Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, panagiotisko είπε

ο οποιος φιλος απο το χωριο.... το ειχε κερδισει μια ξαδερφη του σε διαγωνισμο

ή της το είχαν κάνει δώρο μαζί με άλλα 565 ίδια δώρα που τα βγάζει σε αγγελιες

Και η δεύτερη αγγελία έχει στον δεύτερο λογαριασμό την ίδια διατύπωση με την προηγούμενη και κάθεσε και λες ή αυτός είναι ντιπ τούβλου ή μας περνάει έμας για τούβλα ή και τα δύο 

Επεξ/σία από PLHROPPP
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί αλλά στο vendora που κάνω αγορές περιστασιακά , έχει ένα 5% έξτρα κόστος στην τιμή του αντικειμένου προς πώληση που το επωμίζεται ο αγοραστής (και όχι ο πωλητής όπως εδώ) συν ένα πάγιο των 0,70€

Επεξ/σία από tarantules
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

Πόσοι είναι άραγε αυτοί που μπαίνουν από smartphone/tablet που δεν υπάρχει εκεί adblock ?

Τι δεν υπάρχει?

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Εδώ είναι η ουσία και αυτοί κάνουν το θόρυβο εδώ μέσα. Οι άλλοι που πουλάνε μια στο τόσο γιατί αντιδρούν δεν το καταλαβαίνω.

Οσοι πουλανε με τιμολογια το κανουν καθαρα για να βγαλουν, εχουν αγορασει -24% και παρουσιαζουν και εξοδα.

Δημοσ.

Πολυ φασαρια νομιζω.

Ως ενα "αρρωστακι" της τεχνολογιας που αλλαζω κινητο καθε 2-3 μηνες (η και λιγοτερο) η αληθεια ειναι πως και χαιρομαι και δεν χαιρομαι.

Μπορω φυσικα να συνεχισω με τις 2 δωρεαν αγγελιες μου την εβδομαδα που ειναι περισοτερο απ οσο χρειαζομαι ετσι κι αλλιως (Οποιος χρειαζεται περισοτερες απο 2 την εβδομαδα προφανως ειναι μαγαζι) αλλα μην γελιεστε. Σταδιακα ειμαι σιγουρος οτι θα γινει οριζοντια η αλλαγη και αυτο ειναι το θεμα. Βλεπουμε ομως...

Το ευχαριστο ειναι οτι αν ποτε γινει οριζοντιο το παραπανω θα κανει ζημιες. Κανεις δεν εχει καταφερει να μιλησει δημοσια σε καποιο τοπικ (Και να το αφησει το insomnia να υπαρχει) για το τι συμβαινει πραγματικα εδω μεσα. Ακουγονται σιγα σιγα αληθειες για αγορες με τιμολογια και αλλα πολλα αλλα ακομα ξυνετε την επιφανεια να ξερετε. Μηπως υπαρχουν "παρακλαδια" των σκρουτζαδικων που ανακατευουν την τραπουλα της αγορας εδω μεσα ? Χρησιμοποιουν αθωες φυσιογνωμιες για να μαζευουν και να διωχνουν συσκευες διαμορφωνοντας πολλες φορες και την ζητηση.

Υπαρχουν αλλα "κερδισμενα,εταιρικων επιδοτησεων,δωρα κτλ κτλ" που πωλουνται με το τσουβαλι με ψευτικα παραστατικα (μου εχει τυχει να παω σε μαγαζι πολυ γνωστο για να αξιωσω εγγυηση σε συσκευη και με πεταξαν με τις κλωτσιες γιατι εν εγνοια μου ειχα πλαστη αποδειξη).

Δεν ξερω ακομα κι ετσι αν αυτο αρκει για να καθαρισει το τοπιο απο την βρωμια. 

Δεν μπορω να κατηγορησω αυτον που πηρε με τιμολογιο ενα τηλεφωνο και θελει να το πουλησει με κερδος. Αφου με συμφερει να το αγορασω. Πουλαει κατι σφραγισμενο με νομιμο παραστατικο σε χαμηλοτερη τιμη ακομα και απο το σκρουτζ. Δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι τα τσουβαλιαζουν ολα και τους κακοφαινεται.

