Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με 12% προμήθεια, μάλλον θα περιμένω την κούλα να μοιράσει InsomniaMarketPlacePASS για να μπορέσω να πουλήσω. 😅

Πέραν της πλάκας, επιλογές υπάρχουν όποιος θέλει ακολουθεί όποιος δε θέλει τα κουβαδάκια του και αλλού. Δε θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας….

Σε γενικές γραμμές η προσέγγιση σας δεν είναι άσχημη αλλά λιγάκι υπερκοστολογημένη..επίσης κάπως πρέπει να προστατευτεί και ο πωλητής, δεν είναι πάντα ο αγοραστής το θύμα…

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Thresh είπε

Με το ΦΠΑ μέσα?

Και 7 να ήταν με τον ΦΠΑ πάλι διστακτικός θα ημουνα...

Όσο υπάρχει το παλιό καλό σύστημα θα συνεχίζω να το χρησιμοποιώ όπως εδώ και αρκετά χρόνια. Τώρα αν ξαφνικά κάποια στιγμή θελήσουν να κρατήσουν μονο το νέο σύστημα...υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, aposkama είπε

πως;;; για να μαθαίνουμε οι υπόλυποι....

11 ώρες πριν, Alex Adams είπε

Πες πως απο ποιον και τι ακριβως εγινε. Αυτα πρεπει να διαδιδονται για την προστασια ολων μας εδω μεσα...

Επεξ/σία από deleted_account
  • Super Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, DesCobra said:

Και 7 να ήταν με τον ΦΠΑ πάλι διστακτικός θα ημουνα...

2-3%  είναι καβάτζα του mangopay αν θυμάμαι καλά, άρα τι μένει, κάνα 2% χωρίς το φπα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dogektor είπε

: Κάποιος πουλάει ένα gaming laptop με 32gb RAM, 1TB SSD κ.λπ. στην τιμή των 1000€....Παραλαμβάνει ό αγοραστής και τώρα αρχίζει το party.. "Γεια σας, μόλις παρέλαβα το προϊόν και το laptop δεν λειτουργεί, είναι χαλασμένο θέλω να το επιστρέψω!!....το στέλνει πίσω ο αγοραστής όπως πρέπει να γίνει η διαδικασία και μόλις το παραλάβει ο πωλητής διαπιστώνει ότι το laptop δεν ανοίγει γιατί πολύ απλά απουσιάζει η RAM των 32GB. Τώρα εσείς πρέπει να κάνετε τον Sherlock Homles ποιος πουλάει παπά. Πείτε μου ποιος έχει δίκιο και που θα κάνετε επιστροφή χρημάτων και ποιον θα δικαιώσετε.

Δυσκολα τους βαζεις. Ασφαλεια TM αφου. Θα εχουν κρατησει 12%, τα λεφτα θα μενουν δεσμευμενα στη σπηλια του Αλι Μπαμπα και τα εμπλεκομενα μερη θα τρεχουν να κανουν μηνυσεις.

Σουρωτηρι ειναι το λιγοτερο που μπορω να σκεφτω για αυτο το συστημα...

Δεν καταλαβαινω πως ειναι καλυτερο απο το να γινει η συναλλαγη χερι χερι ωστε να μπορεις να δεις το προϊον και να το ελεγξεις (στο μετρο του δυνατου).

Επεξ/σία από eaglos
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημα κατά την γνώμη μου δεν είναι στο αν είσαι verified ή όχι ή αν έχει 12% προμήθεια ή όχι το πρόβλημα είναι ο τομέας των αγγελιών η διαχείριση των αγγελιών. 

