vorlon68 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, TroyMelloy είπε ΟΚ!!!! ΑΠΛΟΣ πωλητής ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ δεν παίζει να έχει να πουλήσει πάνω από 2 πράγματα την βδομάδα. Οπότε ότι λες σβηστό γιατί γίνεσαι ρεζίλι Εσύ δεν διάβασες ούτε το ποστ ούτε το άρθρο!! Δεν είχα δεν έχω και δεν θα έχω καμία σχέση με το σιτε αλλα η βλακεία βαράει σύνεφο εδώ. Δεν προκειται να σβήσω τίποτα γιατι ουτε ρεζίλι γίνομαι και εχω διαβάσει όλα τα ποστ και το αρθρο. Δηλαδή λές οτι ενας απλός πωλητης δεν πρόκειται να χρησιμοποιησει το marketplace. Εγω σου λεώ οτι το χρησιμοποιει και του τυχαίνει το σενάριο που περιέγραψα. Για πες μου πως διασφαλίζεται ο συγκεκριμένος? Η απάντηση ειναι οτι δεν διασφαλίζεται, ολα τ' αλλα ειναι λογια ν' αγαπιώμαστε...... 39 λεπτά πριν, TroyMelloy είπε Συγνώμη δηλαδή θέλεις ΟΛΗ την προστασία ενός κανονικού μαγαζιού αλλά χωρίς να έχεις αφμ όλα μαύρα! Ωραία. Αν θες προστασία άνοιξε μαγαζί. Απλά. Τοτε το 12% τι ειναι? Νταβατζιλίκη???? Καλα λεω οτι πετάτε την μπάλλα στην εξέδρα...... Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2022 από vorlon68
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 44 λεπτά πριν, korakios είπε Δε βλέπω κάπου να αναφέρεται οτι καταργείται το παλιό σύστημα αγγελιών ..... Αντιθετως δε, αναφέρεται σαφως πως δεν καταργειται 1
korakios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, stormrain είπε Αντιθετως δε, αναφέρεται σαφως πως δεν καταργειται Στις 18/8/2022 στις 12:49 ΠΜ, insomnia.gr είπε Είναι υποχρεωτικό να γίνω Verified Seller (Πωλητής) ; Καθόλου. Μπορείς να συνεχίσεις να πουλάς τα πράγματά σου όπως πριν χωρίς καμία διαφορά και με τους όρους που γνωρίζεις όλο αυτό το διάστημα. ναι αλλά δεν αναβοσβήνει με έντονα χρώματα 😁 1
HALF EVIL Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Παρά πολλές κουβέντες για ένα απλό θέμα. Το Ινσομνια, όπως και ένα σωρό άλλες πλατφόρμες επιζητά το κέρδος για να διατηρηθεί. Αν το 12% είναι πολύ, που είναι , είτε ακολουθείς το παραδοσιακό τρόπο για τις αγγελίες, είτε κοιτάς άλλου. 2
Giannos7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 https://www.youtube.com/watch?v=wVyggTKDcOE 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, vorlon68 είπε Δηλαδή λές οτι ενας απλός πωλητης δεν πρόκειται να χρησιμοποιησει το marketplace. Εγω σου λεώ οτι το χρησιμοποιει και του τυχαίνει το σενάριο που περιέγραψα Απλά για το history Εάν ένας "απλός πωλητής" χρειάζεται να βάζει πάνω από 2 αγγελίες την βδομάδα, 8 το μήνα ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ναι...έχουμε θέμα. Δηλαδή μου λές (παραφράζω) έμπορας γίνεσαι από τις 9 πώλησης τον μήνα και επάνω. Μέχρι της 8 πωλήσεις τον μήνα θεωρήσε "απλώς ιδιώτης πωλητής χωρίς κρατικές, φορολογικές υποχρεώσεις και υποχρεώσεις απέναντι στον καταναλωτή". Ευχαριστώ που με κατατόπισες και είχα μπερδευτεί! Ιδιώτης θα χρειαστεί το marketplace εάν πουλάει το σπίτι του και το περιεχόμενο όλο και βάζει αγγελία για κάθε πιρούνι και κουτάλι ξεχωριστά.
