Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, zarzonis said:

Ερώτηση που δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί. Υπάρχει κάποιο φίλτρο(ή θα έχετε πλάνο να βάλετε) για να βλέπω μόνο αγγελίες μέσω Marketplace;

Soon (TM). 

• Like 1
  • Απαντ. 853
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Thresh είπε

Αυτό δεν είναι διαγραφή αλλά κλείσιμο. Η διαγραφή σημαίνει αυτόματη ανάκτηση εβδομαδιαίου slot αγγελίας.

Επιπλέον αν το κλείσεις έτσι, δεν θα παίζει κι αξιολόγηση.

Ωραια οχι διαγραφη κλεισιμο Είμαστε άντρες και τον λόγο μας τον κρατάμε :P  :P  την κλεινω εχω 6 slot + 4 απο τον ανταγωνισμο.
Για την αξιολογηση δεν ξαναγράφω το εγραψα ποιο πανω .  

Η γνώμη μου είναι ότι θα υπάρχει ανισορροπία. Εκτος και παμε σε λυση @billdanos :P  :P 

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Arkin είπε

και ειναι μεσα και οι προμηθειες για τις τραπεζες πχ με εμβασματα

Το έμβασμα από εξωτερικό δεν είναι μέσα. Το λέει στους όρους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Arkin είπε

Επισης το 12% απο οτι καταλαβα εχει μεσα μεταφορικα συνηθως ενα 15αρι ειναι για πιο ογκωδη αντικειμενα και ειναι μεσα και οι προμηθειες για τις τραπεζες πχ με εμβασματα κτλ πειτε ενα 20αρικο δηλαδη. Με το 20αρικο ηδη ειμαστε στο 12% σε ενα ποσο της ταξης των 180 ευρω. 

Αυτο ΔΕΝ το γραφει πουθενα ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ... 12% Ο ΠΩΛΗΤΗΣ..

Επεξ/σία από doctorScien
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Thresh είπε

Soon (TM). 

Θα γίνει μήπως ξεχωριστή κατηγορία το marketplace. Επίσης έπρεπε να είχαν ήδη μπει εμφανή κουμπιά για εγγραφή για verified και τους όρους (όχι μόνο στο παρόν thread) 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Το έμβασμα από εξωτερικό δεν είναι μέσα. Το λέει στους όρους.

Για Ελλαδα μιλαω δεν πρεπει να αναλαμβανουν για πωληση σε εξωτερικο. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Για Ελλαδα μιλαω δεν πρεπει να αναλαμβανουν για πωληση σε εξωτερικο. 

Η πληρωμή γίνεται μέσω mangopay που είναι στο εξωτερικό. Ωστόσο, ακόμα και να μην μετράει ως εξωτερικού το έμβασμα, δεν καλύπτεται ούτε το ελληνικό. Θα πρέπει να το κάνεις "ταληρακια" (aka 20αρικα) για να μην χρεωθείς έμβασμα. 

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, SabotazNic said:

Θα γίνει μήπως ξεχωριστή κατηγορία το marketplace. Επίσης έπρεπε να είχαν ήδη μπει εμφανή κουμπιά για εγγραφή για verified και τους όρους (όχι μόνο στο παρόν thread) 

Υποθέτω μόνο φίλτρο σε κάθε υπάρχουσα κατηγορία.

Δημοσ.

Δεν  ξέρω τι έχουν γράψει τα άλλα μέλη καθώς είναι αδύνατο να διαβάσω 43 σελίδες αυτή τη στιγμή.

Νομίζω είναι ανυπόφορα αυτονόητο ότι το 12% αποτελεί νούμερο εκτός πραγματικότητας, εκτός αν στο insomnia θεωρούν ότι έχουν τη δυναμική του AMAZON.

Θεωρώ ότι πολύ σύντομα ο ρεαλισμός και η πραγματικότητα θα οδηγήσουν αυτό το ποσοστό σε πολύ πολύ χαμηλότερα επίπεδα.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
15 minutes ago, darkman said:

Η γνώμη μου είναι ότι θα υπάρχει ανισορροπία.

Ναι αλλά αν το κάνουν όλοι δεν θα υπάρχει. 😛

Δημοσ.

Με τόσα αρνητικά σχόλια, οι moderators  και οι λοιποί CEO, COO, CFO, CIO, CMO, CTO θα πρέπει ήδη  να έψαχναν το νέο marketplace model.  Οι insomniacs απο ότι φαίνεται δεν το αγκαλιάσαμε θερμά αυτό το 12%, μας έκατσε στον λαιμό ένα πράγμα!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Η πληρωμή γίνεται μέσω mangopay που είναι στο εξωτερικό. Ωστόσο, ακόμα και να μην μετράει ως εξωτερικού το έμβασμα, δεν καλύπτεται ούτε το ελληνικό. Θα πρέπει να το κάνεις "ταληρακια" (aka 20αρικα) για να μην χρεωθείς έμβασμα. 

Νομιζα θα ειναι και τα εξοδα μεταφορας στην τραπεζα μεσα στο 12% οπως και τα μεταφορικα που αυτα ειναι 100%. Νομιζω μεχρι 14.99 δεν ειναι τα δωρεαν εμβασματα στις περισσοτερες τραπεζες? Η εδω επειδη μιλαμε τραπεζα προς τραπεζα ειναι 20 ευρω το δωρεαν?

Δημοσ.

Στο μεταξύ είναι ξεκάθαρη η κατεύθυνση που πήρε το site για τις αγγελίες. Για εμένα και άτομα σαν εμένα που βάζουμε αγγελίες μόνο πράματα που πραγματικά δεν χρειαζόμαστε δεν άλλαξε κάτι. Τώρα από εκεί και πέρα... Ή 12% στο insomnia, ή 24% στην ταμειακή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω μια απορία για όσους αναφέρουν τους "επαγγελματίες" κτλ. που δεν διαφωνώ ότι υπάρχουν.

Αλλά πως το σύστημα της προμήθειας βοηθάει και γενικά το σύστημα verified?

Ο "επαγγελματίας" που είναι ήδη στο insomnia έχει ήδη πολλές αξιολογήσεις (συνήθως θετικές), άρα δεν έχει κάτι να χάσει αν δεν γίνει verified καθώς με πολλές αξιολογήσεις σίγουρα αρκετοί θα τον εμπιστευτούν.

Δεύτερον εφόσον μένει το παλιό σύστημα ο "επαγγελματίας" θα βάζει δυο αγγελίες, θα τις δίνει πολύ εύκολα, όπως έκανε, και θα κάνει υπομονή να βάλει ξανά από το να πει "Α! Θα βάλω 5 αγγελίες! Θα βγάλω πχ από αυτές 800€ -12%= 704" δηλαδή θα χάσει 96€, αν δεν μεταφέρει το κόστος στα αντικείμενα, μόνο και μόνο για να κάνει περισσότερες πωλήσεις;

Εγώ νομίζω θα μείνει στο παλιό και την δουλειά του θα την κάνει άνετα και θα μεταφερθεί και σε άλλες πλατφόρμες και θα "σπάει" τα πράγματα που θα θέλει να πουλήσει. Ο "επαγγελματίας" δεν έχει να φοβηθεί τίποτα γιατί εφόσον έχει να δώσει πράγμα θα βρει να το δώσει χωρίς να χρεωθεί και χωρίς να μπλέξει με τράπεζες κτλ.

Επεξ/σία από godfather0991
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...