Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lagouko είπε

Σε μια συσκευή των χιλίων ευρώ θα κρατάτε νταβατζιλικι 120 ευρώ,,π.χ μεταχειρισμένο τηλέφωνο που μόλις ανοίχτηκε και από 1000 καινούργιο θα το έδινε 900,,, πόσο πρέπει να το δώσει τώρα με το νταβατζιλικι σας? Cancel_insomnia

Ανοίχτηκε για να πάρει αέρα προφανώς ; Να ελεγχθεί η σωστή λειτουργία βεβαίως βεβαίως 

• Απαντ. 853
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, billdanos είπε

Κοίτα, είναι προφανές πως στο νέο σύστημα δεν θα μπορούσε ποτέ να μπει ένας νέος χρήστης που μέχρι τώρα ανέβαζε αγγελία του στυλ:

Αυτοι οι ιδιοι ειναι που φωναζουν,γιατι νομιζουν οτι ειναι υποχρεωτικο το 12%.

Αλλα γινεται να τους παρετε με καποιο μεσο;
Εχω σιχαθει να βλεπω πωληση ps4 slim με φωτο απο το ιντερνετ,τιμη 1 ευρω  και σχολιο "για πληροφοριες pm"

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dtk-386 είπε

Και το ανέκδοτο της ημέρας. 🤣

Μου θυμίζει το παλιό σκετσάκι του ΑΜΑΝ 

Μου φάγαν το μπιφτέκι μουυυυτ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Κάτσε βρε, μόλις έκλεισες μήνα εδώ αμέσως κάνσελ Insomnia... Τι το πέρασες εδώ ...twitter? 😛 

Είχα άλλο λογαριασμό φίλε για σχολιασμό στα τοπικς από την αρχή του ινσομνια,,όταν χρειάστηκα να πουλήσω κάτι άνοιξα καινούργιο γιατί δεν είχα ιδέα ποιος ήταν.

4 λεπτά πριν, PLHROPPP είπε

Ανοίχτηκε για να πάρει αέρα προφανώς ; Να ελεγχθεί η σωστή λειτουργία βεβαίως βεβαίως 

Φίλε μου υποθετικά μιλάμε ,,δεν βλέπω να απαντάς στο πρακτικό της ερώτησης 

• Super Moderators
Δημοσ.

Είχα άλλο λογαριασμό φίλε για σχολιασμό στα τοπικς από την αρχή του ινσομνια,,όταν χρειάστηκα να πουλήσω κάτι άνοιξα καινούργιο γιατί δεν είχα ιδέα ποιος ήταν.

Δεν αλλάζει κάτι στο σχόλιό μου... 😛 

Υπάρχουμε κι εμείς που ξέρουμε το insomnia από την αρχή του και δεν ήρθαμε εδώ για τις αγγελίες του μόνο. Τώρα αν δεν εξυπηρετεί κάποιον, υπάρχουν άπειρες επιλογές εκεί έξω! 

Δημοσ.

Υπάρχουμε κι εμείς που ξέρουμε το insomnia από την αρχή του και δεν ήρθαμε εδώ για τις αγγελίες του μόνο. Τώρα αν δεν εξυπηρετεί κάποιον, υπάρχουν άπειρες επιλογές εκεί έξω! 

Στειλτη για μπανιο που κανεις και διαλογο,εγω ειχα φαει 3 για διπλους :P

Δημοσ.

Δεν αλλάζει κάτι στο σχόλιό μου... 😛 

Να δούμε αυτός ο κάποιος, πόσες εκατοντάδες κόσμου θα είναι τελικά,,,σε όλα τα σχετικά φόρουμ στο Facebook περί τεχνολογίας όλοι λένε απαράδεκτο 

• Super Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Αυτοι οι ιδιοι ειναι που φωναζουν,γιατι νομιζουν οτι ειναι υποχρεωτικο το 12%.

Αλλα γινεται να τους παρετε με καποιο μεσο;
Εχω σιχαθει να βλεπω πωληση ps4 slim με φωτο απο το ιντερνετ,τιμη 1 ευρω  και σχολιο "για πληροφοριες pm"

Με το νέο σύστημα υπάρχει και μεγαλύτερη προστασία σε περιπτώσεις απάτης κλπ. Μέχρι τώρα κάθε φορά που γίνεται μια στραβή, θα πρέπει ο χρήστης να απευθυνθεί στις αρχές, μετά να προχωρήσει η υπόθεσή του, οι αρχές να ζητήσουν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία από το insomnia, το insomnia θα παραδώσει μια ip διεύθυνση και ένα email λογαριασμό και ...καλά ξεμπερδέματα!