Αλλωστε εχουμε κανει δεκαδες τετοιες αγορες εδω και τις καναμε επειδη συνεφερε.

Επισης τοσα χρονια αγοραζουμε και πουλαμε η ανταλλασουμε εδω μεσα , τωρα σας επιασε μερικους η καψα για το μαυρο χρημα? Η για εσας ειναι μαυρο μονο οτι ειναι μεγαλης αξιας?

Ας βρεθει ενας τροπος να πεταχτει εκτος η ανομια και η απατη και θα χαρω πολυ. Δεν ειμαι σιγουρος οτι αυτο το μετρο θα το καταφερει 100%, αλλα θα το μειωσει παρα πολυ οταν γινει οριζοντιο.

Τωρα αυτα τα ανοιχτηκε για ελεγχο, σημερινο απο δωρο, εταιρικο χωρις χαρτια και τοσα αλλα σαχλα ειναι απλα γελοια και οσοι αγοραζουν απο τετοια ατομα υποστηριζουν ενα πολυ βρωμικο συστημα. (στο μεγαλυτερο ποσοστο τους τουλαχιστον)

Για το τελος αφηνω αυτο το 12% που δεν θελει πολυ σκεψη/συζητηση για να καταλαβει καποιος οτι ειναι λησταρχικο. Να υπαρχει fee (Επειδη μας επετρεψε η σελιδα να γιγαντωσουμε το κομματι των αγγελιων της και το καταφεραμε, ειναι καιρος να εισπραξει καθως περιμενε υπομονετικα στην γωνια) αλλα να ειναι κατι λογικο. Για εμενα ας πουμε που οταν αλλαζω συσκευη ειναι παντα ναυαρχιδα αρα πανω απο 1000-1200 ευρω, μου φαινεται αδιανοητο να δωσω 12%. Ουτε καν.

Ελπιζω να μην εθιξα καποιο παραμαγαζο, καποιο λαμογιο με ψευτικα παραστατικα και καποιον επιχειρηματια που οντως βγαζει μαυρο χρημα με το τσουβαλι. 

• Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tarantules είπε

Δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί αλλά στο vendora που κάνω αγορές περιστασιακά , έχει ένα 5% έξτρα κόστος στην τιμή του αντικειμένου προς πώληση που το επωμίζεται ο αγοραστής (και όχι ο πωλητής όπως εδώ) συν ένα πάγιο των 0,70€

Αγόρασα ένα κινητό χέρι με χέρι και δεν πλήρωσα τίποτα έξτρα, ούτε εγώ ούτε ο αγοραστής. Νομίζω κόστος υπάρχει μόνο για αγορές μέσω vendora που υπάρχει εγγύηση για τον αγοραστή που μπορεί να ανοίξει το αντικείμενο και μετά να αποδειχθεί την αγορά.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Pitsfitili είπε

Ποιος μπαίνει από υπολογιστών ρε φιλαράκο το σήμερον ημέρα ρε μη…

Όλοι από κινητό μπαίνουμε μη γίνεσαι αστείος 

Εγω μπαίνω πάντα απο υπολογιστή. Σιγα μην ταλαιπωρούμε με μια 6" οθόνη όταν εχω την 23".....

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pavlitakis είπε

Αγόρασα ένα κινητό χέρι με χέρι και δεν πλήρωσα τίποτα έξτρα, ούτε εγώ ούτε ο αγοραστής. Νομίζω κόστος υπάρχει μόνο για αγορές μέσω vendora που υπάρχει εγγύηση για τον αγοραστή που μπορεί να ανοίξει το αντικείμενο και μετά να αποδειχθεί την αγορά.

Ναι αυτό λέω.Μιλάω για την υπηρεσία με εγγύηση που είναι παρόμοιας φιλοσοφίας με αυτή του insomnia.

Δημοσ.

Πολυ γκρινια για το τιποτα.

Για εμας που πουλαμε κατι μια στο τοσο δεν υπαρχει κανενας λογος να γινουμε verified sellers, το παλιο συστημα υπαρχει ακομα.

