Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PLHROPPP είπε

Να σου απαντήσω λοιπόν 

Εάν έχεις 100+ αξιολογήσεις και πουλάς δύο τηλέφωνα κάθε εβδομάδα από 800+ ευρώ και πάνω το καθένα που τα κέρδισες σου τα κάνανε δώρο τα άνοιξες απλά για να τα δεις αν είναι καλά να έχει όχι 12% αλλά 24% προμήθεια 

Δεν βγαίνει το ποσό φίλε ανεβαίνει ανεβαίνει περισσότερο από καινούργιο 

Δημοσ.

To 12% είναι όντως υψηλό αλλά δεν με απασχολεί αφού συνεχίζει να ισχύει και ο παλιός τρόπος συναλλαγών, χωρίς προμήθεια.

Υπόψιν το fb marketplace είναι δωρεάν με πολλαπλάσια επισκεψιμότητα.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, windshear είπε

Δε μπορεί το efood και skroutz να λειτουργεί με μικρότερα "χαράτσια" από ένα site που είναι community based. 

Δεν γνωρίζω τα πραγματικά ποσοστά αλλά και στην περίπτωση ενός καταστήματος που συμμετέχει στο efood, οι τιμές στον κατάλογο περιλαμβάνουν και το κόστος της προμήθειας κλπ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, billdanos είπε

σιγά τα φόρουμς! 😛 

Ίδια λογική αντιμετώπισης και από εκεί και από εδώ βλέπω 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, billdanos είπε

Κοίτα, είναι προφανές πως στο νέο σύστημα δεν θα μπορούσε ποτέ να μπει ένας νέος χρήστης που μέχρι τώρα ανέβαζε αγγελία του στυλ:

"πουλαο κοινειτω τοιλαιφονω άοιφων σφραγοιστω απω δοιαγονεισμω 400 εβρο γοιατει χροιαζωμε αμαισα μαιτροιτα. Μωνο καταθεσοι γοια αμαισοι απωστωλοι η Λαιφτά στω λαιπτώ"! 😛 

IMG_20210730_110541.jpg.a2dba29c39d991a22a51d285880fb1f7.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι έτσι να βγαίνουν στην επιφάνεια και οι πολλαπλοί λογαριασμοί…

μα καλά καμία συναίσθηση για το τι λετε ορισμένοι????

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Έτσι έτσι να βγαίνουν στην επιφάνεια και οι πολλαπλοί λογαριασμοί…

μα καλά καμία συναίσθηση για το τι λετε ορισμένοι????

Όπως παλιά τα κινητά ένα για την κορώνα στο κεφάλι σου και ένα για το αίσθημα.....μετά βγήκαν οι dual sim μέχρι να έρθει το πρώτο μήνυμα στην καραντίνα από το 112 να χτυπάνε και οι δύο sim μαζί και μετά να δουλεύει παντόφλα 

• Like 1
Δημοσ.

Η ερώτηση η δικιά μου είναι ένα κατάστημα βγάζει 10 τοις 100 κέρδος από μια πώληση ενός κινητού π.χ. ? Πώς θέλει το σιτε να βγάλει 10 τοις εκατό στα σίγουρα χωρίς να διαθέσει ούτε ένα ευρώ για εμπόρευμα . 

Η αρχή τους τέλους είναι αν γίνει αυτό εδώ πέρα . 

• Thanks 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

.

Εσυ εισαι εκεινος που πουλουσε το Iphone,ή δε θυμαμαι καλα;

Πολυ φιλικα,δε μπορεις να εχεις γνωμη επειδη εβαλες μια αγγελια,δεν εχεις ιδεα για τι πραμα μιλαμε.

ΚΑΝΤΟ ΣΤΙΚΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!!!!

Έχω πολύ καλή εικόνα. Γιατί το είχα 2 μήνες.Όποτε είχα αλληλεπίδραση για μεγάλο χρονικό διάστημα και από πολλούς.  Και πιο παλιά είχα βάλει ένα iPad. Η εμπειρία μου γενικά ήταν «μπάτε σκύλοι αλέστε». Μόνο ως αγοραστής ήμουν ευχαριστημένος 100%. Γιατί πλήρωνα. Ως πωλητής η εμπειρία ήταν 0/10. Γενικά ο πωλητής δεν προστατεύεται. Η λογική έλα μα συναντηθούμε είναι λογική νηπιαγωγείου. Το λιγότερο….Ναι να συναντηθούμε αν πληρώσεις πρώτα.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, manwlis77 είπε

Η ερώτηση η δικιά μου είναι ένα κατάστημα βγάζει 10 τοις 100 κέρδος από μια πώληση ενός κινητού π.χ. ? Πώς θέλει το σιτε να βγάλει 10 τοις εκατό στα σίγουρα χωρίς να διαθέσει ούτε ένα ευρώ για εμπόρευμα . 

