Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, NERRY είπε

Καλά κρασιά, πούλησες ένα κινητό πριν 2 χρόνια και απέκτησες και άποψη. Το 12% δεν μας πάει μπροστά, κακό είναι.Άμα σε μερικούς σας αρέσει να σας πιάνουν τον πισινό για να πουλήσετε ένα κινητό ή δεν έχετε την υπομονή να ασχοληθείτε με την αγγελία σας, δωστε το σε κάνα φίλο σας σε μια καλή τιμή να πιάσει τόπο. 

Φίλε μου είμαι στο internet από τότε που υπάρχει. Ξέρω από αγορές. 2 μήνες πάλευα με εκείνο και με το άλλο. Στο eBay έφυγε σε μια μέρα. Ότι και να λες….

Τωρα αν το 12% είναι πολύ ή λίγο δεν ξέρω αλλά 2 μήνες απέκτησα πολύ καλή άποψη. Αν οντως αναλαμβάνουν το κόστος και για τους δυο, είναι μια καλή αρχή. Θα ήταν καλύτερα αν ήταν κλιμακωτό όπως αναφέρουν κάποια παιδιά. Απλά το αναφέρουν λάθος. Δλδ όσο αυξάνει ο τζίρος πρέπει να πέφτει η προμήθεια και να αφήνουν 1-2 αγγελίες χωρίς προμήθεια (όπως γίνεται από ότι κατάλαβα). 

• Thanks 1
Δημοσ.

Χαίρομαι που διαβάζω τέτοια σχόλια, αυτό δηλώνει ότι υπάρχουν σκεπτόμενοι άνθρωποι..!! Πάντως το 12% είναι υπερβολικό και καθόλου ανταγωνιστικό σε σύγκριση με άλλες σελίδες..!! Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι Όλοι θέλουν προμήθεια και το κάνουν για το καλό μας.

• Like 1
Δημοσ.

Με 12% χαράτσι θα έπρεπε να έχετε κέντρο διαλογής και ελέγχου ώστε να επιβεβαιώνεται εσείς το άρτιο του προιόντος.

• Like 12
  • Thanks 4
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, telis είπε

Μόλις μπήκα στο car.gr.

Είδα ότι έχω να ψάξω ανάμεσα σε 15.278.499 αγγελίες.

15 εκατομμύρια αγγελίες. Προφανώς μέσα έχει και εκατοντάδες λαμόγια.

Παρόλα αυτά είναι δωρεάν, ψάχνεις και βρίσκεις τι θέλεις και από εκεί και πέρα είναι στην δική σου την  πλευρά να βρεις τον αξιόπιστο , είτε αγοράζει είτε πουλάει.

Η σκέψη σας για την προμήθεια μου μοιάζει καθαρά αρπαχτή, δεν έχετε τον όγκο των αγγελιών για  να ζητάτε τέτοια νούμερα.  Ευτυχώς παραμένει το παλιά καθεστώτος με τις 2 αγγελίες για όσους πραγματικά πουλάμε και αγοράζουμε για το χόμπι μας. Αν το αλλάξετε και αυτό πάτε για φούντο.

Ξεχνάς ένα σημαντικό πράγμα. Το αυτοκίνητο έχει τη διαδικασία μεταβίβασης και ελέγχου αν θες στο Συνεργειο. Μη λέμε ότι ναναι….

• Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jimarass26 είπε

Φίλε μου είμαι στο internet από τότε που υπάρχει. Ξέρω από αγορές. 2 μήνες πάλευα με εκείνο και με το άλλο. Στο eBay έφυγε σε μια μέρα. Ότι και να λες….

Τωρα αν το 12% είναι πολύ ή λίγο δεν ξέρω αλλά 2 μήνες απέκτησα πολύ καλή άποψη. Αν οντως αναλαμβάνουν το κόστος και για τους δυο, είναι μια καλή αρχή. Θα ήταν καλύτερα αν ήταν κλιμακωτό όπως αναφέρουν κάποια παιδιά. Απλά το αναφέρουν λάθος. Δλδ όσο αυξάνει ο τζίρος πρέπει να πέφτει η προμήθεια και να αφήνουν 1-2 αγγελίες χωρίς προμήθεια (όπως γίνεται από ότι κατάλαβα). 

Φίλε μου συγγνώμη που σου απάντησα απότομα.  Φυσικά και έχεις δικαίωμα να έχεις την άποψη σου.  Απλώς νομίζω ότι είναι παράλογο το 12%.καλη συνέχεια να έχεις και πάλι συγνώμη 

• Thanks 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NERRY είπε

Φίλε μου συγγνώμη που σου απάντησα απότομα.  Φυσικά και έχεις δικαίωμα να έχεις την άποψη σου.  Απλώς νομίζω ότι είναι παράλογο το 12%.καλη συνέχεια να έχεις και πάλι συγνώμη 

Πολύ πιθανό. Δεν έκανα υπολογισμούς. Αλλά από ότι κατάλαβα το insomnia δεν θα μεσολαβεί σε περίπτωση διαφωνίας με ψεύτο αγοραστή; Γιατί αν δεν μεσολαβεί τότε κάτι γίνεται λάθος. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή ίδεα θα ήταν να λειτουργεί ως μεσάζοντας, δηλαδή να παραλαμβάνει το προϊόν απο τον πωλητή και να το αποστέλει στον πελάτη.