Εγω παντως ειμαι στο insomnia για το forum και τις συζητησεις σε θεματα που με ενδιαφερουν, δεν δινω δεκαρα για τις αγγελιες.

Μαλλον οι περισσοτεροι που ενοχλουνται ειναι 'επαγγελματιες sellers'..

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, g4ngelo είπε

Πολυ γκρινια για το τιποτα.

Για εμας που πουλαμε κατι μια στο τοσο δεν υπαρχει κανενας λογος να γινουμε verified sellers, το παλιο συστημα υπαρχει ακομα.

Εγω παντως ειμαι στο insomnia για το forum και τις συζητησεις σε θεματα που με ενδιαφερουν, δεν δινω δεκαρα για τις αγγελιες.

Μαλλον οι περισσοτεροι που ενοχλουνται ειναι 'επαγγελματιες sellers'..

Αυτοί που φωνάζουνε φωνάζουνε για τον φόβο ότι κάποια στιγμή αυτό θα γίνει οριζόντια για αυτό γίνεται όλη αυτή η μανούρα..... Εκεί είναι το ζουμί μήπως κάποια στιγμή γίνει υποχρεωτικό Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.

Σου λέει ο άλλος που χει στήσει τη μαγαζάρα του με τις αξιολογήσεις του αν δεν αντιδράσω τώρα αύριο-μεθαύριο μπορεί το insomnia να το κάνει υποχρεωτικό και ξαφνικά θα το  έχω συνέταιρο στη τσέπη μου και στα κέρδη μου

Επεξ/σία από PLHROPPP
Δημοσ.

βαλτε καποιο cap στο 12% και επίσης cap στις δωρεαν αγγελιες ανα ετος. μέχρι 15 ειναι καλα. οι υπολοιποι να ανοιξουν μαγαζί. δικαίωμα στις αγγελίες μόνο μετα απο μηνες και μπολικα ποστ. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, fragma είπε

Μάγκες του ινσόμνια σόρρυ αλλά την έχετε χάσει την μπάλα τελευταια, και αυτό είναι μαλλον η χαριστική βολή. Το ινσόμνια δυστυχως δεν εχει πια καμία σχέση με το καλό και ελεύθερο φόρουμ που ήταν κάποτε, και θα το καταλάβετε σύντομα που θα αρχίσει να αποχωρεί κόσμος. Η μαλακία άρχισε με τις συμπεριφορές καποιων mods που κλειδώνανε με το έτσι θέλω δημοφιλή θρέντς, μετά αρχίσανε τα clickbait αρθρα και οι συγκαλυμμένες διαφημίσεις, και τώρα το τεραστιο χαράτσι στο marketplace. Μα ειλικρινά, πείτε μου, ποιός και γιατί να δεχτεί να πληρώσει το ινσομνια απο την ψωροκώσταινα, οταν υπάρχουν εγκυρότατες διεθνείς πλατφόρμες οπως το ebay και το amazon με την ίδια και μικρότερη χρέωση για τους μικρούς sellers και όταν και υπάρχουν και εντελώς δωρεαν διαδικτυακές εναλλακτικές; Λυπάμαι, αυτοκαταστρέφεστε.   

Αρχικά πρέπει να ξεχωρίσεις μέσα σου το forum του insomnia από τις αγγελίες... Υπάρχουν χρήστες με άπειρες αγγελίες που δεν έγραψαν ποτέ σε κανένα topic! 

Καταλαβαίνω πως έχεις άλλου είδους "προβλήματα και αντιρρήσεις" αλλά δεν έχουν να κάνουν με το θέμα για το οποίο συζητάμε εδώ. Σε κάθε περίπτωση ελεύθερη αγορά είμαστε και ο καθένας μπορεί να πάει όπου θέλει! 

12 λεπτά πριν, Pitsfitili είπε

Κάτσε κ πλήρωνε εάν θέλεις ! Αρκετός κόσμος θα αποχωρήσει και θα το δεις .

