϊόν (και στην ίδια κατάσταση) που είναι verified γιατί θα τον προτιμούν (και πολύ καλά θα κάνουν), αλλά και ο verified πωλητής να ανταγωνιστεί εμένα στη τιμή που επειδή δεν έχω χαράτσι θα το πουλάω πιο φτηνά.

Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει καν θέμα σύγκρισης, γιατί ξεκινάμε από άλλη βάση: Ο μεν ένας θέλει να πουλήσει κάτι γιατί πχ δεν το χρειάζεσαι πλέον ή/και γιατί θέλει να χρηματοδοτήσει κάποια άλλη αγορά και αναρτά αγγελίες περιστασιακά, και ο άλλος το κάνει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ με σκοπό το κέρδος. Και κρύβετε κιόλας κάτω από την ομπρέλα της Insomnia....

Δεν υπάρχει θέμα ανταγωνισμού κατά τη γνώμη μου. Από αλλού ξεκινά και αλλού θέλει να καταλήξει ο ένας και αλλού ο άλλος. Μιλάμε για δυο διαφορετικούς κόσμους που μέχρι τώρα, ο ένας (οι "επαγγελματίες" πωλητές) λειτουργούν εις βάρος όλων των άλλων, απλών χρηστών της insomnia που κάνουν περιστασιακή χρήση της πλατφόρμας της.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, darkman είπε

Και ποιος σε εμποδίζει να στειλεις ενα μήνυμα στον verified και να τα βρειτε εκτος χωρις προμηθεια και να εχεις και το οτι ο αλλος ειναι verified ? το λετε σαν να ειναι απλο αλλα δεν ειναι , όντως οποιος δεν θελει δεν μπαίνει στο νεο σύστημα , αλλα οτι θα δημιουργήσει ανισορροπίες ειναι το μονο σιγουρο.   

Κανείς! Απλά θα είναι εύκολο να δούμε αν κάποιος το κάνει αυτό συστηματικά μιας και δεν θα ολοκληρώνονται οι αγγελίες του και θα κλείνουν χωρίς αξιολογήσεις κλπ.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, darkman said:

To κάνεις, αλλά δεν παίζουν αξιολογήσεις μετά, από την στιγμή που δεν θα κλείνει η αγγελία με τον "κανονικό" τρόπο για έναν verified seller.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Κανείς! Απλά θα είναι εύκολο να δούμε αν κάποιος το κάνει αυτό συστηματικά μιας και δεν θα ολοκληρώνονται οι αγγελίες του και θα κλείνουν χωρίς αξιολογήσεις κλπ.

Ωραια και ? θα υπαρχει καποια ποινη  για αυτους ? 

1 λεπτό πριν, Thresh είπε

To κάνεις, αλλά δεν παίζουν αξιολογήσεις μετά, από την στιγμή που δεν θα κλείνει η αγγελία με τον "κανονικό" τρόπο για έναν verified seller.

Και ? θα εχεις απο της αλλες , και θα εχεις και πλεονέκτημα σε σχέση με αυτους που δεν ειναι verified . και τα δυο καρπουζακια :)

• Like 1
Δημοσ.

Όσο η εγγραφή στο νέο marketplace παραμένει προαιρετική δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα συνεχίζουμε τον κλασσικό πατροπαράδοτο τρόπο των αξιολογήσεων σε ότι αφορά το verification κάποιου και ελπίζουμε να μην την πατήσουμε ποτέ...Τώρα σε ότι αφορά το 12% δεν θα το σχολιάσω ίσως πρέπει να το ξανασκεφτούν...

• Super Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, darkman said:

Και ? θα εχεις απο της αλλες , και θα εχεις και πλεονέκτημα σε σχέση με αυτους που δεν ειναι verified . και τα δυο καρπουζακια

Ναι αλλά στο ενδιάμεσο θα έχει "κίνδυνο" να πατήσει και να αγοράσει κάποιος μέσω της πλατφόρμας. Εκεί τι θα κάνει? Θα έρχεται ο courier σπίτι και θα τον διώχνει μέχρι να πετύχει κάποιον που θα στείλει pm για να κανονίσουν συνάντηση? 

Πόσες φορές θα ρίξει άκυρο στον courier ο πωλητής μέχρι να γίνει unverified?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...