Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 853
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 18/8/2022 στις 8:22 ΜΜ, StandardTen είπε

Σε διπλανό σάιτ που έχει ήδη σύστημα για «σειφ» αγορές, την προμήθεια την πληρώνει ο αγοραστής γιατί εν τέλει αυτός θέλει να είναι ο προστατευμένος ότι θα λάβει ένα εμπόρευμα.

Εδώ γιατί ο πωλητής θα πρέπει να δίνει 12% για να...προστατεύσει τον αγοραστή;

Πολύ σωστός ρε φίλε η στην χειρότερη να πληρώνει ο αγοραστής ένα 7-8% και τα υπόλοιπα ο πωλητής.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια ας το δουμε απλα σαν μια επιπλεον επιλογη στο κομματι των αγγελιων.Απο την στιγμη που δεν ειναι υποχρεωτικο δεν υπαρχει λογος για τοση κουβεντα.

Αν στο μελλον καταργηθει αυτο τοτε ας αντιδρασουμε,ας αποχωρησουμε ,ας το δεχτουμε ή οτι νιωθει ο καθενας

Δεν ειναι δημοσια υπηρεσια που ωφειλει να μας υπηρετει ουτε ειμαστε υποχρεωμενοι να ειμαστε εφ'ορου ζωη πελατες

Για το 12% δεν θελω να πω κατι μιας και α)δεν ειναι υποχρεωτικο β)προφανως για να μπηκε αυτο το νουμερο εχει γινει καποια ερευνα

Για το τι παιρνεις απο αυτη την υπηρεσια , αν αξιζει και αν θα χρειαστουν αλλαγες θα το δειξει η πραξη

Οσο αφορα στο κομματι του πληθους αγγελιων που πολλοι σχολιασατε απλα να πω οτι δεν ειναι εμποροι οσοι εχουν πολλες αγγελιες/αξιολογησεις.Υπαρχει κοσμος,οπως εγω, που του αρεσει να παιρνει πραγματα να τα δουλευει για λιγο και μετα να τα δινει με χασουρα φυσικα.Ειναι κ αυτο ενα χομπι και στο χομπι ξοδευεις χρημα που δυσκολα παιρνεις πισω

Εγω προσωπικα θα συνεχισω με το παλιο συστημα

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ggelhsva είπε

Ξεκάθαρα, ΟΧΙ!

Γιατί θα με κάνεις ντα ντα; να μην σε αφορά τι έκανα, αν δεν ξέρεις να απαντήσεις σε αυτό που ρώτησα να μην πετάγεσαι. 

• Confused 1
Δημοσ.

Μεγάλη η προμήθεια όπως και το διάστημα 2 ημερών για καταβολή του ποσού. 
θετικο  ότι δεν είναι υποχρεωτικό, και άτομα που πωλούν πράγματα κατά διαστήματα μπορούν να συνεχίσουν να το κάνουν.  
Δεν πιστεύω να δουλέψει λόγω των παραπάνω … Με λιγότερη προμήθεια και έμμεση καταβολή χρημάτων θα το σκεφτόμουν. 
Αντ’αυτού το ιδανικό θα ήταν το site να έβαζε ένα fee 5 eur ανά δημοσίευση και να εξασφαλίζει την ασφάλεια και ποιότητα της συναλλαγής. 

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dextermosser είπε

Μεγάλη η προμήθεια όπως και το διάστημα 2 ημερών για καταβολή του ποσού. 
θετικο  ότι δεν είναι υποχρεωτικό, και άτομα που πωλούν πράγματα κατά διαστήματα μπορούν να συνεχίσουν να το κάνουν.  
Δεν πιστεύω να δουλέψει λόγω των παραπάνω … Με λιγότερη προμήθεια και έμμεση καταβολή χρημάτων θα το σκεφτόμουν. 
Αντ’αυτού το ιδανικό θα ήταν το site να έβαζε ένα fee 5 eur ανά δημοσίευση και να εξασφαλίζει την ασφάλεια και ποιότητα της συναλλαγής. 

Ποια ασφάλεια; είμαι 12 χρόνια στο site και αγοραστής και πωλητής, ποτέ δεν με εξαπάτησαν η δεν εξαπατηθηκα, τι μου λέτε τώρα; αν ο άλλος είναι χαζός και κάνει κατάθεση χωρίς αξιολογήσεις τι φταίει το ινσομνια η το κάθε ινσομνια; αυτό το σύστημα μάλλον επαγγελματικό μου μοιάζει περισσότερο, σιγά μην βάλω εγώ 6 αγγελίες, τεσπα αν ισχύει και το παλιό, αυτό δεν με αγγίζει καν. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, bilythekid είπε

Ποια ασφάλεια; είμαι 12 χρόνια στο site και αγοραστής και πωλητής, ποτέ δεν με εξαπάτησαν η δεν εξαπατηθηκα, τι μου λέτε τώρα; αν ο άλλος είναι χαζός και κάνει κατάθεση χωρίς αξιολογήσεις τι φταίει το ινσομνια η το κάθε ινσομνια; αυτό το σύστημα μάλλον επαγγελματικό μου μοιάζει περισσότερο, σιγά μην βάλω εγώ 6 αγγελίες, τεσπα αν ισχύει και το παλιό, αυτό δεν με αγγίζει καν. 

Γιατί σου εγγυούνται κάτι οι αξιολογήσεις; Και από άτομο με 80+ αξιολογήσεις έχω εξαπατηθει προσωπικά. Για μικρό ποσό πάλι καλά. 

• Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bilythekid είπε

Εσύ τι λες; 

Κρίνοντας από την ερώτηση σου, όχι. 

Απαντώντας στο ερώτημα σου ναι θα μπορείς να κάνει συναλλαγές χέρι με χέρι με το παλιό κλασικό καθεστώς που ίσχυε και θα συνεχίσει να ισχύει.

• Thanks 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, dalain είπε

Δεν ειναι δημοσια υπηρεσια που ωφειλει να μας υπηρετει ουτε ειμαστε υποχρεωμενοι να ειμαστε εφ'ορου ζωη πελατες

Για το 12% δεν θελω να πω κατι μιας και α)δεν ειναι υποχρεωτικο β)προφανως για να μπηκε αυτο το νουμερο εχει γινει καποια ερευνα

Συμφωνώ 100%.

Απλά θα ήταν πιο ειλικρινές να το λέμε αυτό πιο συχνά χρησιμοποιόντας τους σωστούς όρους

πχ

member => πελάτης

νέα => διαφημίσεις

2 στον αέρα podcast => πράγματα που μας είπαν από marketing dpt να μιλήσουμε

κλπ

α,

και να μπουν στο "ποιοί είμαστ" στοιχεία (όνομα, ΑΦΜ, Αρ. ΓΕΜΗ, τηλέφωνο, δνση κλπ) της εταιρείας του insomnia και όχι τάχα ότι το insomnia ΕΙΝΑΙ οι admin του.

• Like 7
  • Thanks 4
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Thresh είπε

2-3%  είναι καβάτζα του mangopay αν θυμάμαι καλά, άρα τι μένει, κάνα 2% χωρίς το φπα?

Βαλτε φλατ 1 ευρω προμηθεια  και οι αγγελιες να εξεχουν πανω πανω με φωτεινο neon πλαισιο :P

ετσι κι αλλιως κανεις δε θα κανει το κοπο να βαλει για πουλημα πραγματα κατω απο 5 ευρω.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επ' ευκαιρίας να ρωτήσω:

Ποιός έβαλε τα όρια στο slider στις αγγελίες 

0 - 10.000 Ευρώ

και περιέργως χωρίς να βάλεις "χεράτα" το max όριο , άρα αν θες να βάλεις max όριο πχ 100ευρώ να πρέπει να βάλεις το slider στο 1% της διαδρομής του?

image.png.7429516b15b1d57db7faf08b5092d106.png

Επεξ/σία από DrLo
  • Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, DrLo said:

και να μπουν στο "ποιοί είμαστ" στοιχεία (όνομα, ΑΦΜ, Αρ. ΓΕΜΗ, τηλέφωνο, δνση κλπ) της εταιρείας του insomnia και όχι τάχα ότι το insomnia ΕΙΝΑΙ οι admin του.

Insomnia Marketplace Terms - Insomnia.gr

2. Πάροχος της Υπηρεσίας

Ο πάροχος της Υπηρεσίας είναι η εταιρεία INSOMNIA ΙΚΕ με έδρα στο Μαρούσι Αττικής, αριθμό ΓΕΜΗ: 157270503000, ΑΦΜ 801457073 (εφεξής Πάροχος της Υπηρεσίας ή Insomnia).

Δημοσ.

Καλά όλα αυτά , αλλά το νέο σύστημα κατά τα λεγόμενα σας προστατεύει τον αγοραστή , αλλά δεν βλέπω εγώ καμία προστασία για τον πωλητή . 
Σε περίπτωση που κάποιος πονηρός αγοραστής αφού παραλάβει το προϊόν πει και "καλά" ότι δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του και ότι δεν είναι όπως το περιέγραφε ο πωλητής , θα κάνει αίτημα στη πλατφόρμα για να πάρει τα χρήματα του πίσω ΣΩΣΤΑ ;;; 
Και ρωτάω τώρα , ο πωλητής πως θα προστατευτεί από τέτοιους "πονηρούς" αγοραστές που θα έχουν σκοπό να επωφελούνται απο τέτοιες αγορές και να παίρνουν και τα χρήματα τους πίσω ;;;;;

Δεν έχετε διευκρίνιση για κάτι τέτοιο !!!

• Like 1
Δημοσ.

Αργά ή γρήγορα τπτ δεν θα είναι δωρεάν στο διαδύκτιο. Απο τις αγοραπωλήσιες μέχρι και την ενημέρωση. Μόλις φτάσουν στο επιθυμητό σημείο εθισμού των καταναλωτών από το ιντερνετ θα κλειδώσουν τα παντά και μόνο με πληρώμη θα έχεις πρόσβαση. Θα σου πασάρουν αυτό που θέλουν και εμείς θα τρώμε το σανό, μπεεε - μπεεε.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Georgenkl είπε

Αργά ή γρήγορα τπτ δεν θα είναι δωρεάν στο διαδύκτιο. Απο τις αγοραπωλήσιες μέχρι και την ενημέρωση. Μόλις φτάσουν στο επιθυμητό σημείο εθισμού των καταναλωτών από το ιντερνετ θα κλειδώσουν τα παντά και μόνο με πληρώμη θα έχεις πρόσβαση. Θα σου πασάρουν αυτό που θέλουν και εμείς θα τρώμε το σανό, μπεεε - μπεεε.

Εσύ ειδικά θα προτείνω να δίνεις 5 ευρώ για κάθε login που θα κάνεις! :) 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...