vorlon68 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, TroyMelloy είπε Απλά για το history Εάν ένας "απλός πωλητής" χρειάζεται να βάζει πάνω από 2 αγγελίες την βδομάδα, 8 το μήνα ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ναι...έχουμε θέμα. Δηλαδή μου λές (παραφράζω) έμπορας γίνεσαι από τις 9 πώλησης τον μήνα και επάνω. Μέχρι της 8 πωλήσεις τον μήνα θεωρήσε "απλώς ιδιώτης πωλητής χωρίς κρατικές, φορολογικές υποχρεώσεις και υποχρεώσεις απέναντι στον καταναλωτή". Ευχαριστώ που με κατατόπισες και είχα μπερδευτεί! Ιδιώτης θα χρειαστεί το marketplace εάν πουλάει το σπίτι του και το περιεχόμενο όλο και βάζει αγγελία για κάθε πιρούνι και κουτάλι ξεχωριστά. Συνεχίζεις να μην απαντάς στο υποθετικό σενάριο και να λες αλλα αντι αλλον.....
yannis1975 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Καληνύχτα ζωή....νομίζω ότι πια αλλοιώνεται ο χαρακτήρας και η φιλοσοφία με την οποία ξεκίνησε το insomnia! Δυστυχώς σε δύσκολες εποχές και μετά από πολλά δύσκολα οικονομικά χρόνια που ζήσαμε αποφασίστηκαν fees που ξεπερνάνε ακόμα κσι αυτά του ebay! Απλά ακατανόητο!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 2 hours ago, thn said: Θα αποδίδει τον φόρο αυτόν που κρατάει ή πάμε μπας και κάνουμε μια γρήγορη αρπαχτή μέχρι να μας πάρουν χαμπάρι και να τρέχει ο εκπρόσωπος ενώ εμείς θα κατευάζουμε κοκταιλ? Insomnia Marketplace Terms - Insomnia.gr Για να βλέπουμε το n.2, λογικά ναι.
Vagelis454 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Εγω θα προτεινα να πουλαμε και να μας πληρωνει απο πανω το ινσομνια χαχαχα! Στο διαταυτα λοιπον και περαν της πλακας για οποιον εμπορευεται μεσω της σελιδας πρεπει να υπαρχει και το αναλογο αντιτιμο, συμφωνα με την κριση των διαχειριστων(δεν κρινω αν το 12% ειναι πολυ, λιγο η ειναι προταση υπο εξεταση).Το να χρησιμοποιω ομως το ινσομνια και τις παροχες του δωρεαν για να σπρωχνω μεσα στον μηνα π.χ 5 3090 και 2 iphone χωρις να καταβαλω κανενα αντιτιμο για τις υπηρεσιες αυτες και καπακια να πινω καφε στα Εξαρχεια και να βριζω τον κακο καπιταλισμο, ειναι υποκρισια και κουτοπονηρια.
