Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pitsfitili είπε

12% προμήθεια ;;;;; Εσυ το διάβασες ;

θα σε ρωτησω παλι,το διαβασες το αρθρο;

Δε σε υποχρεωνει κανεις να μπεις στο τριπακι του 12%.

Αν δεν το κανεις,ειναι σα να μην εγινε η αλλαγη.

Το εχουμε γραψει γυρω στις 12 φορες παραπανω.

53 λεπτά πριν, g4ngelo είπε

Φωναζουν για το 12% και μονο γι αυτο.

Δεν τους υποχρεωνει κανεις να γινουν verified,τουλαχιστον οχι ακομα.

2 λεπτά πριν, jimarass26 είπε

Εγώ μια χαρα πούλησα το κινητό εκεί και είπα και ευχαριστώ. Εδώ μου πριξαν τα παπάκια ο κάθε κατακαημένος άγνωστος. Πιστοποιηση και στους αγοραστές. Με Διευθυνση κατοικίας και επιστολή. Όπως κάνει το eBay. Αλλιώς καλύτερα να μείνει το υπάρχον σύστημα. Είπαμε …Μιγιάγκι 

Εσυ εισαι εκεινος που πουλουσε το Iphone,ή δε θυμαμαι καλα;

Πολυ φιλικα,δε μπορεις να εχεις γνωμη επειδη εβαλες μια αγγελια,δεν εχεις ιδεα για τι πραμα μιλαμε.

14 ώρες πριν, Thresh είπε

Αφού δεν είναι υποχρεωτικός ο νέος τρόπος, γιατί θα "πρέπει" να δώσεις?

ΚΑΝΤΟ ΣΤΙΚΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!!!!

Δημοσ.
14 ώρες πριν, thomas1983 είπε

Απαράδεκτο απλά όλοι θα καταφύγουν σε άλλα site αγοραπωλησιών.Κρίμα θα είναι.

Μακάρι, μπας και ξαναγίνει το Insomnia αυτό που ήταν κάποτε, κι όχι πρωταρχικά γιουσουρούμ.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Ο παλιός τρόπος δεν θα παραμείνει δηλαδή; 2 αγγελίες και χωρίς προμήθεια;

Βαριεστε να διαβασετε ρε φιλε,ή δε διαβαζετε καν το αρθρο,η σκαλωνετε στο 12% και μετα δεν καταλαβαινετε τι διαβαζετε.

Επεξ/σία από StamTheMan
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να κάνω μία υποθετική ερώτηση ας πούμε ότι αυτό το 12% το παίρνουν πίσω και σου λένε ξέρω γω ότι σε κάθε αγορά επιτυχημένη όταν είσαι verified σου κρατάμε μισό ή ένα ευρώ τότε θα είναι ευχαριστημένοι αυτοί που φωνάζουνε;

Δεν ξέρω αλλά εγώ νομίζω και μπορεί να κάνω και λάθος ότι το πρόβλημα είναι στον έλεγχο που θα γίνεται ότι όλες οι συναλλαγές των verified θα περνάνε από κάποιο ας το πούμε έλεγχο όπου θα φαίνεται με κάποιο ηλεκτρονικό παραστατικό ότι διακινείται ένα χρηματικό ποσό από τον τάδε στον δεινά Με σκοπό μία εμπορική συναλλαγή όχι όπως είναι τώρα κατέθεσε μου το τάδε πόσο στο συζητείτο και αν συμβεί κάποια στραβή τρέξε ή στην τράπεζα ή στο συνήγορο του καταναλωτή ή στη Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Νομίζω ότι το θέμα είναι ότι δυσκολεύει το "μαύρο κέρδος" σε διάφορους εμπόρους εδώ μέσα και αυτό είναι που πονάει.

Η μόνη ένσταση μου στο νέο σύστημα είναι πως μετά μια ολοκληρωμένη συναλλαγή μπορεί να προστατευθεί ο πωλητής και ο αγοραστής;

Πώς δηλαδή θα αποδείξει ο πωλητής ότι έστειλε ένα άψογο προϊόν όταν ο αγοραστής υποστηρίζει το αντίθετο και το αντίστροφο 

Επεξ/σία από PLHROPPP
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, PLHROPPP είπε

Νομίζω ότι το θέμα είναι ότι δυσκολεύει το "μαύρο κέρδος" σε διάφορους εμπόρους εδώ μέσα και αυτό είναι που πονάει

Δε φωναζουν για αυτο,φωναζουν γιατι νομιζουν οτι ειναι υποχρεωτικο,επειδη εχουν συνηθισει να διαβαζουν οπως διαβαζουν στο γκαζετα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Δε φωναζουν για αυτο,φωναζουν γιατι νομιζουν οτι ειναι υποχρεωτικο,επειδη εχουν συνηθισει να διαβαζουν οπως διαβαζουν στο γκαζετα.

ή φοβούνται ότι ΘΑ γίνει υποχρεωτικό εάν το εγχείρημα πάει καλά οπότε προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητική αντίδραση πριν ξεκινήσει.