Ενώ τώρα θα υπάρχουν τα στοιχεία του πωλητή μαζί με το IBAN του κλπ, καθώς και τα στοιχεία του αγοραστή μιας και θα αγοράσει με πιστωτική κάρτα και θα δηλώσει μια πραγματική διεύθυνση παραλαβής.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, papp0us είπε

Σε άλλα νέα έχει πιο πολλά σχόλια το θέμα, απο ότι θα έχει η παρουσίαση των Αιφον, ζούμε σε περίεργες εποχές :P

image.png.5f05000fcaa156c215e16679517f0cd9.png

😝😝😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Lagouko είπε

Φίλε μου υποθετικά μιλάμε ,,δεν βλέπω να απαντάς στο πρακτικό της ερώτησης 

Να σου απαντήσω λοιπόν 

Εάν έχεις 100+ αξιολογήσεις και πουλάς δύο τηλέφωνα κάθε εβδομάδα από 800+ ευρώ και πάνω το καθένα που τα κέρδισες σου τα κάνανε δώρο τα άνοιξες απλά για να τα δεις αν είναι καλά να έχει όχι 12% αλλά 24% προμήθεια 

Επεξ/σία από PLHROPPP
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Να δούμε αυτός ο κάποιος, πόσες εκατοντάδες κόσμου θα είναι τελικά,,,σε όλα τα σχετικά φόρουμ στο Facebook περί τεχνολογίας όλοι λένε απαράδεκτο 

σιγά τα φόρουμς! 😛 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, deleted_account είπε

Σημερα την πατησα με μια αγγελια εχασα 100 ευρώ εδω. Καλύτερα που θα γινει ετσι και ας εχει 12%

Πες πως απο ποιον και τι ακριβως εγινε. Αυτα πρεπει να διαδιδονται για την προστασια ολων μας εδω μεσα...

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Thresh είπε

Αφού δεν είναι υποχρεωτικός ο νέος τρόπος, γιατί θα "πρέπει" να δώσεις?

Υποχρεωτικός μπορεί να μην είναι άμεσα, αλλά έμμεσα είναι. Σκέψου ότι ακόμα και ένας που πουλάει μόνο ένα κινητό μια φορά στα 2 χρόνια στο ινσόμνια όπως εγώ: θα πρέπει να ανταγωνιστώ αυτόν που πουλάει το ίδιο προϊόν (και στην ίδια κατάσταση) που είναι verified γιατί θα τον προτιμούν (και πολύ καλά θα κάνουν), αλλά και ο verified πωλητής να ανταγωνιστεί εμένα στη τιμή που επειδή δεν έχω χαράτσι θα το πουλάω πιο φτηνά. Αυτός ο φαύλος κύκλος θα δημιουργεί μεγάλες ανισορροπίες στις τιμές γιατί το χαράτσι είναι μεγάλο. Αυτό δε μου φαίνεται υγιής ανταγωνισμός από καμία πλευρά - ούτε του πωλητή - ούτε του αγοραστή. Δε μπορεί το efood και skroutz να λειτουργεί με μικρότερα "χαράτσια" από ένα site που είναι community based. Κατανοώ το λόγο που το κάνετε, αλλά από τη στιγμή που σε ένα community μπαίνει το οικονομικό στη μέση παύει να είναι community και γίνεται επιχείρηση και φοβάμαι ότι θα χάσετε το χαρακτήρα σας.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, billdanos είπε

Κοίτα, είναι προφανές πως στο νέο σύστημα δεν θα μπορούσε ποτέ να μπει ένας νέος χρήστης που μέχρι τώρα ανέβαζε αγγελία του στυλ:

"πουλαο κοινειτω τοιλαιφονω άοιφων σφραγοιστω απω δοιαγονεισμω 400 εβρο γοιατει χροιαζωμε αμαισα μαιτροιτα. Μωνο καταθεσοι γοια αμαισοι απωστωλοι η Λαιφτά στω λαιπτώ"! 😛 

Μου πονεσαν τα μάτια 🤣

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...