Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, darkman είπε Ωραια και ? θα υπαρχει καποια ποινη για αυτους ? Εγώ πρότεινα να τους βγάζουμε τα νύχια και μετά να τους βουτάμε τα δάχτυλα σε οινόπνευμα αλλά φαντάζομαι πως θα γίνει κάτι πιο πολιτισμένο!
darkman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, billdanos είπε Εγώ πρότεινα να τους βγάζουμε τα νύχια και μετά να τους βουτάμε τα δάχτυλα σε οινόπνευμα αλλά φαντάζομαι πως θα γίνει κάτι πιο πολιτισμένο! Δεν θελω να το παρεις πανω σου αλλα εισαι απο τους αγαπημένους μου Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2022 από darkman 1
kirileman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Μπορεί να απαντήθηκε, αλλά βλέπω ότι η πληρωμή γίνεται μέσω Mangopay. Τα κόστη αυτά επιβαρύνουν τον αγοραστή;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, kirileman είπε Μπορεί να απαντήθηκε, αλλά βλέπω ότι η πληρωμή γίνεται μέσω Mangopay. Τα κόστη αυτά επιβαρύνουν τον αγοραστή; Είναι μέσα στην αρχική προμήθεια. Ο αγοραστής επιβαρύνεται με τα μεταφορικά.
darkman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, Thresh είπε Ναι αλλά στο ενδιάμεσο θα έχει "κίνδυνο" να πατήσει και να αγοράσει κάποιος μέσω της πλατφόρμας. Εκεί τι θα κάνει? Θα έρχεται ο courier σπίτι και θα τον διώχνει μέχρι να πετύχει κάποιον που θα στείλει pm για να κανονίσουν συνάντηση? Πόσες φορές θα ρίξει άκυρο στον courier ο πωλητής μέχρι να γίνει unverified? Γιατι δεν θα μπορω να διαγραψω μια αγγελια ? καλησπερα φιλε μου ναι υπάρχει διαθέσιμο αν το θες πες μου να το βγαλω απο την λίστα και να τα πουμε και απο κοντα μιας και ειμαστε στην ιδια περιοχη ( παμε και για καφε με την προμηθεια )
flexpick Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, darkman είπε Γιατι δεν θα μπορω να διαγραψω μια αγγελια ? καλησπερα φιλε μου ναι υπάρχει διαθέσιμο αν το θες πες μου να το βγαλω απο την λίστα και να τα πουμε και απο κοντα μιας και ειμαστε στην ιδια περιοχη ( παμε και για καφε με την προμηθεια ) Γιατι οι αγοραστες του καινουριου συστηματος θελουν να αποφυγουν αυτο ακριβως ή δε μπορουν (διαφορετικες πολεις) 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 10 minutes ago, darkman said: Γιατι δεν θα μπορω να διαγραψω μια αγγελια ? καλησπερα φιλε μου ναι υπάρχει διαθέσιμο αν το θες πες μου να το βγαλω απο την λίστα και να τα πουμε και απο κοντα μιας και ειμαστε στην ιδια περιοχη ( παμε και για καφε με την προμηθεια ) Οχι, ούτε τώρα μπορείς να διαγράψεις αγγελία.
kirileman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, billdanos είπε Είναι μέσα στην αρχική προμήθεια. Ο αγοραστής επιβαρύνεται με τα μεταφορικά. Άρα το Mangopay πληρώνεται από το insomnia (το οποίο πληρώνεται από τον πωλητή) και μόνο. Οκ. Edit: Ή μήπως ένα ποσοστό παρακρατείται απευθείας από το Mangopay και ένα ποσοστό από το Insomnia; Μάλλον αυτό. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2022 από kirileman
doctorScien Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Περιστασιακος πωλητης στο ινσομνια κυριως οταν αναβαθμιζω αλλά κυριως αγοραστης με πολλα χρονια εδω ..πανω απο 20... ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΤΟ ΕΘΙΞΑΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ.. Η ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ.. ΠΧ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ..ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑ.. ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΕΛΤΑ ΔΕΜΑ ΣΤΑ 3Ε...ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ... ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ... ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΝΤΟΣ ΙΔΙΑΣ ΠΟΛΗΣ.. 2. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΡΑΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΩΛΗΤΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΚΤΟΣ site.. ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ 3. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ 12% + ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ courrier ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΠΟΡΟΦΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ (ΔΥΣΚΟΛΟ) 4. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΝΕΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ (ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΜΟΝΟ ΠΩΛΗΤΕΣ) ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ.. ΠΧ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΟΝΙΤΟΡ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΠΩΛΗΤΗ ΜΕ 1 ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΖΑΚΥΝΘΟ.. ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΣΚΕΦΤΟΜΑΙ... 5. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΑΣΥΜΦΟΡΟ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ... ΠΧ ΕΓΩ ΕΧΩ 80+ ΘΕΤΙΚΕΣ ... ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΠΩ ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ... ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... Για την ακριβεια σε 20 χρονια 2-3 φορες προβλημα... ΑΛΛΑ ΑΓΟΡΕΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 20 ΘΕΤΙΚΕΣ.. ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ 1 ΑΝΤΕ 2 ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ.. 6.ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ fleamarket.. ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ... ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΙ ΤΙΜΕΣ.. ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ... ΣΕ ΤΙΜΕΣ .....ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
darkman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Thresh είπε Οχι, ούτε τώρα μπορείς να διαγράψεις αγγελία. Το αντικείμενο δεν είναι πλέον διαθέσιμο...... Tο αντικείμενο διατέθηκε εκτος Insomnia ........ Δεν θα τα εχει αυτα ο Verified ? Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2022 από darkman
SabotazNic Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 19 λεπτά πριν, billdanos είπε Είναι μέσα στην αρχική προμήθεια. Ο αγοραστής επιβαρύνεται με τα μεταφορικά. Εγώ θα ξαναρωτήσω, γτ όχι paypal? Είναι σίγουρα και πιο γνωστό, και όλοι λίγο πολύ έχουν ήδη λογαριασμούς. Εννοώ αλά ebay διαδικασία. Βέβαια, εκεί δεν ξέρω πως στο τέλος παίρνει το eBay την προμήθεια του (πάει αγοραστή -> eBay -> pp -> πωλητή?)
Arkin Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 42 σελιδες x 15 σχολια εχουμε κοντα 630 σχολια. Απο αυτα πανω απο τα 400 δεν διαβασαν καν το πρωτο ποστ. Βρε παιδια μενει η λειτουργια για τις αγγελιες οπως ηταν πριν οσοι δεν θελουν να γινουν verified sellers. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ. Ουτε προμηθειες τιποτα. Δηλαδη διαβαστε το πρωτο ποστ του θεματος τα παντα εξηγουνται αψογα. Επισης το 12% απο οτι καταλαβα εχει μεσα μεταφορικα συνηθως ενα 15αρι ειναι για πιο ογκωδη αντικειμενα και ειναι μεσα και οι προμηθειες για τις τραπεζες πχ με εμβασματα κτλ πειτε ενα 20αρικο δηλαδη. Με το 20αρικο ηδη ειμαστε στο 12% σε ενα ποσο της ταξης των 180 ευρω. Απο εκει και περα πχ για κατι που εχει 1000 ευρω θα ηταν λογικο να πεσει η προμηθεια εκτος αν ειναι στη μεση και καποιος ελεγχος διασφαλισης οτι ο αγοραστης θα λαβει 100% αυτο που αγορασε. Βεβαια την προμηθεια την πληρωνει ο πωλητης οποτε ενα 50-50 διαμοιρασμος της προμηθειας για μεγαλυτερα ποσα θα ηταν πιο δικαιο για τον πωλητη. Απο εκει και περα δεν σου αρεσει η προμηθεια? Δεν αλλαζει τιποτα μενεις οπως ησουν τοσο καιρο. Εγω δεν εχω πουλησει ποτε τιποτα εδω μεσα απο το 2006 που ειμαι μελος περα απο αυτες τις μερες μια καρτα γραφικων πριν κατι μερες δεν με επηρεαζει καθολου αλλα ουτε και εσας που θελετε να παραμεινετε με την παλια λειτουργια. Αν γινει υποχρεωτικη η προμηθεια το ξανα βλεπουμε. 1
Upogeios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 ε ρε τι εχει να γινει μολις ανοιξει το skroutz τμημα με αγγελιες, οχι τιποτα τρομερο, απλα διπλα στα καινουργια, να βαλει και τα μεταχειρισμενα .. και θα το κανει με ενα 3~5% κοστος! 2 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 12 minutes ago, darkman said: Το αντικείμενο δεν είναι πλέον διαθέσιμο...... Tο αντικείμενο διατέθηκε εκτος Insomnia ........ Δεν θα τα εχει αυτα ο Verified ? Αυτό δεν είναι διαγραφή αλλά κλείσιμο. Η διαγραφή σημαίνει κι "αυτόματη" ανάκτηση ενός εβδομαδιαίου slot αγγελίας. Επιπλέον αν το κλείσεις έτσι, δεν θα παίζει κι αξιολόγηση.
zarzonis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Ερώτηση που δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί. Υπάρχει κάποιο φίλτρο(ή θα έχετε πλάνο να βάλετε) για να βλέπω μόνο αγγελίες μέσω Marketplace;
Προτεινόμενες αναρτήσεις