Ισχύει όμως και σε μεγάλο ποσοστό ότι λές γιατί ο νεοέλληνας διαβάζει μόνο τις επικεφαλίδες και πολλές φορές όχι και αυτές 

Επεξ/σία από PLHROPPP
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, jimarass26 είπε

Εγώ μια χαρα πούλησα το κινητό εκεί και είπα και ευχαριστώ. Εδώ μου πριξαν τα παπάκια ο κάθε κατακαημένος άγνωστος. Πιστοποιηση και στους αγοραστές. Με Διευθυνση κατοικίας και επιστολή. Όπως κάνει το eBay. Αλλιώς καλύτερα να μείνει το υπάρχον σύστημα. Είπαμε …Μιγιάγκι 

Αν εσύ θέλεις να σου αφαιρούν ebay+paypal+τράπεζα[το ebay κρατά προμήθεια ακόμη και από τα μεταφορικά]  κοντά στο 20% αναφαίρετο δικαίωμα σου .Και εγώ  έχω πουλήσει αρκετά αντικείμενα εκεί ,που δεν υπήρχε αγοραστικό κοινό στην Ελλάδα ,οπότε ήταν μονόδρομος .

Το ότι πλέον έχουν μείνει σχεδόν μόνο έμποροι -καταστήματα [που έχουν λιγότερες κρατήσεις ] υποθέτω ότι το έχεις αντιληφθεί  ,όπως και ότι πλέον δεν υπάρχει το πλήθος των αγγελιών που υπήρχε .

• Super Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Κοίτα, είναι προφανές πως στο νέο σύστημα δεν θα μπορούσε ποτέ να μπει ένας νέος χρήστης που μέχρι τώρα ανέβαζε αγγελία του στυλ:

"πουλαο κοινειτω τοιλαιφονω άοιφων σφραγοιστω απω δοιαγονεισμω 400 εβρο γοιατει χροιαζωμε αμαισα μαιτροιτα. Μωνο καταθεσοι γοια αμαισοι απωστωλοι η Λαιφτά στω λαιπτώ"! 😛 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ λέω οτι αυτό το ποσό θα το πληρώσουν μόνο επίσημα μαγαζιά, που θα μπουν στο Marketplace (αυτός ειναι και ο λόγος που συμβαίνει ολο αυτό φαντάζομαι) , θα πουλάνε την πραμάτεια τους, θα παίρνει το Insomnia αυτό που του αναλογεί όμορφα και ωραία, και οι υπόλοιποι θα συνεχίσουμε τις ζωές μας κανονικά. 

Δεν έχει νόημα να τα πληρώσει αυτά τα λεφτά κάποιος που πραγματικά είναι εδώ για "μικρές αγγελίες" και όχι για εμπόριο, και όσο δεν γίνεται υποχρεωτικό όλα καλα.

Σε άλλα νέα έχει πιο πολλά σχόλια το θέμα, απο ότι θα έχει η παρουσίαση των Αιφον, ζούμε σε περίεργες εποχές :P

Έγω άλλη ερώτηση έχω, έχετε σκεφτεί να έχετε ένα σημείο προβεβλημένων αγγελιών; Και αυτά λεφτά είναι, και αυτά θα τα πλήρωνα και εγώ. Ιδέες ρίχνω, ποσοστά δε θέλω :P

• Like 1
Δημοσ.

Σε μια συσκευή των χιλίων ευρώ θα κρατάτε νταβατζιλικι 120 ευρώ,,π.χ μεταχειρισμένο τηλέφωνο που μόλις ανοίχτηκε και από 1000 καινούργιο θα το έδινε 900,,, πόσο πρέπει να το δώσει τώρα με το νταβατζιλικι σας? Cancel_insomnia

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Κοίτα, είναι προφανές πως στο νέο σύστημα δεν θα μπορούσε ποτέ να μπει ένας νέος χρήστης που μέχρι τώρα ανλεβαζε αγγελία του στυλ:

"πουλαο κοινειτω τοιλαιφονω άοιφων σφραγοιστω απω δοιαγονεισμω 400 εβρο γοιατει χροιαζωμε αμαισα μαιτροιτα. Μωνο καταθεσοι γοια αμαισοι απωστωλοι η Λαιφτά στω λαιπτώ"! 😛 

+100000 κρίμα που δεν μπορώ να σου βάλω reactions γιατί ξεπέρασα το όριο σήμερα 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lagouko είπε

Σε μια συσκευή των χιλίων ευρώ θα κρατάτε νταβατζιλικι 120 ευρώ,,π.χ μεταχειρισμένο τηλέφωνο που μόλις ανοίχτηκε και από 1000 καινούργιο θα το έδινε 900,,, πόσο πρέπει να το δώσει τώρα με το νταβατζιλικι σας? Cancel_insomnia

Κάτσε βρε, μόλις έκλεισες μήνα εδώ αμέσως κάνσελ Insomnia... Τι το πέρασες εδώ ...twitter? 😛 

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, PLHROPPP είπε

ή φοβούνται ότι ΘΑ γίνει υποχρεωτικό εάν το εγχείρημα πάει καλά οπότε προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητική αντίδραση πριν ξεκινήσει.

Δε σκεφτονται τοσο μπροστα.Ειναι ξεκαθαρο οτι δεν εχουν καταλαβει τι λεμε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...