Επεξ/σία από Jeiko_22
  • Like 2
Δημοσ.

Αν και δεν με αφορά μιας και ασχολούμαι εντελώς ερασιτεχνικά κυρίως γιατί έχω αδυναμία στα γκάτζετ και θέλω να τα αλλάζω συχνά ελπίζω να μην έρθει σε λίγο καιρό κατάργηση του δωρεάν μοντέλου.

Θα είναι κρίμα ιδίως για εμάς οι παλιοσειρές που έχουμε μαζέψει αξιολογήσεις και εμπιστευομαστε αντίστοιχες παλιοσειρές με πολλές αξιολογήσεις και κάνουμε συναλλαγές.

Ναι μην γελάτε για αρκετούς από εμάς οι αγγελίες είναι κυρίως χόμπι. Οπότε ελπίζω όντως να παραμείνουν και τα δύο μοντέλα.

• Like 5
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Jeiko_22 είπε

Καλή ίδεα θα ήταν να λειτουργεί ως μεσάζοντας, δηλαδή να παραλαμβάνει το προϊόν απο τον πωλητή και να το αποστέλει.`

Τώρα που το αναφέρεις, αν δεν κάνει αυτό που λες, θα το κάνει το Skroutz μόλις αποκτήσει ικανό αριθμό μελών. 

Επεξ/σία από jimarass26
Δημοσ.

Το κακό εδώ είναι ότι το insomnia προσπαθεί να βγάλει ακόμα μεγαλύτερα κέρδη εκμεταλλευόμενο τα μέλη του, τα οποία είναι αυτά που το έφτασαν τόσο ψηλά(μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε και το κομμάτι των αγγελιών). Γιατί μπορεί να έχει έξοδα όπως γράφουν κάποιοι αλλά σίγουρα έχει και πολύ μεγαλύτερα έσοδα σε σχέση με το παρελθόν που ήταν σαφώς μικρότερη κοινότητα.

Επίσης αυτό με τις χρεώσεις -πέρα από το υπερβολικό 12%- μου μοιάζει απλά η αρχή για να υποβαθμιστούν κι άλλο οι απλές αγγελίες, με πιθανότερο επόμενο βήμα τη μείωση του αριθμού των δωρεάν δημοσιεύσεων.

Οπότε μια ανακοίνωση-δέσμευση από μέρους του insomnia ότι δεν πρόκειται ούτε μελλοντικά να αλλάξει τίποτα προς το χειρότερο στις απλές αγγελίες, θα ήταν το σημαντικότερο που θα μπορούσε να γίνει για να μην υπάρχουν αντιδράσεις.

• Like 6
Δημοσ.

Ωραία. Τραβηγμένο το 12%, αλλά ας πάει στην ευχή. Το σημαντικότερο όλων είναι πως διασφαλίζεται ο πωλητής ότι ο αγοραστής δεν θα πει ότι αντί πχ για κινητό παρέλαβε μια θήκη κινητού με έξτρα βάρος μέσα; Ποια θα είναι η διαδικασία ελέγχου από το Insomnia της καταγγελίας αυτής; Απλά κάποιες φωτογραφίες; Και αν επιστραφεί το προϊόν και αντί για το κινητό που έστειλε ο πωλητής, σταλεί πίσω μια θήκη, τι γίνεται τότε; Ποιος θα κρίνει ποιος από τους δύο έχει δίκιο και πρέπει να αποζημιωθεί;

• Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πρέπει κάπως να πληρωθεί η ιστοσελίδα για τις υπηρεσίες που προσφέρει. Αλλά. Εδώ να ξέρετε ότι θα πέσει πολύ σνομπαρισμα και δεν νομίζω να έχει επιτυχία παιδιά. 

Η γνώμη μου είναι η εξής. Και για τους επαγγελματίες αλλά και για τους εθισμένους με τις ανταλλαγές και τις αγοραπωλησίες η πρόταση μου είναι να είναι όπως ήταν πρώτα 2 αγγελίες την εβδομάδα δωρεάν και ποιος θέλει επιπλέον αγγελία να πληρώνει 0.5 για τις επόμενες 2 και 1 ευρώ για τις επόμενες 2 και 2 ευρώ για τις επόμενες 2. Συνολικά 10 αγγελίες την εβδομάδα. Και οτιδήποτε πέραν από τις 10 αγγελίες 2ευρω για όποιον ενδιαφέρεται. 

Πιστεύω ότι έτσι θα δείτε μεγαλύτερα έσοδα και ποιο εγγυημένα. Βρείτε μόνο έναν εύκολο τρόπο να πληρώνει αυτός που βάζει την αγγελία ... Να αγοράζει κάτι σαν ψηφιακές μάρκες ένα πράγμα. 

Γιατί προμήθεια και ΦΠΑ και κουραφεξαλα δεν θα πιάσουν τόπο και θυμηθείτε τα λόγια μου. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vste είπε

....ελπίζω να μην έρθει σε λίγο καιρό κατάργηση του δωρεάν μοντέλου...

Σε αυτήν την περίπτωση βλέπω να γυρνάμε όλοι στο myphone

Επεξ/σία από akisk79
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...