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1 

Πέρσι λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία επισήμως στην Ελλάδα των καινούριων iPhone 13 ,13 pro,13 pro max. Ψάχνουμε με φίλο μου το 13 pro max επισκεπτόμαστε μεγάλη αλυσίδα του χώρου της κινητής τηλεφωνίας. Απάντηση λυπούμαστε δεν υπάρχουν προς το παρόν μοντέλα μας ενημέρωσε η apple ότι θα έρθουν αν θυμάμαι καλά μέσα Οκτωβρίου....ΟΚ θα περιμένουμε την ίδια ημέρα  τρεις αγγελίες εδώ μέσα που όχι μόνο είχαν το 13 pro max άλλα το είχαν σε όλα τα χρώματα σε ποσότητες και γενικά είχαν όλη την σειρά 13, 13 pro, 13 pro max με ολόκληρη λίστα με όνομα μοντέλο χρώμα χωρητικότητα και φυσικά τιμή. Και το καλύτερο με απόδειξη απο την προαναφερθήσα αλυσίδα μόνο με κατάθεση εννοείται και φυσικά εγγύηση οι αξιολογήσεις τους που ήταν πάνω απο 100.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2 

Αγγελία για iPhone δεν θυμαμαι μοντέλο  σε άψογη κατάσταση (για ανταλλακτικά ) ή για όποιον μπορεί να το ξεκλειδώσει κλειδωμένο σε icloud και φυσικά δεν υπάρχει κουτί απόδειξη παρελκόμενα δηλαδή κινητό ή κλεμμένο ή το βρήκαν κάπου ξεχασμένο.

Επεξ/σία από PLHROPPP
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ο τζαμπατζης και με 1% θα το σκεφτοταν ;) 

Δεν είναι θέμα τζάμπατζη φίλε μου....απλά θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό προμήθειας. 

Ο καθένας έχει τη γνώμη του καο πράττει αναλόγως τι τον συμφέρει. 

Αν εσένα σε εξυπηρετεί το 12% ποιος είμαι εγώ να σου πω μην το χρησιμοποιήσεις? 

Θα μείνω να πουλάω τις συσκευές μου από το παλιό σύστημα όπως κάνω τόσα χρόνια. 

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, PLHROPPP είπε

Πού να δεις και τα πολλαπλά account  πχ ένας έχει ένα προϊόν στο πρώτο του λογαριασμό με τις πολλές αξιολογήσεις με υψηλή τιμή βλέπει ότι δεν τραβάει οπότε το πουλάει στον δεύτερο του λογαριασμό με τις λιγότερες αξιολογήσεις κάνει ο ένας λογαριασμός στον άλλον αξιολόγηση και ο δεύτερος πλέον λογαριασμός το πουλάει φθηνότερα.......αυτά φυσικά δεν γίνονται εδώ στο site αλλά σε ένα άλλο site που μπαίνει ένας φίλος απ' το χωριό........

Μα πως γίνεται αυτό που λες; Αφού έχουν δικλείδες ασφαλείας από το ινσομνια, αν φανεί ότι έχεις δεύτερο account από ίδια ip στα κλείνουν. 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Thresh είπε

2-3%  είναι καβάτζα του mangopay αν θυμάμαι καλά, άρα τι μένει, κάνα 2% χωρίς το φπα?

Δεν έχεις και άδικο.. απλά από την οπτική που το βλέπω εγώ πουλώντας κυρίως κινητά και hw το 12% είναι το κέρδος που συνήθως έχω. 

Ας μείνει το παλιό σύστημα ως έχει και ο καθένας εδώ μέσα θεωρώ ότι θα χρησιμοποιήσει αυτό που τον εξυπηρετεί καλύτερα 

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, DesCobra said:

εγώ πουλώντας κυρίως κινητά και hw το 12% είναι το κέρδος που συνήθως έχω. 

Κέρδος? Συνήθως τα πουλάμε σε χαμηλότερη τιμή από ότι τα αγοράσαμε, πως έχουμε κέρδος? Απλά προσπαθούμε να μειώσουμε την χασούρα.

4 minutes ago, DesCobra said:

Ας μείνει το παλιό σύστημα ως έχει 

Δεν πάει πουθενά προφανώς.

• Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, PLHROPPP είπε

Το πρόβλημα κατά την γνώμη μου δεν είναι στο αν είσαι verified ή όχι ή αν έχει 12% προμήθεια ή όχι το πρόβλημα είναι ο τομέας των αγγελιών η διαχείριση των αγγελιών. 

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1 

Πέρσι λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία επισήμως στην Ελλάδα των καινούριων iPhone 13 ,13 pro,13 pro max. Ψάχνουμε με φίλο μου το 13 pro max επισκεπτόμαστε μεγάλη αλυσίδα του χώρου της κινητής τηλεφωνίας. Απάντηση λυπούμαστε δεν υπάρχουν προς το παρόν μοντέλα μας ενημέρωσε η apple ότι θα έρθουν αν θυμάμαι καλά μέσα Οκτωβρίου....ΟΚ θα περιμένουμε την ίδια ημέρα  τρεις αγγελίες εδώ μέσα που όχι μόνο είχαν το 13 pro max άλλα το είχαν σε όλα τα χρώματα σε ποσότητες και γενικά είχαν όλη την σειρά 13, 13 pro, 13 pro max με ολόκληρη λίστα με όνομα μοντέλο χρώμα χωρητικότητα και φυσικά τιμή. Και το καλύτερο με απόδειξη απο την προαναφερθήσα αλυσίδα μόνο με κατάθεση εννοείται και φυσικά εγγύηση οι αξιολογήσεις τους που ήταν πάνω απο 100.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2 

Αγγελία για iPhone δεν θυμαμαι μοντέλο  σε άψογη κατάσταση (για ανταλλακτικά ) ή για όποιον μπορεί να το ξεκλειδώσει κλειδωμένο σε icloud και φυσικά δεν υπάρχει κουτί απόδειξη παρελκόμενα δηλαδή κινητό ή κλεμμένο ή το βρήκαν κάπου ξεχασμένο.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 3 

Πριν αρκετά χρόνια αγορά απο εδώ μέσα συγγενικό μου πρόσωπο ψαχνουμε S8+  βρησκουμε μελος με πολλες αξιολογήσεις κανονίζουμε να βρεθούμε σε μεγαλη πόλη της Β Ελλάδας με τον  πωλητή μαζί με το s8+ έχει μαζί του iphone 7 plus iphone 7 και κάποια one+ όλα κουτί σφραγισμένα στην πένα που λενε γιατι ειχε να κανει και με αλλους συναλλαγη. Του ζητάμε απόδειξη μου λεει δεν την έχω μαζι μην ανησυχεις θα σου την στείλω στο email περνάν οι ημέρες αποδειξη τιποτα. . Επικοινωνούμε τελικά μεσω του αριθμού που ειχα κρατήσει.....έρχεται σκαναρισμενη χειρογραφη απόδειξη στο email με επωνυμια καταστήματος σφραγίδα ολα όπως θα έπρεπε να είναι τον αριθμό imei της συσκευής οκ λεμε ολα καλα ..μετα απο κανενα μήνα η οθόνη εμφανίζει το γνωστό πρόβλημα με τις κοκκινίλες που είχε η σειρά s8 παίρνω τηλέφωνο στην Samsung τους λέω το imei μου λενε ότι δεν είναι ελληνική η συσκευή άλλα ευρωπαϊκη παρόλα αυτά ομως καλυπτώταν απο εγγύηση λόγω ότι ήταν ευρωπαϊκή. Τον καλώ στο τηλέφωνο που επικοινωνισαμε......καμια άπαντηση ψάχνω προφίλ όχι απλά κλειδωμένο διεγραμμένο παίρνω τηλέφωνο στο καταστήμα στο τηλ που ελεγε η επωνυμία της σφραγίδας στην απόδειξη το τηλ δεν αντιστοιχει σε συνδρομιτή ψάχνω την οδό στο google maps μου δείχνει μια ψησταριά.

Αυτοί φίλε μου θα έρχονται από το μέλλον, δεν εξηγείται αλλιώς. Που τα βρίσκουν και σε ποσότητες;

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...