ΥΓ : «Το κάθε Σούλα « εννοείται πήγαινε σε εμένα γιατί εγώ αναφέρθηκα σε αυτό όποτε σου απαντώ Ότι σε λίγο θα μας πεις ότι ΕΒΑΖΕ και από την τσέπη του το insomnia  και δεν το συντηρούσαν οι διαφημίσεις και οι επισκεψιμότητα(😂)Για αυτό ήταν κάποτε Επίσημος χορηγός του «Γερμανού » επειδή δεν έχει καθόλου επισκεψιμότητα και (κλικς) Μην κοιτάς που πλέον είναι χορηγός των holics επειδή είναι αυτοί πλέον οι ποιο διάσημοι όλων. Όποτε μάλλον πρέπει να ψαχτείς καλύτερα και η κάθε Σουλα από που φαίνεται τα λέει μια χαρά :)

Όχι δεν πήγαινε απολύτως τίποτα σε εσένα όσο και αν σε βολεύει κάτι τέτοιο για τη συνέχεια της κουβέντας! Παρόλα αυτά μάλλον δεν γνωρίζεις το πόσα μπορεί να κερδίζει πραγματικά κάποιος από την απλή εμφανιση διαφημίσεων σε μια σελίδα και αν αυτά αρκούν πάντα για να συντηρείς κάτι σαν το insomnia...

10 λεπτά πριν, kirileman είπε

Άρα επιβεβαιώνεται ότι το πλεονέκτημα του νέου συστήματος για τον πωλητή δεν είναι η ασφάλεια, αλλά το ξεκλείδωμα του μεγαλύτερου αριθμού συναλλαγών. Ασφάλεια προσφέρεται μόνο στον αγοραστή.

Δεν είναι ακριβώς έτσι! 

- Ο πωλητής πλέον έχει περισσότερες αγγελίες άρα περισσότερες ευκαιρίες να βγάλει χρήματα.

- Γνωρίζει από πριν ότι θα λάβει τα λεφτά του με την παράδοση της αποστολής.

- Δεν μπλέκεται με συναντήσεις και μεταφορικά και αντικαταβολές και 10 - 15 προσωπικά μηνύματα. Εντάξει αυτό είναι σχετικό και ίσως δεν αποτελεί θέμα για κάποιους, για μένα ας πούμε είναι πολύ σημαντικό που θέλω σαν πωλητής να έρχεται ο μεταφορέας και να το παίρνει από την πόρτα μου και να βλέπω 2-3 μέρες μετά τα χρήματα στο λογαριασμό μου! Είναι σα να παραγγέλνεις φαγητό από μια σχετική πλατφόρμα χωρίς να χρειάζεται να πας να το παραλάβεις από το εστιατόριο! 

:) 

• Like 3
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, fragma είπε

Μα ειλικρινά, πείτε μου, ποιός και γιατί να δεχτεί να πληρώσει το ινσομνια απο την ψωροκώσταινα, οταν υπάρχουν εγκυρότατες διεθνείς πλατφόρμες οπως το ebay και το amazon με την ίδια και μικρότερη χρέωση για τους μικρούς sellers και όταν και υπάρχουν και εντελώς δωρεαν διαδικτυακές εναλλακτικές; 

Ο "επαγγελματίας" του τιμολογίου και των μαύρων.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, PLHROPPP είπε

Αυτοί που φωνάζουνε φωνάζουνε για τον φόβο ότι κάποια στιγμή αυτό θα γίνει οριζόντια για αυτό γίνεται όλη αυτή η μανούρα..... Εκεί είναι το ζουμί μήπως κάποια στιγμή γίνει υποχρεωτικό Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.

Σου λέει ο άλλος που χει στήσει τη μαγαζάρα του με τις αξιολογήσεις του αν δεν αντιδράσω τώρα αύριο-μεθαύριο μπορεί το insomnia να το κάνει υποχρεωτικό και ξαφνικά θα το  έχω συνέταιρο στη τσέπη μου και στα κέρδη μου

Με την ίδια λογική μπορείς να ανησυχείς μην τυχόν και στο μέλλον το αφεντικό εδώ σου ζητήσει συνδρομή απλά για να συνδέεσαι στο site! :) 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...