jimarass26 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dolph είπε Το ερώτημα είναι ένα: υπάρχει κάποια μεγάλη οικονομική δύναμη που στηρίζει αυτή την εξέλιξη; Αν, για παράδειγμα, έχει πουληθεί το insomnia στην Χ-πολυεθνική και αυτή ξεκινάει την εφαρμογή ενός σχεδίου, τότε υπάρχει μέλλον στην συζήτηση. Αν, από την άλλη, είναι το σχέδιο μιας ομάδας που έχει ενα πετυχημένο website (που τί τζίρο κάνει; ), τότε λυπάμαι αλλά μπήκαν σε μπελάδες που δεν τους φαντάζονται. Τέτοιου είδους επιχειρηματικά σχέδια χρειάζονται μεγάλη χρηματοδότηση και πόρους, δεν μπορούν να πετύχουν απλά με την πλάτη μερικών ερασιτεχνών. Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε αν μιλάμε για σχέδιο με πλάτες εκατομμυρίων ή όχι. Καλή δύναμη! Αυτό λέω 2 μέρες τώρα αλλά ποιος ακούει. Το έκανε λέει η Γενική και δεν πέτυχε. Πιάσε το αυγό και κουρευτο. Το skroutz πήρε χρηματοδότηση και έφτιαξε το skroutz shopping bag και αποκτήσαμετο πρώτο Amazon-like στην Ελλάδα. Ελπίζω και εδώ στο insomnia να γίνουν οι σωστές κινήσεις για να δούμε και το αντίστοιχο ελληνικό eBay. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2022 από jimarass26
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 8 minutes ago, yannis1975 said: Καληνύχτα ζωή....νομίζω ότι πια αλλοιώνεται ο χαρακτήρας και η φιλοσοφία με την οποία ξεκίνησε το insomnia! Δυστυχώς σε δύσκολες εποχές και μετά από πολλά δύσκολα οικονομικά χρόνια που ζήσαμε αποφασίστηκαν fees που ξεπερνάνε ακόμα κσι αυτά του ebay! Απλά ακατανόητο! Άρα γιατί να μην συνεχίσεις με το παλιό σύστημα? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Στις 18/8/2022 στις 9:19 ΜΜ, argimeg είπε Από την άλλη πάλι μπορεί να το πεις και καλό μέτρο , γιατί κάποιοι το insomnia το χρησιμοποιούσαν μόνο και μόνο για να πουλήσουν τα σφραγισμένα και καινούρια προιόντα τους, ένας Θεός ξέρει που τα βρίσκουν και πως καταφέρνουν να έχουν καινούρια σφραγισμένα χωρίς αποδείξεις και παραστατικά. Φίλε μου έθιξες κορυφαία απορία που την έχουμε αρκετοί από εδώ μέσα. Και όταν σου λέω "αρκετοί" δεν μιλώ για 2-3 αλλά κυριολεκτικά ΑΡΚΕΤΟΙ ! Αρκετοί με διάφορες εργασίες σε κάθε σημείο του φάσματος της αγοράς. Και παρά τις συζητήσεις μας, απάντηση α) δεν βρίσκαμε β) εικασίες κάναμε γ) σε κάποια συμπεράσματα καταλήγαμε που, ΙΣΩΣ με την κίνηση της αϋπνίας, να εξηγούνται πλέον πάρα πολλά. Ο καιρός θα δείξει, παραμένοντας όλοι μας ως απλοί θεατές ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 3 hours ago, Neo106 said: Αν η προμηθεια ηταν γυρω στο 4-5% θα το θεωρουσα τιμιο. 4-5% με το ΦΠΑ μέσα να υποθέσω? 😛
efo355 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Και γιατί να μην πάρουμε και εμείς οι χρήστες ποσοστά επί των κερδών όταν προτείνουμε κάτι που θα αγοραστεί από άλλο μέλος στο marketplace του ινσομνια ; Πότε έδωσε το insomnia χρήματα ή καποιο κέρδος τελως πάντων στα άτομα που ασχολούνται με τις Προσφορές; Γιατί να ανεβάσω στο insomnia στο προσφορές και όχι στο lagonika που κάνει και μια κλήρωση το χρόνο και όλο και κάτι δίνει; Και γιατί στο κάτω κάτω να κάτσω να χάσω το χρόνο μου προτείνοντας σε άλλο μέλος του φόρουμ τί να αγοράσει όταν βλέπουμε ότι το community spirit χάθηκε πλήρως; Επειδή όλοι μας μεγάλα παιδιά είμαστε και καταλαβαίνουμε ok το insomnia θελει να βάλει το δάχτυλο στο μέλι, εμείς ως απλοί χρήστες γιατί να είμαστε στην απέξω; Παίζουμε ή δεν παίζουμε ρόλο στην βιωσιμότητα του insomnia ; Υ.γ Δεν ασχολούμαι με αγγελίες απλά έβλεπα εδώ και καιρό ότι το φόρουμ είναι εγκαταλειμένο και τώρα αντιλήφθηκα ότι πέθανε πλήρως. 5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις