Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, TroyMelloy είπε

Εντάξει δεν πάμε καλά!! Έστειλα στον άλλον δύο μηνύματα… και κατάλαβα δεν είναι απατεώνας!!
Μετά ανταλάξαμε και ινσταγραμ και τα είπαμε και λίγο..
Ναι έτσι κερδίζουν την εμπιστοσύνη και οι "predators" με "grooming" μέσα από τα προσωπικά μηνύματα. Φίλε μου μιλάμε για το ιντερνετ ο καθένας ότι δηλώνει είναι.  Ένα κινητό θέλω να αγοράσω όχι να συμπεθεριάσω.
Μπορέι να είναι μόνο προσωπική εμπειρία αυτό αλλά τα μηνήματα είναι τελείως άχρηστα όσο αφορα την εμπιστοσύνη. 

Dεν θέλεις να αγοράσεις κινητό, θέλεις μεταχειρισμένο κινητό, οπότε: μήνυμα, τηλέφωνο, αξιολογήσεις, επαρκείς φωτογραφίες =  φιλτράρουν μεγάλο κομμάτι από πιθανά scam.

• Like 1
  • Απαντ. 853
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Αυτο ακριβώς είναι. Εγω όσες φορές έχω πουλήσει και θα πουλήσω, είναι πάντα με κατάθεση πρώτα. Μιλάμε στο τηλ πρώτα πάντα, βάζουν τα λεφτά και στέλνω. Τον καταλαβαίνεις τον παπατζή.

Δεν κατάλαβες τίποτα.

Ναι θα μου στείλεις μήνυμα και να μιλήσουμε να βάλω τα λεφτά. Μα εάν δεν τα βάλω δεν θα το στείλεις. ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΕ επειδή μου μίλησες αλλα επειδή έβαλα στον λογαριασμό σου ΠΡΙΝ μου στείλεις το δέμα. 
Φυσικά και με εμπιστεύεσαι γιατί θα βάλω πρώτα τα λεφτά!!!!

Τον καταλαβαίνεις τον παπατζή.

Ναι είσαι χαρτορίχτρα. 

Εγώ σαν αγοραστής? Επειδή έχεις ωραία φωνή στο τηλέφωνο θα μου πεις και δύο μούφες έχω λόγο να σε εμπιστεύομαι παραπάνω από το αν δεν σου μίλαγα? Τι αλάζει για εμένα? Ψέματα δεν μπορεις να μου πεις?
Ότι να’ναι

15 λεπτά πριν, HappyMerchant είπε

Dεν θέλεις να αγοράσεις κινητό, θέλεις μεταχειρισμένο κινητό, οπότε: μήνυμα, τηλέφωνο, αξιολογήσεις, επαρκείς φωτογραφίες =  φιλτράρουν μεγάλο κομμάτι από πιθανά scam.

Άντε και ο άλλος.  Πραγματικά

Είπα ότι τα μυνήματα με τον πωλητή δεν έχουν καμία αξία όσον αφορά την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ της αγοραπωλησίας. 

Δηλαδή εαν έχει γράψει στην αγγελία δεν έχει γρατσουνιές θα μου πει στο τηλέφωνο όχι τελικά έχει???

Η επικοινωνία έχει νόημα για τον τρόπο πληρωμής/αποστολής αλλα όχι για την εμπιστοσύνη προς τον πωλητή. Για την εμπιστοσύνη τα ΄αλλα που λες ναι ..."αξιολογήσεις, επαρκείς φωτογραφίες"...

Είπαμε δεν διαβάζουμε τα άρθρα αλλά όχι να μην διαβάζουμε και τα ποστ που παραθέτουμε!!

Επεξ/σία από TroyMelloy
Δημοσ.

Το ερώτημα είναι ένα: υπάρχει κάποια μεγάλη οικονομική δύναμη που στηρίζει αυτή την εξέλιξη;

Αν, για παράδειγμα, έχει πουληθεί το insomnia στην Χ-πολυεθνική και αυτή ξεκινάει την εφαρμογή ενός σχεδίου, τότε υπάρχει μέλλον στην συζήτηση.

Αν, από την άλλη, είναι το σχέδιο μιας ομάδας που έχει ενα πετυχημένο website (που τί τζίρο κάνει; ), τότε λυπάμαι αλλά μπήκαν σε μπελάδες που δεν τους φαντάζονται.

Τέτοιου είδους επιχειρηματικά σχέδια χρειάζονται μεγάλη χρηματοδότηση και πόρους, δεν μπορούν να πετύχουν απλά με την πλάτη μερικών ερασιτεχνών.

Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε αν μιλάμε για σχέδιο με πλάτες εκατομμυρίων ή όχι.

Καλή δύναμη!

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TroyMelloy είπε

Δεν κατάλαβες τίποτα.