Η αρχή τους τέλους είναι αν γίνει αυτό εδώ πέρα . 

Όπως θέλει και ο άλλος ο "έμπορας" εκμεταλλευόμενος το site να φτιάξει το "μαγαζάκι" του ψάξε μέσα στις αγγελιες έχει πολλούς 

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, peet είπε

Αν εσύ θέλεις να σου αφαιρούν ebay+paypal+τράπεζα[το ebay κρατά προμήθεια ακόμη και από τα μεταφορικά]  κοντά στο 20% αναφαίρετο δικαίωμα σου .Και εγώ  έχω πουλήσει αρκετά αντικείμενα εκεί ,που δεν υπήρχε αγοραστικό κοινό στην Ελλάδα ,οπότε ήταν μονόδρομος .

Το ότι πλέον έχουν μείνει σχεδόν μόνο έμποροι -καταστήματα [που έχουν λιγότερες κρατήσεις ] υποθέτω ότι το έχεις αντιληφθεί  ,όπως και ότι πλέον δεν υπάρχει το πλήθος των αγγελιών που υπήρχε .

Μάντεψε γιατί; Γιατί ο πωλητής μπαίνει σε βαβούρα. Εγώ θέλω όπως είπα πριν να βάλω 2-3 αγγελίες να ξεφορτωθώ 5 πράγματα. Να μπω μια μέρα να δω 2-3 ερωτήσεις και 1-2 που να έχουν πληρώσει. Γίνεται; Αυτό θέλει ο απλός πωλητής σήμερα. Όχι έλα να το δω και αλλά αστεία. Να κάνουμε βιντεοκλήση αν θες να το δεις. Οι συναντήσεις είναι για 20χρονα. Εγώ αν χάσω 2 ώρες πηγαινελα έχασα την ημέρα μου. Που βγάζω πιο πολλά από την προμήθεια eBay. (και πάλι δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με το 12% , ζητάω εξασφάλιση πωλητή)

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jimarass26 είπε

Η λογική έλα μα συναντηθούμε είναι λογική νηπιαγωγείου. Το λιγότερο….Ναι να συναντηθούμε αν πληρώσεις πρώτα.

Μαθήματα εμπορίου βλέπω… βρε σε πια βιβλία τα διαβάζετε αυτά????

• Confused 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Pokemon640 είπε

12% σου φαίνονται πολλά ; γελάνε και τα τσιμέντα μου, για να σε διαφωτίσω επειδή πουλούσα και στο ebay. Μια καρφίτσα να πουλήσω, με το καλημέρα το ebay 35% (υπολογίζει και τον ΦΠΑ μας και τους δασμούς και την προμήθεια τους μαζί).

ΛΟΓΙΚΌ είναι να πληρώνεις ΦΠΑ + έξοδα διαχείρισης, όπως κάθε σοβαρό σαϊτ, ο διαχειριστής μιας σελίδας σπαταλάει χρόνο και χρήμα στους προγραμματιστές και στο σύστημα εξυπηρέτησης για να σε εξυπηρετήσει. Όπως αντίστοιχα περίπτερο να ανοίξεις και να πουλάς τσιγάρα, πληρώνεις ενοίκια, φως νερό internet, υπάλληλο που κάθεται στο μαγαζί σου για να εξυπηρετήσει το κόσμο, συν ΕΦΚΑ, εισφορές, εφορία κ.α.

Όλα έχουν το κόστος τους για να δουλέψουν σωστά.

FYI Και αυτά που κάνανε σήμερα (επιτέλους) πράξη στο insomnia με το Marketplace, εγώ τα βροντοφώναζα από το 2020.

Κάπου μπερδεύεσαι όμως. ΗΔΗ οι αγγελίες τόσο καιρό ήταν δωρέαν. Για να έχει νόημα το 12% προμήθεια για τον πωλήτη (μιας και αυτός το πληρώνει), θα πρέπει στις 100 συναλαγές τουςνα τον εξαπατούν σε πάνω από 12 (οκ είναι ποσοστιαία οπότε παίζει ρόλο και σε τι τιμή πουλάει, αλλά you get the point). Για να έχει νόημα η προμηθεία θα έπρεπε να είναι κάτω από το χρηματικό ποσοστό που χάνει λόγω απάτης. Το 12% μάλλον είναι πάνω από αυτό το ποσοστό. Οπότε ναι μεν δεν θα πε΄σει κανείς θύμα απάτης, απλά τελικά θα προτιμήσει να πέσει μιας και θα του κοστίσει λιγότερο :P 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...