Ναι θα μου στείλεις μήνυμα και να μιλήσουμε να βάλω τα λεφτά. Μα εάν δεν τα βάλω δεν θα το στείλεις. ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΕ επειδή μου μίλησες αλλα επειδή έβαλα στον λογαριασμό σου ΠΡΙΝ μου στείλεις το δέμα. 
Φυσικά και με εμπιστεύεσαι γιατί θα βάλω πρώτα τα λεφτά!!!!

Τον καταλαβαίνεις τον παπατζή.

Ναι είσαι χαρτορίχτρα. 

Εγώ σαν αγοραστής? Επειδή έχεις ωραία φωνή στο τηλέφωνο θα μου πεις και δύο μούφες έχω λόγο να σε εμπιστεύομαι παραπάνω από το αν δεν σου μίλαγα? Τι αλάζει για εμένα? Ψέματα δεν μπορεις να μου πεις?
Ότι να’ναι

Αναρωτιέμαι εάν αυτό με την κατάθεση που ο κάθε ένας πωλητής ζητάει γυρίσει λίγο ανάποδα δηλαδή θα σου κάνω κατάθεση μόνο όταν παραλάβω το αντικείμενο. Πόσοι από τους αγαπητούς πωλητές που ζητάνε στην αγγελία τους κατάθεση γιατί εγγύηση είναι οι αξιολογήσεις τους θα το δεχθούν; Εάν κάποιος αγοραστής με αξιολογήσεις σας πει ζητώ πρώτα να μου στείλεις ότι πουλάς να το ελέγξω και εφόσον το βρω σωστό να σου κάνω κατάθεση γιατί και για εμένα εγγύηση είναι οι αξιολογήσεις μου θα το δεχθείτε; 

Πολύ σωστά τα λες φίλε μου συμφωνώ μαζί σου  

• Like 3
Δημοσ.

Κρίμα γιατί οι αγγελίες ήταν μια πολύ καλή επιλογή για αγοραπωλησίες.

12% είναι εξωφρενικά μεγάλο ποσό. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TroyMelloy είπε

Δηλαδή επειδή οι επαγγελματίες πωλητές έχουν ένα έξοδο πλέων 12% (το μοναδικό τους)...πρέπει το ινσομνια να τους αποζημιώνει κιόλας? Ο πωλητής διασφαλίζετε με το να είναι ΣΩΣΤΟΣ. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο.

Ας ανοίξουν εσοπ μόνοι τους να δούμε εκεί πόσο ποσοστό % θα χάνουν και τι διασφάλιση θα έχουν (τιπ: θα έχουν χειρότερη) και ποιο σημαντικό πως Θα βρίσκουν τους πελάτες/επισκέπτες!! Αλλα ξέχασα μάθανε στο τσάμπα. 

Ναι ήτανε ωραίο το τσάμπα (για τους επαγγελματίες μιλάμε) …. Και τώρα πόνεσε. Τώρα τους έπιασε ο πόνος για την προστασία. Όποιος θέλει προστασία να πάει να εγγραφει στο ΓΕΜΗ και να μάθει τα δικαιώματα του. 

Μαλλον κάποιοι ή δεν καταλαβαίνουν τι λέμε ή δεν δεν θέλουν να καταλάβουν και εχουν βγει και υποστηρίζουν το site μεχρι θανάτου. Κατ' αρχήν δεν λέμε για τον επαγγελματία αλλα για τον απλό πωλητη. 

Κάποιος πουλάει ενα PS4 και το στέλνει κανονικά. Ο αγοραστής λέει μου έστειλες πετρες και ανοιγει ticket. To insomnia έχει πάρει το 12% προμήθεια και σου λέει βρείτε τα μεταξύ σας.

Ο πωλήτης ειναι σώστος με τα λεγομενά σου αλλα κάθετε στο άξονα y με την συμπεριφορά του αγοραστή. Που ειναι η προστασία απο το insomnia σ' αυτη την περίπτωση? Πουθενά. Το νοιάζει μόνο να τσεπώσει το 12% και τιποτε άλλο.

Οταν υποστηρίζετε το site καλό ειναι να μην πετάτε την μπάλλα στην κερκίδα με αλλ' αντι αλλον απαντήσεις σε σχέση με τα γραφόμενα.......

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Μαλλον κάποιοι ή δεν καταλαβαίνουν τι λέμε ή δεν δεν θέλουν να καταλάβουν και εχουν βγει και υποστηρίζουν το site μεχρι θανάτου. Κατ' αρχήν δεν λέμε για τον επαγγελματία αλλα για τον απλό πωλητη. 

Κάποιος πουλάει ενα PS4 και το στέλνει κανονικά. Ο αγοραστής λέει μου έστειλες πετρες και ανοιγει ticket. To insomnia έχει πάρει το 12% προμήθεια και σου λέει βρείτε τα μεταξύ σας.

Ο πωλήτης ειναι σώστος με τα λεγομενά σου αλλα κάθετε στο άξονα y με την συμπεριφορά του αγοραστή. Που ειναι η προστασία απο το insomnia σ' αυτη την περίπτωση? Πουθενά. Το νοιάζει μόνο να τσεπώσει το 12% και τιποτε άλλο.

Οταν υποστηρίζετε το site καλό ειναι να μην πετάτε την μπάλλα στην κερκίδα με αλλ' αντι αλλον απαντήσεις σε σχέση με τα γραφόμενα.......

ΟΚ!!!!

ΑΠΛΟΣ πωλητής ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ δεν παίζει να έχει να πουλήσει πάνω από 2 πράγματα την βδομάδα.
Οπότε ότι λες σβηστό γιατί γίνεσαι ρεζίλι
Εσύ δεν διάβασες ούτε το ποστ ούτε το άρθρο!!

Δεν είχα δεν έχω και δεν θα έχω καμία σχέση με το σιτε αλλα η βλακεία βαράει σύνεφο εδώ.

Επεξ/σία από TroyMelloy
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Ο πωλήτης ειναι σώστος με τα λεγομενά σου αλλα κάθετε στο άξονα y με την συμπεριφορά του αγοραστή. Που ειναι η προστασία απο το insomnia σ' αυτη την περίπτωση?

Συγνώμη δηλαδή θέλεις ΟΛΗ την προστασία ενός κανονικού μαγαζιού αλλά χωρίς να έχεις αφμ όλα μαύρα! Ωραία. Αν θες προστασία άνοιξε μαγαζί. Απλά. 

Για τον τύπο που θα πουλήσει το ΠΣ4 του είναι αστεία αυτά. ΜΟΝΟ οι επαγγελματίες αγχώνονται. Ο τύπος με το πσ4 θα το πουλήση με τραπεζική κατάθεση πρώτα και δεν θα έχει συνδρομη στο ινσομνια γιατι δεν την χρειάζετε

Μόλις τώρα, korakios είπε

Δε βλέπω κάπου να αναφέρεται οτι καταργείται το παλιό σύστημα αγγελιών .....

Πραγματικα όσο και να το πεις... εκει τα τρολλ οι επαγελματίες πωλητες το άσπρο μαύρο να κάνουν!!!

Δημοσ.

νομιμο παραστατικό για την παροχή υπηρεσίας που κοστολογεί με 9.κατι τις % επι της πώλησης συν φαπα το ινσόμνια θα δίνει?  εγώ θα επιμένω για απάντηση σε αυτό. 

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, korakios είπε

Δεν βλέπω να υιοθετείται το 6 αγγελίες και 12% όμως και εγώ, από πωλητές... So...

Δημοσ.

Και μενα που στην γιορτη μου μου εκαναν δωρο 5 iphone 13 pro max, πως θα τα σπρωξω τωρα με προμηθεια 12%...ετσι μωρε για να μην καθονται αδικα στα κουτια🤣🤣🤣

• Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, TroyMelloy είπε

Πραγματικα όσο και να το πεις... εκει τα τρολλ οι επαγελματίες πωλητες το άσπρο μαύρο να κάνουν!!!

δεν έχει σχέση , αρκετοί απλοί περιστασιακοί πωλητές δεν κατάλαβαν οτι δεν καταργείται κάτι και νομίζουν οτι είναι υποχρεωμένοι να γίνουν "Verified Sellers"

1 λεπτό πριν, Tetrabitos είπε

Δεν βλέπω να υιοθετείται το 6 αγγελίες και 12% όμως και εγώ, από πωλητές... So...

δεν κατάλαβα τι εννοείς με την παράθεση

Μόλις τώρα, Vagelis454 είπε

Και μενα που στην γιορτη μου μου εκαναν δωρο 5 iphone 13 pro max, πως θα τα σπρωξω τωρα με προμηθεια 12%...ετσι μωρε για να μην καθονται αδικα στα κουτια🤣🤣🤣

απλά δε θα είσαι "Verified Seller" , άρα δε θα υπάρχει προμήθεια....

@insomnia.gr κάντε ένα edit αν μπορείτε στο άρθρο, οι περισσότεροι δεν κατάλαβαν οτι είναι προσθήκη

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, korakios είπε

Είναι σα να λες στο θέμα της ΔΕΗ ότι

Δε βλέπω κάπου να αναφέρεται οτι καταργείται η επιδότηση της κυβέρνησης στην κιλοβατώρα...

Τέτοια σιγουριά μπορούμε να νιώθουμε

Δημοσ.
22 ώρες πριν, kazantzidis είπε

Δηλαδή θα πουλήσω iphone 1000 euro και θα πληρώσω 120 ευρώ προμήθεια;;;; Θα μπουν καθαρά 880; 

Πολύ απλά αν θέλεις 1000€ στην τσέπη σου βάζεις μια τιμή 1137€ και όποιος θέλει την ασφάλεια του insomnia το αγοράζει. Αλλιώς με την παραδοσιακή μέθοδο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...